london23 02.04.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Mirka super ,że mała wychodzi:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 lepiej powiedzieć, ze się nie da niż się starać aby było mi nauczyciele coraz bardziej działają na nerwy, robią wszystko pod siebie aby im było lepiej przykład z wczoraj, córka dostaje sprawdzian z przyrody, chciałbym go zobaczyć, ale nie mogę bo pani nie wyda sprawdzianu do domu, jak chce go zobaczyć to mam sobie do niej przyjść, no kurwa codziennie mam latać do szkoły sprawdzian zobaczyć, a każdy chciałbym widzieć Nie może wydać Reni. Wielokrotnie były jakieś sprawy o niesprawiedliwą ocenę. Sprawdzian zaginął. Nauczyciel nie ma podkładki. Musi je trzymać u siebie. Nasze miasto akurat jest tak zadłużone po budowie stadionu, że nawet na ogrzanie szkół nie ma kasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Reniu u nas dzieci dwie godziny po basenie na boisku zostały same bo Pani sie rozchorowała zero zastępstwa .Teraz koleżanka jedzie obok szkoły i to widzi ( syna miała w tej klasie ) i idzie do pokoju naucz. zapytac co jest grane a tam 3 panie kawa i pogaduchy i na pytanie dlaczego te dzieci same odpowiadaja ,że one o żadnym zastępstwie nic nie wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 jak to sprawdzianu nie chcą wydać? przecież to nie jest własność szkoły tylko praca dziecka..... nosz qrwa - akurat będe miała czas biegać tam codziennie...niech no czekają na mnie Mirka dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2014 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 laski przestańcie o tych włamaniach, mnie cały dzień w domu nie ma, no proszę was, potem będę myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Reniu u nas dzieci dwie godziny po basenie na boisku zostały same bo Pani sie rozchorowała zero zastępstwa .Teraz koleżanka jedzie obok szkoły i to widzi ( syna miała w tej klasie ) i idzie do pokoju naucz. zapytac co jest grane a tam 3 panie kawa i pogaduchy i na pytanie dlaczego te dzieci same odpowiadaja ,że one o żadnym zastępstwie nic nie wiedzą. policję bym wezwała na jej miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 No najgorsze ,że człowiek w nerwach mysli po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dobra ja spadam Miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Moj syn poszedł w pierwszej klasie na wagary na 4 lekcji wrócił na 5...hyy...Pani nic nie zauważyła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.04.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja tez pa dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 lepiej powiedzieć, ze się nie da niż się starać aby było mi nauczyciele coraz bardziej działają na nerwy, robią wszystko pod siebie aby im było lepiej przykład z wczoraj, córka dostaje sprawdzian z przyrody, chciałbym go zobaczyć, ale nie mogę bo pani nie wyda sprawdzianu do domu, jak chce go zobaczyć to mam sobie do niej przyjść, no kurwa codziennie mam latać do szkoły sprawdzian zobaczyć, a każdy chciałbym widzieć Dlatego nie wracam o szkoły . Te pretensje rodziców . I niby tylko nauczyciel widzi czubek własnego nosa. Ja kiedyś dawałam dzieciakom sprawdziany do domu. Wracało może 20%. A potem rodzic: gdzie jest sprawdzian? Nie widziałem go! Skąd ta ocena? Proszę udowodnić, bo dziecko się uczyło! Zdarzały się sprawdziany z dopisaną później odpowiedzią (a pani nie podliczyła punktów!), wymazaną złą odpowiedzią korektorem (a na tym prawidłowa - a pani dała zero punktów!), itp. Była też głośna sprawa w sądzie: na testach po gimnazjum była lektura, której podobno na lekcji nie omawiano. Nauczycielka całe szczęście trzymała wszystkie sprawdziany i udowodniła, że nawet zrobiła podobny test z podobnymi pytaniami, jakie były na egzaminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ilona a jakiego przedmiotu uczyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.04.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Moja jest teraz w 3 klasie wiem coś o tych wszystkich niedorobkach szkolnych.Na wodę z butli składają sie rodzice ale kto chce pic musi sobie kubek sam przynosić.:lol2:Paranoja.Papieru w wc nie nie było i chyba juz nigdy nie będzie.Na papier do ksero jest składka na każdym zebraniu klasowym.Ach...dużo by wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ilona ja to rozumiem ale w takiej sytuacji trzyma nauczyciel swoją stronę, nie dam bo nie wrócą bo musze mieć przykrywkę, a gdzie rodzic, no sorki mam za kazdym razem latać, czyli jednak trzyma swoją stronę, dla niego lepiej nie dać niż sie prosić o oddanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.04.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U nas zawsze nauczyciel daje sprawdziany i testy do domu.Rodzic musi podpisać i wracają do nauczyciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ilona ja to rozumiem ale w takiej sytuacji trzyma nauczyciel swoją stronę, nie dam bo nie wrócą bo musze mieć przykrywkę, a gdzie rodzic, no sorki mam za kazdym razem latać, czyli jednak trzyma swoją stronę, dla niego lepiej nie dać niż sie prosić o oddanie U mnie zawsze na wywiadówce rodzice oglądali sprawdziany. A po każdym była poprawa. Wypisywanie błędów, tzn. poprawianie. Żeby rodzic wiedział, co było źle i nad czym ewentualnie popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U nas zawsze nauczyciel daje sprawdziany i testy do domu.Rodzic musi podpisać i wracają do nauczyciela. Uwierz, że ponad połowa nie wraca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.04.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U nas było zebranie klasowe w zeszłym tygodniu i widać po nauczycielce ze juz jest zmęczona ta klasa chce sie ich jak najszybciej pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2014 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Gosia ty już zwiałaś, miałaś wkleić foty twojego wejścia do domu:mad::mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts