Magda_lena85 03.04.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 a ja Cię do diety zachęcam i Chodakowskiej od jutra Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 :p a jednak KA ma moc:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 a właśnie z truskawkami już stoją - nawet obok mojej pracy - skąd one PL-szklarniowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2014 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ma moc i z kruszonką było:lol2::lol2::lol2:pierwszy raz zrobiłam z kruszonką, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2014 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ja miałam mrożone a w sklepie z hiszpani albo skąd indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 mniam:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.04.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Sklepowe są przepyszne robiłam dwa razy tort ze sklepowymi i ze śmietaną mniam. Nie to co w sezonie polskie ale i tak bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja dziewczyny bawię się po godzinach w tapicera... zrobiłam już fotel nowe gąbki,materiał,pasy:rolleyes: Teaz biorę się za moje krzesła w jadalni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 u mnie od poniedziałku stoją na takich straganach i mają w koszykach drewnianych (te same co polskie z pola) - nie te równiutkie z Hiszpanii).Podobno Polskie spod folii czy szklarniowe. Te hiszpańskie/portugalskie z lidla czy biedrony to sama chemia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja uważam, ze dałabym radę. JAsne, ze kosztowałoby mnie to wiele wyrzeczeń. Problem by był z czasem. Ale finansowo byłabym w stanie z wielu rzeczy zrezygnować. Nie musze mieć butów z TH z P. nie musi jeździć na koncerty. Byłabym w stanie z wielu rzeczy zrezygnować. Zresztą już rezygnuję. Dwa obozy Soni w lato a my ... moze uda nam się na 7 dni wyjechać (zarezerwowałam już). Zawsze potrzeby So były i będą dla mnie wazniejsze. Chciałabym zacząć jeździć na nartach, ale jak wywalam na obóz So 1600 pln plus sprzęt... to rezygnuję. Takie zycie. Wolę w dziecko inwestować niż w siebie. Truskawki pojawiają się u nas szkalrniowe. Mam znajomych którzy mają plantację truskawek.... niemal codziennie wieczorem w sezonie do nich jeździmy po koszyczek - prosto z pola uzbieranych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 A mnie Magda skusiła na szarlotkę - też własnie jem Pół blaszki już nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Poprasowałam Mniam ciacho z truskawkami ,ja się zastanawiam co upiec na urodziny żeby było proste i dobre .Jak nic nie wymyślę to kupie tort wg mnie średni da radę bo mi się goście wykruszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja nie piekę bu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 mirka - pavlowa - zrobi furrorę. Z truskawkami najlepsza. A jak dasz jeszcze melisę... to szkoda będzie kroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ale ciastowe poruszenie ... a to wszystko przez szarlotkę przypadkową pavlową o to umiem - robiłam na swoje urodziny z malinami i borówkami + kremówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Może wstyd się przyznac ale ja cos źle robię z beza i mi jeszcze nigdy nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 no jak wczoraj napisałaś to nie dałam rady... nawet surowego ciasta zjadłam (uwielbiam kruche surowe ciasto na maśle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 a dodajesz ocet jablkowy? ja zawsze dodaję małą łyżeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 a co robisz źle ?? Dłuuugo trzeba miksować. Minimum 20 minut ja swoja miksuję. A potem zgodnie z rozpiską piec. Mi zawsze wychodziła... a piekę ją kilkanaście razy w roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 z tego przepisu robię http://www.mojewypieki.com/przepis/biala-pavlova a jestem antytalent kulinarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.