Magda_lena85 04.04.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 nie, nie Londonka - w piątkowy wieczór się pije i obgaduje:lol2: wrzucałaś swoje tapicerowane dzieła tu? Melcia wiem wiem, ze się dzieli ( za długo tam jeżdziłam) - a ile wysyłka do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ja nie wiem koniec świata bo 04-04-2014:confused: Meliska kupiłam Twoją zmywarkę suuper dasz znac jak dotrze i pracuje co? bo zanim ja swoja odpale to troche minie :D bylo mowic ze chesz kupic... to dalabym namiary na sklep u mnie byo szybko i bez zadnych strat w ludziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 n Melcia wiem wiem, ze się dzieli ( za długo tam jeżdziłam) - a ile wysyłka do Polski? nie sprawdzalam..bo jest ze przy zamowieniu za kwote 699nok to wysylka gratis(tutaj) gdybym wiedziala za szybko dojdzie to bym mogla zamowic i dla ciebie a w PL wyslac Tobie paczke w koncu bede juz 13tego na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.04.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 hmm qrka to do kiedy się mam decydować? do 13stego tydzień...no ryzyk fizyk..hmmm paczka z NO ..cholera gdzie jakiś ktoś z NO jest... ehhhhh a kurier/poczta - wysyłąląś coś tak do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.04.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 A... TzG:lol2::lol2: to jak koniec świata:lol2: Zdjęcia przemiany tapicerskiej nie wklejałam:) Mel zmywarkę już mam montaż niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.04.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 takie coś znalazłam z 2011 roku List do 2000gr 190kr ( to jest maks cena za 2 kg,listem wiecej sie nie da) Paczka zapakowana samemu-cena startowa 260 kr plus 14kr za kazdy jeden kg.maks 20kg. Paczka max 10 kg carryOn cash 363 kr. a bilet do Sandefjord czasem tam i powrót 199 zł...eh przyjemne z pożytecznym hahhaha:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.04.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 http://www.posten.no/produkter-og-tjenester/pakker/carryon-cash-pakker-til-utlandet;jsessionid=jKTnT2xGnLdR0KT2QygQ2Wwn0QltZyx62tyTQtxhTBhT32Q7p9J5!553458109 czyli, że mi się nie opłaci chyba ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Magdalena oni posiadaja kurierow... np dhl... od 18do 24godz po zrealizowaniu platnosci wysylaja paczke.. wczesniej trzeba potwierdzic mail od nich..czyli to samo co u nas ja poczekam na mojego jak wroci i chyba zrobie zamowienie..alboo zrobie tak... pojade jutro do sklepu i przymierze rozmiarowke bo jak nie trafie to wtedy klops...aaa i zadzwonie do nich z zapytaniem czy wyrobia sie do mojego wyjazdu Matko i corko!! London... no to daj mi blagam real foto!!! bo ja do dzis dnia nie otrzymalam swojej i powiedz mi jak ona ma w srodku? palstik fantastik czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.04.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 to daj Melcia znać - a masz konto złotówkowe? bo ja mogę Ci przelać tylko ZŁ lub euro:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.04.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Mel oki jutro zrobię fotki bo ją dopiero przywiezliśmy ze sklepu i jeszcze nie jest rozpakowana:) moja jest made in germany:yes: czyli ma wszystkie kosze metaowe dół zmywarki też metalowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 to daj Melcia znać - a masz konto złotówkowe? bo ja mogę Ci przelać tylko ZŁ lub euro:rolleyes: jak sie wszystkiego dowiem od nich to dam znac..musze na mail im pisac bo nie maja tel..albo nie widze gdzie on jest konto zlotowkowe w pkobp tez mam Londi... to poprosze o fotki jutro...ciekawe czy moja tez made in... aa i moja byla w srodku mokra, wiec pewnie ja testowali...a twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 no i tanczy...ale ma piekna suknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Magda ale numer... pokazalam mojemu te buty i on mowi, ze jemu tez by sie przydaly takie wiesz... podobaja mi sie te pomaranczowe z niebieskim:rolleyes: tutaj do biegania to akurat zarowy a moj mowi zebym poszukala siwych jemu;) ale on biegac nie bedzie...tylko nosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.04.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jeszcze nie zaglądałam bo drzwiczki są poskręcane:o jutro będziemy ją rozkminiac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jeszcze nie zaglądałam bo drzwiczki są poskręcane:o jutro będziemy ją rozkminiac:rolleyes: :lol2: moja tylko brat potrafil otworzyc... a drugi za cholere...mamuska tez nie nawet jak ja wczoraj pytalam o ten wlasnie srodek, to mi powiedziala ze nie powie bo nie potrafi otworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.04.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jesu.... poważnie :eek: nawet mi nie mów ..ja myślałam,ze tylko trzeba poodkręcac:eek: a gdzie składana był zmywarka jest napisane na nalepkach i w srodku na panelu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 aaaa to ide dzwonic do PL i pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.04.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 te koralowe chcesz ? http://www.skoesno.com/product-3714.html jeszcze te fajne (moje typy) http://www.skoesno.com/product-3720.htmlhttp://www.skoesno.com/product-2875.html ciut za jasne ale fajnehttp://www.skoesno.com/product-2873.html róż wymiata hahahhttp://www.skoesno.com/product-2874.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.04.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jak niemiecka to napewno ma metalowe kosze:) choc jak na nie patrzysz to wyglądają jak plastik dopiero jak się dotknie to czuc ze to metal:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Made in Poland wiec wiem ze nic nie wiem dalej ale numery sie zgadzaja..a otworzyc nikt nie potrafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts