yokasta 02.04.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Czy ja dobrze czytałam, że prezenty na Wielkanoc kupujecie? Świat zwariował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Czy ja dobrze czytałam, że prezenty na Wielkanoc kupujecie? Świat zwariował . u mnie jest tradycja kupowania dzieciom małego prezentu na Zajączka - więc kupuję każdemu dziecku coś małego ( mój ma tez urodziny w Wielkanoc). Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 U nas też Zajączek przynosi ,kiedys jak byłam dzieckiem robiłam gniazdka na ogrodzie i tam zostawiał swój prezent albo rodzice gdzies chowali i musiałyśmy szukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Mirka u nas identycznie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.04.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja swoim tez jajeczka podrzucam gdzies pod krzaczki zeby szukaly, ale tam sa tylko male slodkosci.., natomiast nikomu innemu nie robie... mam swoje dzieci i o swoje dbam... za duzo tego dobrego by bylo.. u nas dzieci (mojego rodzenstwa i meza) tak sie juz wycwanily, ze i imieniny obchodza no sooorki, ale albo urodziny albo imieniny... na dzien babci/dziadka ida liczac na cos dla nich w zamian... wkurza mnie to na maxa! Dzien dobry przyszlam zerknac co slychac i zmykam... wroce pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 dobryMam dla Was "szafiarki" artykuł - kiecka za 50 pln w sklepie X czy za 249 Y- to ta sama kiecka. Przeczytajcie z rana do kawy....http://wyborcza.pl/duzyformat/1,134719,14903687,Moralnosc_tiszerta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ja od dziś robię wyzwanie bikni Chodakowskiej i skalpel 3x w tyg ciekawe jak długo wytrzymam - ale chcę na wesele być S. Renia przyłączasz się? wszystko w domu się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja ostatnio codziennie marszobiegi jak z kondycja dojdę to zamienię w bieg,w domu też muszę zacząć jakieś ćwiczenia na brzuch normalnie jak nie zrzucę 6 kg to mnie szlag trafi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Hej:bye: Ja na skalpelu czwarty tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Ostatnio czytałam jak wykańczające sa te jej ćwiczenia. Że żyłuje na maxa, że to niezdrowe..... (Chodakowska) Mam nadzieję, że kiedyś ktoś odpowie za propagowanie tych bzdur. To co modne, nie znaczy dobre. Nie jestem za tym, żeby katować się na treningu. Jeśli w trakcie ćwiczeń ktoś wymiotuje, to powinno się natychmiast wyjść z sali gimnastycznej. To oznacza, że trener nie jest profesjonalistą tylko hochsztaplerem. My nie mamy prawa wymiotować ani mdleć podczas treningu. (...) Normalni ludzie od takiego trenera powinni uciekać, bo może to się skończyć zawałem serca czy kontuzjami. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 I co Londonka widzisz efekt??? Meliska ,ja tylko dzieciom w rodzinie więc w tym roku mam trzech ale ona też dostaje od cioć i babć , w grudniu już 4 bedę miała - u nas wielkie baby boom w tym roku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Mirela dziś to tylko seks jest zdrowy :lol2: o ile ze zbadaną osobą Londonka i jak i jak? po ilu dałaś radę cały program? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Mirela ja mam problemy od 3lat z kolanam ,tak straszyli,że cwiczenia Chodakowskiej żle wpływają na nie a mi wręcz pomogły...nic mi nie boli:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Cwicze 3-4 razy w tygodniu za drugim razem zrobiłam już cały:rolleyes: ale do dzisiaj mam problem z jednym cwiczeniem:lol2: Wydaje mi się ,żeubyło mi w udach i rękach...najważniejsze,że samopoczucie świetne po takim wyczynie:lol2: a i pośladki potwierdzone przez m Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 oby cycki nie zmniejszało - a tą dietę też stosujesz co ma na str? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Mnie moze zmniejszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Cycuchy mam takie same ..może jędrniejsze:p diety nie stosuję:no: to nie a moje siły:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Ostatnio czytałam jak wykańczające sa te jej ćwiczenia. Że żyłuje na maxa, że to niezdrowe..... (Chodakowska) Cytat z Bojarskiej-Ferenc? Nigdy nie udało jej się zrobić tak zawrotnej kariery jak Chodakowskiej . Dziewczyny, uważajcie na kolana przy "Skalpelu" mocno obrywają (pilnujcie, żeby kolano nie wychodziła poza stopę NIGDY. Czyli przy przysiadach np. ciężar ciała na pięty . Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Kurcze, oddam w dobre ręce kosz prania do poprasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts