Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja dzisiaj liczę kroki. Mąż okazało się robi jakieś 11 tys. dziennie, co nas mega zdziwiło, bo wczoraj np. siedział za biurkiem od 9 do 19 :rotfl:.

U mnie w takim razie będzie z 30 tys. kroków, bo mam 3x dziennie spacer z młodym. Minimum 20 km :rotfl:. Daje mi w kość :sick:. Cała rodzina się śmieje, że na koniku w domu płacze, matka musi z nim popitalać na plac zabaw w tą i z powrotem.

Ilona anie masz nike+ipod? tam sie da licznik kroków włączyć chyba - musze spr w weekend :yes:

Mam :yes:. Muszę też sprawdzić, bo dotychczas używałam do biegania.

Mąż dostał z firmy krokomierz, za każdy krok pracownika idzie 1 grosz na dzieci w Afryce, więc mam dla kogo spacerować dzisiaj. Podwójnie (dla mojego i obcego dziecka) ;).

wczoraj byłam w banku wiadomo po co....facet przy kasie guzdra się 25 min... 30 minęło... no nic siedzę ( obok przy kasie pusto - 2 innych siedzi)

mówię w końcu do niego:

- czy ma pan kalkulator?

no to mi podał

to liczę lata x12 m-c X 30 min wychodzi ok 3 dni ..... i mówię do niego

" jak będzie Pan pracował w takim tempie to ja tu 3 dni spędzę z Panem łącznie zanim ten kredyt spłacę ... kto zapłaci za mój czas?"

no nic facet się pośpieszył - czerwony jak burak - reszta powstrzymuje śmiech.

A ten ślimak wysłał mi właśnie maila czy jestem zainteresowana kredytem na auto :bash::bash::bash: dżizas co za człowiek

Mam :yes:. Muszę też sprawdzić, bo dotychczas używałam do biegania.

Mąż dostał z firmy krokomierz, za każdy krok pracownika idzie 1 grosz na dzieci w Afryce, więc mam dla kogo spacerować dzisiaj. Podwójnie (dla mojego i obcego dziecka) ;).

krokomierz tez podczas seksu zlicza impulsy - polecam - przyjemne z pożytecznym

no i buty sie nie zużywają!