london23 02.04.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja mam dwie po 60cm i jedną 80cm tyle ,że płytkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Mirela powtarzam Ci, że to nie o baterię chodzi - mam dobrą chodzi o to, ze dziecko np płucząc talerz albo łyżke kieruje strumień wody pod pewnym kątem tak, ze woda pryska np na okno z łyżki/talerza.Tutaj bateria nie ma nic do rzeczy mirela mnie trudno znaleźć front bez zadrapania czy rysy, ale nauczyłam się z tym żyć, za 5 lat przemaluje wszystkie na nowo ciekawe na jaki kolor będziemy przemalowywać oby czasy nie ala wenge albo śliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 tak mirela ale jak twoja sie zarysuje to juz nic nie zrobisz a ja mogę lakierować ile razy chce, łącznie z zmianą koloru, no jak ze wszystkim plusy i minusy, ja nie chciałam foli bo moze sie odklejać od frontu, u mojej teściowej tak sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 tak mirela ale jak twoja sie zarysuje to juz nic nie zrobisz a ja mogę lakierować ile razy chce, łącznie z zmianą koloru, no jak ze wszystkim plusy i minusy, ja nie chciałam foli bo moze sie odklejać od frontu, u mojej teściowej tak sie dzieje reni to chyba nie do mnie ja tez mam lakier MAgda nie wiem, u mnie So też myje i problemów nie ma i nie było. Trzeba by talerz wystawić poza zlew i pod kątem lac wodę. Ale i to nie da rady bo zlew szeroki i bateria głęboko w niego wchodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 no to jeden z plusów frontów lakierowanych - prawdziwie lakierowanych. Mirela ale mój ma niecałe 3 - ja się cieszę, że on się garnie do mycia łyżeczki po jogurcie albo kubka po soku już olewam ten kąt pod jakim myje - mimo, że pokazywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Hejka! Wy tu o wymianie okien a mój wczoraj pierdołnal ze moze byśmy dom sprzedali?! :oJeszcze kurwa niewybudowany a on żeby moze sprzedać . Jak z zyskiem, to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 O widzisz reni. Ja mam Ikeowy Abstrakt, i ostatnio jak myłam, to zero czegokolwiek. Aż byłam zdziwiona, bo dziecko sobie robi z tymi szufladami co chce. Wszystko zależy od światła. U mnie nic nie widać, dopóki słońce nie zaświeci centralnie z okna balkonowego . Wtedy mam rysy nawet na szkle od piekarnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 oo to na pewno jedne szuflady bede miala szerokie... indukcja 80tka...wiec :D kurcze... nie wiem teraz jakie fronty.. bylam zdecydowana w polmacie...mojemu podobaja sie blyskotki;) czyli lakierowane?? musze sobie wszystko najlepiej zapisac na kartce papieru co chce, to sie wtedy nie pogubie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 czekam na wyniki rekrutacji do przedszkola jak na szpilkach a zapiałam tylko do 1 blisko domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja mam lidingo i za cholere nie wiem co to jest ..mat...laker...okleina:lol2: podobało się to wziełam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 czekam na wyniki rekrutacji do przedszkola jak na szpilkach a zapiałam tylko do 1 blisko domu uuuu ja czekalam poltora roku na to blisko domu.... w polowie sierpnia zaczyna mloda... ciekawe jak zareaguje, ze po 2 latach mamusia na nowe przedszkole ja wysyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.04.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 no to jeden z plusów frontów lakierowanych - prawdziwie lakierowanych. Mirela ale mój ma niecałe 3 - ja się cieszę, że on się garnie do mycia łyżeczki po jogurcie albo kubka po soku już olewam ten kąt pod jakim myje - mimo, że pokazywałam U mnie jak jedzą jogurty to wyrzucają razem z łyżeczka do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja mam lidingo i za cholere nie wiem co to jest ..mat...laker...okleina:lol2: podobało się to wziełam:lol2: czuje, ze i u mnie tak bedzie... spodoba sie cos to wezme nie myslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 oo to na pewno jedne szuflady bede miala szerokie... indukcja 80tka...wiec :D kurcze... nie wiem teraz jakie fronty.. bylam zdecydowana w polmacie...mojemu podobaja sie blyskotki;) czyli lakierowane?? musze sobie wszystko najlepiej zapisac na kartce papieru co chce, to sie wtedy nie pogubie;) Ja bym teraz robiła matowe fronty. Nie wiem czemu. Lakier mi się znudził, jest już oklepany, wszyscy mają lakier . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.04.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jak z zyskiem, to czemu nie? Nie chce mi sie od początku przez to wszystko przechodzić...Tak sie cieszyła mną przeprowadzkę a tu moze być klops... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 hahhah aa u mnie też wywalał - ale ma swoj komplet z misiem i pilnuje Melcia - ale jak się tam nie dostanie to ja nie wiem co...niania szuka pracy i co? chyba go do biurka przywiązywać będę jak się nie dostanie - a mam już dość płacenia tyle kasy dla niani albo za prywatne przedszkole. Zapisałam do państwowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja bym teraz robiła matowe fronty. Nie wiem czemu. Lakier mi się znudził, jest już oklepany, wszyscy mają lakier . ja na macie od 3lat... i sie nie znudzil... wczesniej przez 2 lata na lakierowanej i tez bylo ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 sory mirella faktycznie Agata pisała o abstrakcie mirela skoro masz lakier nie masz żadnej ryski???????????????:o:o:o:o nie możliwe, to ja mam jakis hujowy lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.04.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) hejka:) o kuchniach dziś ja mam białą lakierowana nie widzę rys i myje się super, blat mam za to do bani ;( niby made in de, tani nie był ale szajs jakich mało kiedyś może wymienię na kamień . Wszędzie mam szuflady ale za jedną taflą frontową i nigdy nie mam zaciapranych szuflad od brudnych paluchów może dlatego że często je myję w sumie po każdej czynności szuflady z cichym domykiem polecam każdemu oczywiście szerokie i do tego głębokie. Ja jeszcze polecę specjalną szafkę na ścierki ja mam dokładnie taką http://i1.fmix.pl/fmi1750/f8bba774001273a1533bd9f6/zdjecie.jpg okno mam panoramiczne na całej długości blatu i nic mi się nie chlapie zlew właśnie pod oknem, no może czasami jak wycisnę cytrynę to poleci jedna kropla ale to nie problemo . Reni albo Mirelka pisała że trzeba zbierać suchą trawę po wertykulatorze ja mam wertykulator z koszem i nie trzeba po nim grabić. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.04.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja mam lakierowana kuchnie 12 lat i w nowym domu tez zamówiłam w lakierze.Najlepszy materiał do czyszczenia chyba.Matowa miałam w mieszkaniu - nigdy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts