Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja w sumie tez czekam na foty choinki, ale nie będę na Renię krzyczała, że obiecanki cacanki:P

Otóż dzisiaj dostałam( lub wcześniej) , ale dzisiaj pierwszy raz sprawdziłam w skrzynce pocztę :rolleyes:, bardzo fajną niespodziankę z życzeniami świątecznymi. Jest mi baaardzo miło, a ty bardziej że, w ogóle nie spodziewałam się takiego wyróżnienia.

Reni bardzo dziękuję :hug:, obiecuję zrobić fotki, jak już zawisną ozdóbki na choince.

reniu, choinka piękna. Miałam ten sam problem - ciężko na zdjęciu uchwycić jej urodę. Na żywo jest dużo ładniejsza więc wierzę, że Twoja też. Chociaż tej ze zdjęć niczego nie brakuje :no:

Tata w drodze. Powinien dojechać jutro do południa więc jak tylko przyjedzie, pójdę na pocztę wysłać paczkę.

No w końcu!

Choinka piękna i jaka duuuża! Niestety, ciemne ozdoby trochę giną, chociaż być może w rzeczywistości ładnie się odznaczają na zielonych gałązkach - moim zdaniem są idealne do wnętrz nowoczesnych, gdzie zaletą ozdób ma być ich minimalizm :yes:

Edytowane przez Ilona Agata

dziewczyny u mnie dziś od 15 pada śnieg, już jest go dużo i wygląda pięknie, wszystko ośnieżone, kurcze w domu to nawet zima wydaje sie ładniejsza

A u nas pada od wczoraj, zasypane wszytko:yes: i jest pięknie tak świątecznie.

Reniu Twoja choinka przepiękna!!!! Zupełnie w moim stylu, nie za duzo chyba masz tych czarnych bombek?

Podstawa też super, a ja kupiłam plastika ohydnego, a taka jak twoja stała obok i pomyślałam sobie: eeee u mnie nie będzie pasowała , a teraz jak patrzę u ciebie to nic tylko :bash:

właśnie słyszałam wczoraj w radiu jak mówili, że w Lublinie pada no i sobie pomyślałam: fajnie u Marijelki pada, byle by przetrwało do świąt

Podobna w święta ma być na plusie :mad:, ale mam stare info więc może już prognozy uległy zmianie.

Gdzie kupowałaś ozdoby choinkowe, nie widziałam takich ładnych w sklepach :cool:

Marta to po kolei

zdjęcie 1 - gwiazdka z duki

z2 - bombka castorama, dlugi sopel home&you, krotki sopel castorama, jest piekny i szklany a w środku ma jakby zmrożone szkło

z4 - bombka z h&y, aniołek z allegro

z5 - bombki z ikei, aniolek z avonu

Aaaa, pytałam tak z ciekawości śliczne perełki wyszukałaś. U mnie część z obi, z h&y, ikea, rossman i jeszcze nie zwiozłam ze starego domu( nadal ozdoby kiszą się pod łóżkiem w sypialni):D