Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja piekę ale non stop sprawdzone przepisy i takie domowe ciasta nie na pokaz :D.Sernik robiłam z sera z wiaderka i tego już nigdy nie kupię, zawsze kupuję zwykły w kostce.

Pyszne ciasto ma tez Yokasta na blogu mało pracy i bardzo dobre - smak dzieciństwa:D.Jedni znaja jako pleśniaka inni jako królewskie :D

pewnie coś w tym jest tylko dlaczego sukienka z HM wygląda jak wygląda a ta z SImple leży i jakość ma rewelacyjną?

to samo buty - czemu ryłko po 1 sezonie są do wywalenia a geoxy 4 sezony bez zarzutów?

nie do końca w to wierzę... tzn. może to dotyczy sieciówek tego samego standardu? np. HM, Reserved, Orsay, Promod,Kappahl -

serio nie widzicie jakości czegoś za 100 zł a czegoś za 1500 zł?

nie mówię o rzeczach typu poliester bo takich nie kupuje.

Jasne, ale ja miałam na myśli np. F&F czy Mohito, H&M, Cubus, Reserved.

Massimo Dutti ma już trochę inne wzornictwo. Twój szal za 2 tys. raczej nie jest z Bangladeszu, tylko Pari, Pari ;).

a ja sobie nie wyobrazam wiecej niz 2 dzieci, córka teraz jedzie na kolonie, 2 tyś, potem zaraz ksiażki trzeba kupić jej 500 zł i dochodzi syn za 300 zł, a gdzie reszta, przy 4 dzieci same kolonie i podręczniki to 10 tyś:o:o:o:o:o:o:o

Reni, nie zaczynaj, kasa nie jest najważniejsza w wychowaniu (ale myślę tak samo, haha ;)).

Realistki i tyle.

Nie, często są to wyroby ręcznie szyte (zazwyczaj) i nie mają na metce "Made in Bangladesz/China".

ogladałam ostatnio dokument, jak te ciuchy szyte w Bangladeszu wysyłane są do Włoch i tam metkowane.... własnie tych czołowych projektantów...nie warto we wszystko wierzyć .....