Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja nie wiem koniec świata :confused: bo 04-04-2014:confused:

Meliska kupiłam Twoją zmywarkę:p

suuper :D dasz znac jak dotrze i pracuje co? bo zanim ja swoja odpale to troche minie :D:D

bylo mowic ze chesz kupic... to dalabym namiary na sklep :D

u mnie byo szybko i bez zadnych strat w ludziach :lol2:

n

Melcia wiem wiem, ze się dzieli ( za długo tam jeżdziłam) - a ile wysyłka do Polski?

nie sprawdzalam..bo jest ze przy zamowieniu za kwote 699nok to wysylka gratis(tutaj)

gdybym wiedziala za szybko dojdzie to bym mogla zamowic i dla ciebie a w PL wyslac Tobie paczke :D w koncu bede juz 13tego na miejscu :)

takie coś znalazłam z 2011 roku

List do 2000gr 190kr ( to jest maks cena za 2 kg,listem wiecej sie nie da)

Paczka zapakowana samemu-cena startowa 260 kr plus 14kr za kazdy jeden kg.maks 20kg.

Paczka max 10 kg carryOn cash 363 kr.

a bilet do Sandefjord czasem tam i powrót 199 zł...eh przyjemne z pożytecznym hahhaha:lol2:

Magdalena oni posiadaja kurierow... np dhl... od 18do 24godz po zrealizowaniu platnosci wysylaja paczke.. wczesniej trzeba potwierdzic mail od nich..czyli to samo co u nas :)

ja poczekam na mojego jak wroci i chyba zrobie zamowienie..alboo zrobie tak... pojade jutro do sklepu i przymierze rozmiarowke bo jak nie trafie to wtedy klops...aaa i zadzwonie do nich z zapytaniem czy wyrobia sie do mojego wyjazdu :D

Matko i corko!! London... no to daj mi blagam real foto!!! bo ja do dzis dnia nie otrzymalam swojej :cry: i powiedz mi jak ona ma w srodku? palstik fantastik czy nie?

to daj Melcia znać - a masz konto złotówkowe? bo ja mogę Ci przelać tylko ZŁ lub euro:rolleyes:

jak sie wszystkiego dowiem od nich to dam znac..musze na mail im pisac bo nie maja tel..albo nie widze gdzie on jest :sick:

konto zlotowkowe w pkobp tez mam :lol2:

Londi... to poprosze o fotki jutro...ciekawe czy moja tez made in... ;) aa i moja byla w srodku mokra, wiec pewnie ja testowali...a twoja?

Magda ale numer... pokazalam mojemu te buty i on mowi, ze jemu tez by sie przydaly takie :lol2:

wiesz... podobaja mi sie te pomaranczowe z niebieskim:rolleyes: tutaj do biegania to akurat zarowy ;)

a moj mowi zebym poszukala siwych jemu;) ale on biegac nie bedzie...tylko nosic :lol2:

Jeszcze nie zaglądałam bo drzwiczki są poskręcane:o jutro będziemy ją rozkminiac:rolleyes:

:lol2::lol2::lol2:

moja tylko brat potrafil otworzyc... a drugi za cholere...mamuska tez nie :lol2:

nawet jak ja wczoraj pytalam o ten wlasnie srodek, to mi powiedziala ze nie powie bo nie potrafi otworzyc :rotfl: