Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja swoim tez jajeczka podrzucam gdzies pod krzaczki zeby szukaly, ale tam sa tylko male slodkosci.., natomiast nikomu innemu nie robie...

mam swoje dzieci i o swoje dbam... za duzo tego dobrego by bylo..

u nas dzieci (mojego rodzenstwa i meza) tak sie juz wycwanily, ze i imieniny obchodza :wtf: no sooorki, ale albo urodziny albo imieniny...;)

na dzien babci/dziadka ida liczac na cos dla nich w zamian... wkurza mnie to na maxa!

Dzien dobry :D

przyszlam zerknac co slychac i zmykam...

wroce pozniej ;)

Ostatnio czytałam jak wykańczające sa te jej ćwiczenia. Że żyłuje na maxa, że to niezdrowe..... (Chodakowska)

Mam nadzieję, że kiedyś ktoś odpowie za propagowanie tych bzdur. To co modne, nie znaczy dobre. Nie jestem za tym, żeby katować się na treningu. Jeśli w trakcie ćwiczeń ktoś wymiotuje, to powinno się natychmiast wyjść z sali gimnastycznej. To oznacza, że trener nie jest profesjonalistą tylko hochsztaplerem. My nie mamy prawa wymiotować ani mdleć podczas treningu. (...) Normalni ludzie od takiego trenera powinni uciekać, bo może to się skończyć zawałem serca czy kontuzjami.
Edytowane przez mirela99

Cwicze 3-4 razy w tygodniu :rolleyes: za drugim razem zrobiłam już cały:rolleyes: ale do dzisiaj mam problem z jednym cwiczeniem:lol2:

Wydaje mi się ,żeubyło mi w udach i rękach...najważniejsze,że samopoczucie świetne po takim wyczynie:lol2: a i pośladki potwierdzone przez m :)

Edytowane przez london23

Ostatnio czytałam jak wykańczające sa te jej ćwiczenia. Że żyłuje na maxa, że to niezdrowe..... (Chodakowska)

Cytat z Bojarskiej-Ferenc?

Nigdy nie udało jej się zrobić tak zawrotnej kariery jak Chodakowskiej :rotfl:.

Dziewczyny, uważajcie na kolana przy "Skalpelu" mocno obrywają (pilnujcie, żeby kolano nie wychodziła poza stopę NIGDY. Czyli przy przysiadach np. ciężar ciała na pięty :).

Edytowane przez Ilona Agata