mirkamis 04.04.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Oj współczuje znajomemu ,mój m po operacji kolanka na szczęście on twardy na ból ,chociaż do teraz mu puchnie i dokucza. Ja muszę iść obiad robić ,co jak młoda wróci będę tylko dla niej bo od 16 mama zmyka z domu aż do wieczora :D a ona z tatusiem a oni jak są razem to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.04.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Baranki czyt. owieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.04.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 nie przypominaj mi , za parę dni mam urodziny ja co wiosna, to o rok starsza..jeszcze ja lubie, ale nie wiadomo od kiedy przestane Ha ha my tu takie kwietniowe panienki Baranki czyt. owieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 MIrka nasz znajomy na kolano mial tutaj juz ponad 20operacji w ciagu niecalego roku!! bywalo ze codziennie mu robiono ja:eek: alee jak wychodzil ze szpitala to zaleczal sie %% wiec co sie dziwic ze sie nie goilo... a tylko wszedl na drabinke zeby rynny wyczyscic i upadl z niej... heh... chodzi jak polamany... przerabane... wiem jak to jest bo sama uniknelam operacji laserowej... dostawalam zastrzyki w kolana...i jakos podzialaly ufff... Women ty tez kwietniowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Baranki czyt. owieczki oooooooo nieeeee..ja Byczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.04.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 z gorących lipcowych nocy rodzą się kwietniowe dzieci :lol2: Albik ma 16 kwietnia urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.04.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Mój m to sportowiec ,teraz odlicza dni kiedy wróci do sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.04.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Oj współczuje znajomemu ,mój m po operacji kolanka na szczęście on twardy na ból ,chociaż do teraz mu puchnie i dokucza. Ja muszę iść obiad robić ,co jak młoda wróci będę tylko dla niej bo od 16 mama zmyka z domu aż do wieczora :D a ona z tatusiem a oni jak są razem to masakra A dokąd Mirka znikasz? Wiecie co, zrobiłam wczoraj 25 tys. kroków . Ale po sklepach latałam. Nowe meliski mierzyłam. I trampki w ecco. Mąż mnie utłucze jak kupię trzy nowe pary butów (raczej tych tańszych, do 200 zł)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.04.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 z gorących lipcowych nocy rodzą się kwietniowe dzieci :lol2: Mi tego nie musisz mówić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.04.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 czyli muszę się na lipiec i wrzesień nastawić żeby w maju nie urodzić .Młoda majowa kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 z gorących lipcowych nocy rodzą się kwietniowe dzieci :lol2: Albik ma 16 kwietnia urodziny z goracych nocy walentynkowych rodza sie listopadowe dzieci..a z konca marcowych grudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.04.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 U nas jest salon spa i o 16 mam darmowy zabieg bo są dni otwarte i najlepsze klientki dostały zaproszenia ,później wracam się przebrać i od 18 na imprezę idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.04.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 z gorących lipcowych nocy rodzą się kwietniowe dzieci :lol2: Albik ma 16 kwietnia urodziny Magda ja 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 A dokąd Mirka znikasz? Wiecie co, zrobiłam wczoraj 25 tys. kroków . Ale po sklepach latałam. Nowe meliski mierzyłam. I trampki w ecco. Mąż mnie utłucze jak kupię trzy nowe pary butów (raczej tych tańszych, do 200 zł)? ' Ja mojemu wspomnialam ze musze sobie kupic jakies buty na wiosne... mowi a idz i sobie kupuj... no tak..ale jak zaczne od tych nice.. a pozniej jeszcze mam oblukane 2 inne pary... to chyba w tych butach bede chodzic po firmach i o prace blagac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.04.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 U nas jest salon spa i o 16 mam darmowy zabieg bo są dni otwarte i najlepsze klientki dostały zaproszenia ,później wracam się przebrać i od 18 na imprezę idę Aha, pisałaś . Moja znajoma otworzyła gabinet kosmetyczny. Mąż mnie wysyła na masaż. Czekam aż będą mieli w ofercie jakieś zabiegi na twarz. Podobno botoks będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.04.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 U nas jest salon spa i o 16 mam darmowy zabieg bo są dni otwarte i najlepsze klientki dostały zaproszenia ,później wracam się przebrać i od 18 na imprezę idę No to się dzisiaj zrelaksujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Dobra dziewczyny...ide sie ogarniac i zmykam.. bo nie wyrobie sie w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.04.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) ' Ja mojemu wspomnialam ze musze sobie kupic jakies buty na wiosne... mowi a idz i sobie kupuj... no tak..ale jak zaczne od tych nice.. a pozniej jeszcze mam oblukane 2 inne pary... to chyba w tych butach bede chodzic po firmach i o prace blagac Ja jeszcze nie mówiłam... Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.04.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Woman skoro Ty 17 to patrząc na mojego słodkiego blond "Aniołka" w domu....sugeruję, że z Ciebie niezła Diablica musi być z charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.04.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Woman skoro Ty 17 to patrząc na mojego słodkiego blond "Aniołka" w domu....sugeruję, że z Ciebie niezła Diablica musi być z charakteru Ha ha musiałabyś pogadać z moimi rodzicami ale dawałam czadu im nieźle a przez pierwsze 6 lat mieszkaliśmy z dziadkami to obrona zawsze była :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts