Ilona Agata 03.04.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Nooo Mirela, świetny wywiad . Ja od zawsze podejrzewałam, że sieciówka równa sieciówce. I F&F . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 No i to oznacza, że muszę przestać kupować w sieciówkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Doszłam do tego samego wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Myślicie, ze w salonie H. Bossa jest inaczej ? Produkowane są rzeczy w tym samym miejscu i lądują we Włoszech (np) i tam przyszywane sa metki... był program dokumentalny o tym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 pewnie coś w tym jest tylko dlaczego sukienka z HM wygląda jak wygląda a ta z SImple leży i jakość ma rewelacyjną? to samo buty - czemu ryłko po 1 sezonie są do wywalenia a geoxy 4 sezony bez zarzutów? nie do końca w to wierzę... tzn. może to dotyczy sieciówek tego samego standardu? np. HM, Reserved, Orsay, Promod,Kappahl - serio nie widzicie jakości czegoś za 100 zł a czegoś za 1500 zł? nie mówię o rzeczach typu poliester bo takich nie kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.04.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Nooo Mirela, świetny wywiad . Ja od zawsze podejrzewałam, że sieciówka równa sieciówce. I F&F . Zauważylam to, kiedy szukałam swetra na jesień. Obeszłam te najtańsze - Mohito, C&A, H&M etc. Kupiłam sweter w C&A, tam był najtańszy, jeden i ten sam w każdym sklepie . Z F&F mam lnianą białą świetną marynarkę hehe. O tego Zajączka pytałam, bo u nas nie ma takiej tradycji/ Wczoraj się dowiedziałam, że koleżanka, która ma synka w wieku Antka jest w ciąży (to już 4 hehe strasznie im zazdroszczę) zapytała lekarza czy bije serduszko, odpowiedział że dwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Yoka zajebiście . Cieszy się ? U nas So szuka w niedzielę po ogrodzie prezentów - dla siebie i dla nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Yoka jesusie pięcioro:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 bo tak jest w sieciówkach ale tego samego typu - np te co Yoka wymieniła. Ale wydaje mi się, że np ubrania TH czy np już benetton, esprit - to całkiem co innego niż HM i C&A. ja mam manię butów - i niestety tutaj najłatwiej widać różnicę. Yokasta oooooooooo jaaa - nie wiem co napisać muszą mieć dużo cierpliwości i ...kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 A ile zdrowia do takiej gromadki:lol2: Raczej koleżance Chodakowska nie potrzebna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 nie wyobrażam sobie nawet tego..... i ile trzeba stać przy garach bo ciągle głodne pracuje ta koleżanka i ile osób jej pomaga? babcie....ciotki i inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 nie wyobrażam sobie nawet tego..... i ile trzeba stać przy garach bo ciągle głodne pracuje ta koleżanka i ile osób jej pomaga? babcie....ciotki i inne? a ja bym wiele za to dała...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Mirelka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) a zapytam wprost - a życiowo dałibyście radę? bo ja bym chciała - ale nie stać mnie na gromadkę dzieci - niestety ale wtedy matka siedzi w domu - chyba że ma mamę/teściową albo nianię...ale raczej i to za mało. Chcieć nie zawsze = móc lubię np oglądać rodzinka.pl - duża rodzina, hałas, zasady itp - ale w życiu nie ma jak w filmie - mama nie wraca o 17.30 ubrana jak modelka na skrzydłach i nie gotuje obiadu do 19.. bo ma być świeży... pooglądać lubię Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja nie chcę i chyba mnie nie stac;) na mojego jednego wydam w tym miesiącu tyle,że wycieczka ..obozy..nowe gry ..itd:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Też Magda ich uwielbiam...mam wtedy głupie myśli...ale opamiętuję się W sobotę za to na pocieszenie robię sobie fryz ala Natalia Boska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Londonka to u mnie : w piątek po - ooooooj chcę - i to 2 jeszcze sobota 6:00 - Młody wstaje - ja niewyspana po calym tygodniu - i pierwsza myśl - dobrze, że w nocy nie trzeba już do niego wstawać włączam bajki w łóżku i idę dalej spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ot to Magda:lol2: dobrze,że od marzeń się nie zachodzi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 hejka laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2014 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 wczoraj upiekłam ciasto z truskawkami:p:p:p:p:p:p magda mi zrobiła smaka , własnie jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts