reni1980 03.04.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ilona dokładnie a potem to cos na start:lol2::lol2::lol2: 4 mieszkania skombinować to chyba tylko deweloper moze:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ogladałam ostatnio dokument, jak te ciuchy szyte w Bangladeszu wysyłane są do Włoch i tam metkowane.... własnie tych czołowych projektantów...nie warto we wszystko wierzyć ..... Kurde, Mirela, to dlaczego jest AŻ taka różnica w jakości? Sam materiał to robi? Może, nie znam się. Ale odszycie też jest inne. Jak przymierzam coś z Zary, to na oko widzę, że byle jak - tu zwisa, tam powiewa, tu się pruje, jakby dziecko to szyło, nie krawiec. Jak przymierzam lepszej firmy to leży jak druga skóra, od krawca po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ilona dokładnie a potem to cos na start:lol2::lol2::lol2: 4 mieszkania skombinować to chyba tylko deweloper moze:lol2::lol2::lol2: Developer też płaci za mieszkania, które wybudował. Cenę rynkową . Skarbówka nie śpi. ale wiadomo, jest mu łatwiej, sam wybudował, wie co i jak, ma większą odwagę obracać tymi mieszkaniami, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.04.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Nasz kolega ma w CH sklep Hugo Bossa jeździ na kontraktacje do Włoch ale gdzie to szyte jest to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Reni, nie zaczynaj, kasa nie jest najważniejsza w wychowaniu (ale myślę tak samo, haha ). Realistki i tyle. zgadzam się... tym bardziej, że widać różnicę gdzie dziecko chodziło np na dodatkowe zajęcia albo na takie które nauczyło się pływać stylem nijakim a takie które umie zgodnie z nauką ( luźny przykład - celowy) Ja widze różnicę już między Benettonem a HM - więc nie chce wiedzieć jaka jest między Chanel a Reserved:lol2: prosty przykład : porównajcie sobie pół roku tusz diorshow do tusza z maybelline... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Simple ma metkę "Made in UE". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Lepsze materiały zapewne. Ale do Zary ni eporównujcie, większego syfu chyba nawet na bazarku nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Wiecie są firmy, które są droższe, bo właśnie zatrudniają projektanta i szyją tutaj, np. Simple (Project Runway - szukali projektantów).Ostatnio oglądałam torebki Furla - odszyte ręcznie, ale koszt powyżej 1 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 koszula dzisiejsza z "dobrego" sklepu made in china ale cienki wełniany płaszcz z Monnari Made in Albania Magda_lena85 ------> made in poland Lepsze materiały zapewne. Ale do Zary ni eporównujcie, większego syfu chyba nawet na bazarku nie ma..... ale żeś uprzedzona - ale w Zarze są i z jedwabiu rzeczy ( których nie ma w mohito np) - są tez z welny, angory i innych takich - mało sieciówkowych materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.04.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zara to dzisdostwo nad dziadostwami.A najbardziej wkurwiaja mnie te ekspedientki które zachowują sie jakby w Chanelu pracowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Lepsze materiały zapewne. Ale do Zary ni eporównujcie, większego syfu chyba nawet na bazarku nie ma..... Mohito jest jeszcze gorsze. Nic nie leży na mnie tak źle jak Mohito . Zawsze coś zwisa i powiewa. Źle zrobione już na etapie kroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.04.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Wiecie są firmy, które są droższe, bo właśnie zatrudniają projektanta i szyją tutaj, np. Simple (Project Runway - szukali projektantów). Ostatnio oglądałam torebki Furla - odszyte ręcznie, ale koszt powyżej 1 tys. W Furli zakochalam sie w kopertowkach.Boooosssskieeeee:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ja Wam powiem, że mi zwisa Mohito czy inne dziadostwo - ja nie ubiorę nic sztucznego - żadnego poliestru, dżerseju sztucznego i innych sztucznideł.więc pierwsze co metka i skład- później cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2014 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 koszula dzisiejsza z "dobrego" sklepu made in china ale cienki wełniany płaszcz z Monnari Made in Albania Magda_lena85 ------> made in poland :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja akurat uważam, że Zara to jedna z lepszych sieciówek - fatalne odszycie, ale krój jest ok, więc zawsze można zeszyć samemu. No i materiały zdarzają się dobre (100%), czego w innych sieciówkach nie uświadczysz . Ostatnio były sweterki 100% kaszmir. No jaka sieciówka (poza Massimo) ma to w ofercie? Kiedyś w Promodzie były, ale tak to nie spotkałam. Albo 100% jedwab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Przeciez nie wychwalam Mohito - coście się tak uparły na mnie ? Ten sam syf co w zarze tylko za mniejsze pieniądze.Magda -moja szefowa kupiła płaszcz z angory w Zarze przed świętami. Nie powiem ile zapłaciła (ale mase kasy) i po miesiącu jest do dupy. I nie uznają reklamacji (kulkuje się totalnie, cały). Powiedzieli, ze to taka specyfika tego materiału.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2014 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 moja dzisiejsza sukienka z solara za 299 zł, dzianinowa, wyprodukowana w chinach:o:o:o moje geoxy made in Italia ja z polski:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 jako czytająca składy to:jedwabne bluzki tylko z Zary. Massimo, czasem Mango.Bawełniane koszule /spodnie codziennie z kappahl Mirela - no bo glupia, ze kupiła - swetr z angory wygląda po 1 sezonie tragicznie a co dopiero płaszcz który np może nasiąknąć wilgocią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Będzie jeszcze zimno - tak żeby kurtkę grubszą młodej ubrać ????Chce odessać już do worka i mieć spokój ale się zastanawiam czy jej jednej nie zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.04.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Często kupuje ciuchy Esprita jeżdzę do Berlina bo mam bliziutko i powiem wam ze z jakością tez na bakier.Fajne do pierwszego prania potem porozciagane szwy poprzekrecane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts