Magda_lena85 03.04.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Mirka - raczej ma być dziś ok 20 stopni... wiece tak zmieniając temat - już jak widzę kogoś w poliestrowej bluzce ok - jego kłopot ALE - jak jest upał 30 stopni i widzę kogoś w butach zamiast skóra/tkanina to jakiś plastikowy wytwór + cyrkonie+ podeszwa ślizgająca się - to mnie ciary biorą :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Często kupuje ciuchy Esprita jeżdzę do Berlina bo mam bliziutko i powiem wam ze z jakością tez na bakier.Fajne do pierwszego prania potem porozciagane szwy poprzekrecane... No to gdzie kupować? Jak żyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 w domu w piżamie z bawełny - i nie ruszać się :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 na szmateksie . Tam kupujesz ciuch po kilku-kilkudziesięcu praniach i widzisz co z niego zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 MAgda - ale sa osoby które się nie pocą. I nie przeszkadza im taki poliester.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Mirka - raczej ma być dziś ok 20 stopni... wiece tak zmieniając temat - już jak widzę kogoś w poliestrowej bluzce ok - jego kłopot ALE - jak jest upał 30 stopni i widzę kogoś w butach zamiast skóra/tkanina to jakiś plastikowy wytwór + cyrkonie+ podeszwa ślizgająca się - to mnie ciary biorą :lol2: No ba! Ale ja się przed porodem na przykład nie pociłam. Serio. Nic a nic. Tylko na twarzy (nos, czoło ). Ufo takie. Mogłam nosić, co chciałam. Nie używałam w ogóle antyperspirantów . Nie miałam pojęcia, co to pot. To chyba było hormonalnie, bo teraz od roku wszystko "w normie" i szlag mnie trafia. Chociaż buty nie ze skóry nawet u takiego ufo jak ja nie zdawały egzaminu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 na szmateksie . Tam kupujesz ciuch po kilku-kilkudziesięcu praniach i widzisz co z niego zostało To jest myśl. I nie płacę sieciówkom, przynajmniej nie bezpośrednio. Myślałam też o jakiś polskich, mniejszych firemkach. Ale sprawdziłam Solar: "Made in China" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.04.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Pocieszał sie tym jedynie ze na wyprzedażach kupuje w Berlinie wiec nie ma dużej straty.:lol2:Ostatnio dwa płaszcze Esprit po 29,90 € za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) ale mi nie chodzi o pocenie się - bo nie mam z tym problemu po prostu od małego nie założę nic sztucznego - poza bielizną górną (wiadomo...) nawet na ślubie nie mialam rajstop...dżizaz! to jak reklamówka na nogach... fuuuuuuuuuj no nie ubiorę i tyle Młody też nic sztucznego.... obojętnie co by to było i skąd - jak sztuczniak to nie założę * poliester się elektryzuje...nawet na wieszakach w sklepie Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.04.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Szyć samemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) ale mi nie chodzi o pocenie się - bo nie mam z tym problemu po prostu od małego nie założę nic sztucznego - poza bielizną górną (wiadomo...) nawet na ślubie nie mialam rajstop...dżizaz! to jak reklamówka na nogach... fuuuuuuuuuj no nie ubiorę i tyle Młody też nic sztucznego.... obojętnie co by to było i skąd - jak sztuczniak to nie założę Rozumiem - taki wrażliwiec. Ja tego nie mam . Ale na przykład patrzę na skład, bo jestem zmarzluchem, a sztuczne w ogóle nie grzeje . Jedna bawełniana koszulka ogrzewa lepiej niż jakiś sztuczny, mega gruby sweterek. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.04.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Kiedyś w Promodzie były, ale tak to nie spotkałam. Albo 100% jedwab? 100% jedwab mam z HM ale nie polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 03.04.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 hejka kurcze przeczytałam ten wywiad od Mireli i straszne to jest - dobrze że jednak my po tej stronie konsumpcji, same świata nie zbawimy niestety Ja tam lubię zarę i większość ciuchów mam właśnie stamtąd, podoba mi się styl jak ma. Mam m.in. płaszcz z zary i nic się z nim nie dzieje wiec dziwią mnie trochę te opinie, ale może ja akurat wybieram takie modele. Idąc do innych sieciówek no kurde nic mi się nie podoba dla mnie tandeta straszna. Zresztą zaobserwowałam że teraz te kolekcje robią na jedno kopyto nosz kurcze wszystko wygląda tak samo. Mirelka kupiłam sobie dzisiaj tą Hakonechloa Aureola już się nie mogę doczekać kiedy urośnie czy ty też ja posiadasz? jak się o nią dba ? ścinasz na wiosnę ? w sumie mogę sobie poszukac ale jak wiesz co i jak to napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 100% kaszmiru bywa też na tchibo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 100% kaszmiru bywa też na tchibo:lol2: Dobrze wiedzieć. Ja mam tylko jeden sweterek, ale noszę non stop, więc rozglądam się za innym. Cieniutki jest, ale grzeje jak żaden inny! W dodatku przemiły (ciepła wełna zazwyczaj gryzie, a on nie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2014 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 i cena nawet ostatnio były po 299 lud 259 a w MD po 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.04.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 dobra koniec o zakupach - bo ja oszczędzam! TCHIBO_maniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 i cena nawet ostatnio były po 299 lud 259 a w MD po 500 zł No to super . Będę śledzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2014 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ha ha oszczędzam to ja, słyszysz , że niczym się nie chwalę ostatnio:no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 dobra koniec o zakupach - bo ja oszczędzam! Na szal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts