Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

pewnie coś w tym jest tylko dlaczego sukienka z HM wygląda jak wygląda a ta z SImple leży i jakość ma rewelacyjną?

to samo buty - czemu ryłko po 1 sezonie są do wywalenia a geoxy 4 sezony bez zarzutów?

nie do końca w to wierzę... tzn. może to dotyczy sieciówek tego samego standardu? np. HM, Reserved, Orsay, Promod,Kappahl -

serio nie widzicie jakości czegoś za 100 zł a czegoś za 1500 zł?

nie mówię o rzeczach typu poliester bo takich nie kupuje.

Nooo Mirela, świetny wywiad :yes:.

Ja od zawsze podejrzewałam, że sieciówka równa sieciówce. I F&F :rotfl:.

Zauważylam to, kiedy szukałam swetra na jesień. Obeszłam te najtańsze - Mohito, C&A, H&M etc. Kupiłam sweter w C&A, tam był najtańszy, jeden i ten sam w każdym sklepie :D. Z F&F mam lnianą białą świetną marynarkę hehe.

O tego Zajączka pytałam, bo u nas nie ma takiej tradycji/

Wczoraj się dowiedziałam, że koleżanka, która ma synka w wieku Antka jest w ciąży (to już 4 hehe strasznie im zazdroszczę) zapytała lekarza czy bije serduszko, odpowiedział że dwa :lol2:.

bo tak jest w sieciówkach ale tego samego typu - np te co Yoka wymieniła.

Ale wydaje mi się, że np ubrania TH czy np już benetton, esprit - to całkiem co innego niż HM i C&A.

ja mam manię butów - i niestety tutaj najłatwiej widać różnicę.

Yokasta oooooooooo jaaa - nie wiem co napisać:) muszą mieć dużo cierpliwości i ...kasy ;)

a zapytam wprost - a życiowo dałibyście radę?

bo ja bym chciała - ale nie stać mnie na gromadkę dzieci - niestety ale wtedy matka siedzi w domu - chyba że ma mamę/teściową albo nianię...ale raczej i to za mało.

Chcieć nie zawsze = móc ;)

lubię np oglądać rodzinka.pl - duża rodzina, hałas, zasady itp - ale w życiu nie ma jak w filmie - mama nie wraca o 17.30 ubrana jak modelka na skrzydłach i nie gotuje obiadu do 19.. bo ma być świeży... pooglądać lubię

Edytowane przez Magda_lena85