Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mirela powtarzam Ci, że to nie o baterię chodzi - mam dobrą

chodzi o to, ze dziecko np płucząc talerz albo łyżke kieruje strumień wody pod pewnym kątem tak, ze woda pryska np na okno z łyżki/talerza.Tutaj bateria nie ma nic do rzeczy ;)

mirela mnie trudno znaleźć front bez zadrapania czy rysy, ale nauczyłam się z tym żyć, za 5 lat przemaluje wszystkie na nowo

ciekawe na jaki kolor będziemy przemalowywać ;)

oby czasy nie ala wenge albo śliwka :D

tak mirela ale jak twoja sie zarysuje to juz nic nie zrobisz a ja mogę lakierować ile razy chce, łącznie z zmianą koloru, no jak ze wszystkim plusy i minusy, ja nie chciałam foli bo moze sie odklejać od frontu, u mojej teściowej tak sie dzieje

reni to chyba nie do mnie :)

ja tez mam lakier :)

MAgda nie wiem, u mnie So też myje i problemów nie ma i nie było. Trzeba by talerz wystawić poza zlew i pod kątem lac wodę. Ale i to nie da rady bo zlew szeroki i bateria głęboko w niego wchodzi....

O widzisz reni.

Ja mam Ikeowy Abstrakt, i ostatnio jak myłam, to zero czegokolwiek. Aż byłam zdziwiona, bo dziecko sobie robi z tymi szufladami co chce. :o

Wszystko zależy od światła. U mnie nic nie widać, dopóki słońce nie zaświeci centralnie z okna balkonowego ;). Wtedy mam rysy nawet na szkle od piekarnika :rolleyes:.

oo to na pewno jedne szuflady bede miala szerokie... indukcja 80tka...wiec :D:D

kurcze... nie wiem teraz jakie fronty.. bylam zdecydowana w polmacie...mojemu podobaja sie blyskotki;) czyli lakierowane??

musze sobie wszystko najlepiej zapisac na kartce papieru co chce, to sie wtedy nie pogubie;)

no to jeden z plusów frontów lakierowanych - prawdziwie lakierowanych.

Mirela ale mój ma niecałe 3 - ja się cieszę, że on się garnie do mycia łyżeczki po jogurcie albo kubka po soku ;) już olewam ten kąt pod jakim myje - mimo, że pokazywałam

U mnie jak jedzą jogurty to wyrzucają razem z łyżeczka do kosza.:lol2:

oo to na pewno jedne szuflady bede miala szerokie... indukcja 80tka...wiec :D:D

kurcze... nie wiem teraz jakie fronty.. bylam zdecydowana w polmacie...mojemu podobaja sie blyskotki;) czyli lakierowane??

musze sobie wszystko najlepiej zapisac na kartce papieru co chce, to sie wtedy nie pogubie;)

Ja bym teraz robiła matowe fronty. Nie wiem czemu. Lakier mi się znudził, jest już oklepany, wszyscy mają lakier :p.

hahhah aa u mnie też wywalał - ale ma swoj komplet z misiem i pilnuje ;)

Melcia - ale jak się tam nie dostanie to ja nie wiem co...niania szuka pracy i co? chyba go do biurka przywiązywać będę jak się nie dostanie - a mam już dość płacenia tyle kasy dla niani albo za prywatne przedszkole. Zapisałam do państwowego.

hejka:)

o kuchniach dziś :)

ja mam białą lakierowana nie widzę rys i myje się super, blat mam za to do bani ;( niby made in de, tani nie był ale szajs jakich mało kiedyś może wymienię na kamień :rolleyes:. Wszędzie mam szuflady ale za jedną taflą frontową i nigdy nie mam zaciapranych szuflad od brudnych paluchów może dlatego że często je myję :lol2: w sumie po każdej czynności :) szuflady z cichym domykiem polecam każdemu oczywiście szerokie i do tego głębokie.

Ja jeszcze polecę specjalną szafkę na ścierki

ja mam dokładnie taką

http://i1.fmix.pl/fmi1750/f8bba774001273a1533bd9f6/zdjecie.jpg

okno mam panoramiczne na całej długości blatu i nic mi się nie chlapie :no: zlew właśnie pod oknem, no może czasami jak wycisnę cytrynę to poleci jedna kropla ale to nie problemo .

Reni albo Mirelka :) pisała że trzeba zbierać suchą trawę po wertykulatorze ja mam wertykulator z koszem i nie trzeba po nim grabić.

Edytowane przez Bastki