Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

moni ja też się wahałam, ale że zawsze robię co postanowię to kupilam czarne, i musze powiedzieć że mimo wszystko wyglądaja delikatnie no i oczywiście pięknie, inne ozdoby mam szklane i wszystko pięknie błyszczy, w tym roku po raz pierwszy podoba mi się moja choinka, bo jednak zawsze było jakieś ale, także nie zastanawiaj się tylko kup, zawsze możesz schować i nie wieszać, moni ekspress ten co zawsze, a i w końcu ktoś ustawił lodówkę jak ja czyli wogóle nieobudowaną, myślałam, że nikomu się tak nie podoba?

dziewczyny może w niedzielę wstawię zdjęcia

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja mam białe ledy na choince w tym roku, ponieważ pali się juz od 14 do północy to przynajmniej mało kosztuje:D

Ja kupiłam białe światełka:rolleyes: i przez Ciebie cholero czarne ozdoby :p, chociaż twojej choinki jeszcze nie widziałam, ale wiem że ma masz gust to zaryzykowałam :popcorn:

Tyle mi MarJel o choince naopowiadała ...

Czekam na zdjęcia bo drugi już raz miałam w ręku czarne bombki i dalej się waham :p

Pozdrawiam Reniu (zmieniłaś ekspres???)

ja mam czarne już od 3 lat. mieszam je ze złotymi, czasami dodaje brązowe:wiggle:

moni ja też się wahałam, ale że zawsze robię co postanowię to kupilam czarne, i musze powiedzieć że mimo wszystko wyglądaja delikatnie no i oczywiście pięknie, inne ozdoby mam szklane i wszystko pięknie błyszczy, w tym roku po raz pierwszy podoba mi się moja choinka, bo jednak zawsze było jakieś ale, także nie zastanawiaj się tylko kup, zawsze możesz schować i nie wieszać, moni ekspress ten co zawsze, a i w końcu ktoś ustawił lodówkę jak ja czyli wogóle nieobudowaną, myślałam, że nikomu się tak nie podoba?

dziewczyny może w niedzielę wstawię zdjęcia

oj ja jestem bardzo ciekawa twojej choinki i reszty

reni, dziś zdjęłam wszystkie folie (zielone i niebieskie) i lodówka teraz to dopiero wygląda czadowo :yes:

może w niedzielę ??? :(

a jakie światełka?

mam normalne ciepłe

Ja kupiłam białe światełka:rolleyes: i przez Ciebie cholero czarne ozdoby :p, chociaż twojej choinki jeszcze nie widziałam, ale wiem że ma masz gust to zaryzykowałam :popcorn:
O to Marta cię znalażłam. u ciebie cię nie ma cholero:P

Ojojoj, córka strzelec? Pewnie silny charakterek - coś o tym wiem, bo całe życie męczę się z pewnym strzelcem, który najpierw wybucha (strzela :lol2:), a potem myśli :bash:.

Reni, jestem strasznie ciekawa tych zdjęć i czarnych bombek, bo jeszcze mam trochę czasu na zmianę dekoracji ;)

:p ja strzelec i tylko do rany mnie przyłóż:popcorn:

Reni jeszcze raz przejrzałam twoje zdjęcia/ i teraz widze twoje zamiłowanie do szarości, bieli i czerni:yes: u mnie podobnie tylko mam więcej przełamane ciepłym drewnem( podlogi , drzwi , kuchnia)

Taras przepiekny i taki zaplanowany. piekne meble i kwiaty, roślinki w donicach. oj mi trochę jeszcze brakuje

Kuchnia piekna biała na połysk. płyta genialna - teka?a tak wysoko nad kompaktem co masz??? dostajesz????

i już widzę ,że choinka nie będzie czerwona:wiggle:

i przepiekne zdjęcia przepieknego salonu. są cudne jak profesjonalne

całe życie męczę się z pewnym strzelcem, który najpierw wybucha (strzela :lol2:), a potem myśli :bash:.

o proszę ...

A ten Twój strzelec nie z 3-go przypadkiem?

Bo mój ma dokładnie identycznie. Najpierw strzela a jak wystrzeli to już by głaskał. Ale nie ze mną, bo ja baran :lol2:

Reni, no tak, to musimy zaczekać