reni1980 16.12.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 moni ja też się wahałam, ale że zawsze robię co postanowię to kupilam czarne, i musze powiedzieć że mimo wszystko wyglądaja delikatnie no i oczywiście pięknie, inne ozdoby mam szklane i wszystko pięknie błyszczy, w tym roku po raz pierwszy podoba mi się moja choinka, bo jednak zawsze było jakieś ale, także nie zastanawiaj się tylko kup, zawsze możesz schować i nie wieszać, moni ekspress ten co zawsze, a i w końcu ktoś ustawił lodówkę jak ja czyli wogóle nieobudowaną, myślałam, że nikomu się tak nie podoba? dziewczyny może w niedzielę wstawię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.12.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 reni, dziś zdjęłam wszystkie folie (zielone i niebieskie) i lodówka teraz to dopiero wygląda czadowo może w niedzielę ??? a jakie światełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 ja mam białe ledy na choince w tym roku, ponieważ pali się juz od 14 do północy to przynajmniej mało kosztuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.12.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 ja mam białe ledy na choince w tym roku, ponieważ pali się juz od 14 do północy to przynajmniej mało kosztuje:D Ja kupiłam białe światełka:rolleyes: i przez Ciebie cholero czarne ozdoby , chociaż twojej choinki jeszcze nie widziałam, ale wiem że ma masz gust to zaryzykowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Tyle mi MarJel o choince naopowiadała ... Czekam na zdjęcia bo drugi już raz miałam w ręku czarne bombki i dalej się waham Pozdrawiam Reniu (zmieniłaś ekspres???) ja mam czarne już od 3 lat. mieszam je ze złotymi, czasami dodaje brązowe:wiggle: moni ja też się wahałam, ale że zawsze robię co postanowię to kupilam czarne, i musze powiedzieć że mimo wszystko wyglądaja delikatnie no i oczywiście pięknie, inne ozdoby mam szklane i wszystko pięknie błyszczy, w tym roku po raz pierwszy podoba mi się moja choinka, bo jednak zawsze było jakieś ale, także nie zastanawiaj się tylko kup, zawsze możesz schować i nie wieszać, moni ekspress ten co zawsze, a i w końcu ktoś ustawił lodówkę jak ja czyli wogóle nieobudowaną, myślałam, że nikomu się tak nie podoba? dziewczyny może w niedzielę wstawię zdjęciaoj ja jestem bardzo ciekawa twojej choinki i reszty reni, dziś zdjęłam wszystkie folie (zielone i niebieskie) i lodówka teraz to dopiero wygląda czadowo może w niedzielę ??? a jakie światełka? mam normalne ciepłe Ja kupiłam białe światełka:rolleyes: i przez Ciebie cholero czarne ozdoby , chociaż twojej choinki jeszcze nie widziałam, ale wiem że ma masz gust to zaryzykowałam O to Marta cię znalażłam. u ciebie cię nie ma cholero:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.12.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ja kupiłam białe światełka:rolleyes: i przez Ciebie cholero czarne ozdoby , chociaż twojej choinki jeszcze nie widziałam, ale wiem że ma masz gust to zaryzykowałam Marta dzięki za zaufanie, jakby co podeślesz mi je:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.12.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 te zdjęcia choinki muszą być dopiero w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.12.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 moni kochaniutka mam zepsuty aparat, moja siostra dziś mi pożyczy swój ale dziś mam urodzinową imprezę córki więc nie dam rady, dlatego jurto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.12.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ojojoj, córka strzelec? Pewnie silny charakterek - coś o tym wiem, bo całe życie męczę się z pewnym strzelcem, który najpierw wybucha (strzela ), a potem myśli . Reni, jestem strasznie ciekawa tych zdjęć i czarnych bombek, bo jeszcze mam trochę czasu na zmianę dekoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ojojoj, córka strzelec? Pewnie silny charakterek - coś o tym wiem, bo całe życie męczę się z pewnym strzelcem, który najpierw wybucha (strzela ), a potem myśli . Reni, jestem strasznie ciekawa tych zdjęć i czarnych bombek, bo jeszcze mam trochę czasu na zmianę dekoracji ja strzelec i tylko do rany mnie przyłóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Reni jeszcze raz przejrzałam twoje zdjęcia/ i teraz widze twoje zamiłowanie do szarości, bieli i czerni:yes: u mnie podobnie tylko mam więcej przełamane ciepłym drewnem( podlogi , drzwi , kuchnia) Taras przepiekny i taki zaplanowany. piekne meble i kwiaty, roślinki w donicach. oj mi trochę jeszcze brakuje Kuchnia piekna biała na połysk. płyta genialna - teka?a tak wysoko nad kompaktem co masz??? dostajesz???? i już widzę ,że choinka nie będzie czerwona i przepiekne zdjęcia przepieknego salonu. są cudne jak profesjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.12.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 całe życie męczę się z pewnym strzelcem, który najpierw wybucha (strzela ), a potem myśli . o proszę ... A ten Twój strzelec nie z 3-go przypadkiem? Bo mój ma dokładnie identycznie. Najpierw strzela a jak wystrzeli to już by głaskał. Ale nie ze mną, bo ja baran Reni, no tak, to musimy zaczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.12.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Ten mój strzelec to tata I z końcówki, nie z początku. Poza tym reszta się zgadza - postrzeli i po sekundzie nie pamięta za co Ciekawe jak tam Reni córa Edytowane 17 Grudnia 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.12.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 moja córka z 18 grudnia i napewno mogę powiedzieć że uparta jak osioł monika płyta teka, ale o co pytasz z tym kompaktem?, u mnie wyżej jest kompact piekarnik z kuchenką a niżej piekarnik, dosięgam spokojnie , mam 174 cm wzrostu a wykokość całej zabudowy zaledwie 183cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 bo wydawało mi się ,że wysoko ten kompakt( czyli ten sprzęt wyżej). ale jak ty dostajesz to ok.niska nie jesteś a teka fajna, bardzo oryginalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.12.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Reni, jak tam choinka? Czekam od rana i myślę, że nie jestem jedyna Impreza urodzinowa udana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Reni, jak tam choinka? Czekam od rana i myślę, że nie jestem jedyna No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.12.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ja też czekam . Wczoraj, w powtórkach 'Pani Gadżet' widziałam bomki czarne z delikatnymi białymi zdobieniami. Były cudne!!! Może na następny rok w takie zainwestuję, o ile w domu przejdzie ten pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.12.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 rere, też to oglądałam... Świetna była ta biała z wiszącymi frędzlami Te czarne też piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 19.12.2011 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Reni Looknij na priva PLEASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts