fajna kobieta 03.04.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Hejka!!! Odchudzać sie miałam a tu ....CIASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ja tez z tego Ale koniecznie dajcie melisę. W tym roku zasiałam nasturcje ... będą kwiatuszki jak znalazł na pavlovą (nasturcje sa jadalne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zrobię próbę w niedziele może wyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Z moich wypieków jeszcze żadne ciasto mi nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.04.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 O matko i córko Wy naprawde takie ciasta pieczecie? :o:oMi nawet sernik nie wychodzi dlatego sie poddałam nic nie pieke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 O w buziunię... jakie przepisy:p mam w piekarniku funkcję'ciasto' chyba coś upichce:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Fajna oszalałaś - ja umiem dwa - sernik z brzoskwiniami i ta pavlową ( łatwiejsza niż sernik bo wszystko mieszasz - jak upieczesz dajesz śmietaną z owocami na górę i gotowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.04.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Magda gdzie ja bym beze ci upiekla!!!!!????:no::no:Never!To wyższa szkoła.....dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.04.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja zrobiłam krówkę z paczki:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Sernik dla mnie też jest trudny. Trzeba odpowiedni ser, nigdy nie wiem jaki. To jedyne ciasto z którym sobie nie radzę. Za to mam mistrza w biszkoptach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ja robię z sera "mój ulubiony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Myślicie, ze w salonie H. Bossa jest inaczej ? Produkowane są rzeczy w tym samym miejscu i lądują we Włoszech (np) i tam przyszywane sa metki... był program dokumentalny o tym ... Nie, często są to wyroby ręcznie szyte (zazwyczaj) i nie mają na metce "Made in Bangladesz/China". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2014 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 a ja sobie nie wyobrazam wiecej niz 2 dzieci, córka teraz jedzie na kolonie, 2 tyś, potem zaraz ksiażki trzeba kupić jej 500 zł i dochodzi syn za 300 zł, a gdzie reszta, przy 4 dzieci same kolonie i podręczniki to 10 tyś:o:o:o:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja piekę ale non stop sprawdzone przepisy i takie domowe ciasta nie na pokaz .Sernik robiłam z sera z wiaderka i tego już nigdy nie kupię, zawsze kupuję zwykły w kostce. Pyszne ciasto ma tez Yokasta na blogu mało pracy i bardzo dobre - smak dzieciństwa:D.Jedni znaja jako pleśniaka inni jako królewskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 pewnie coś w tym jest tylko dlaczego sukienka z HM wygląda jak wygląda a ta z SImple leży i jakość ma rewelacyjną? to samo buty - czemu ryłko po 1 sezonie są do wywalenia a geoxy 4 sezony bez zarzutów? nie do końca w to wierzę... tzn. może to dotyczy sieciówek tego samego standardu? np. HM, Reserved, Orsay, Promod,Kappahl - serio nie widzicie jakości czegoś za 100 zł a czegoś za 1500 zł? nie mówię o rzeczach typu poliester bo takich nie kupuje. Jasne, ale ja miałam na myśli np. F&F czy Mohito, H&M, Cubus, Reserved. Massimo Dutti ma już trochę inne wzornictwo. Twój szal za 2 tys. raczej nie jest z Bangladeszu, tylko Pari, Pari . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 a ja sobie nie wyobrazam wiecej niz 2 dzieci, córka teraz jedzie na kolonie, 2 tyś, potem zaraz ksiażki trzeba kupić jej 500 zł i dochodzi syn za 300 zł, a gdzie reszta, przy 4 dzieci same kolonie i podręczniki to 10 tyś:o:o:o:o:o:o Reni, nie zaczynaj, kasa nie jest najważniejsza w wychowaniu (ale myślę tak samo, haha ). Realistki i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Nie, często są to wyroby ręcznie szyte (zazwyczaj) i nie mają na metce "Made in Bangladesz/China". ogladałam ostatnio dokument, jak te ciuchy szyte w Bangladeszu wysyłane są do Włoch i tam metkowane.... własnie tych czołowych projektantów...nie warto we wszystko wierzyć ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Im starsze, tym więcej kasy, potem narty się zaczynają i cały ekwipunek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2014 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 kurcze kupiłam mężowi kurtkę z bosa, ładnie odszyta to fakt ale czy ręcznie to mam wątpliwości, i chyba metka z czajna ale z ciekawości zobaczę dzis i wam powiem, moim zdaniem sieciówki to gówno a te "lepsze" to lepsze gówno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 jak już zamówię chustkę to napisze gdzie jest "made" ale wątpię, że np dolce gabana szyje swoje suknie w Indiach - to zazwyczaj "ręczna robota" a nie masówka. Ok koniec gdybania - sukni takiej mieć nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts