Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ale wiesz ze nie spodziewałam sie.:eek:Myślałam ze jeszcze faceci bedą chcieli popatrzeć na nią a tu kicha.Do domu.:D

tez myslalam ze tak bedzie...aleee widocznie nie chca ogladac sztywnej lali..widzialas jak ona juz na sam koniec tanczyla kiedy Stefano spiewal Volare... no sztywna jak kolek... Jan nie mogl jej obkrecic :lol2:

Ale ciiisza. Jak to w weekend :rotfl:.

Ja dzisiaj wymyśliłam sobie generalne porządki na wiosnę (jak co roku :rolleyes:) i od rana bobruję w szafach: wywalam, myję, układam. Zostały jeszcze dwa okna do wymycia, drzwi wewnętrzne na piętrze i zewnętrzne, schody przed domem, taras do zaolejowania, meble tarasowe :jawdrop:. Jak o tym pomyślę, to mi słabo :bash:. Dobra, spadam. Jeszcze jabłecznik muszę upiec i zrobić dekoracje na urodziny młodego :stirthepot:.

A u mnie lipa ze spacerowaniem...zaliczylysmy jeden sklep... chcac isc dalej do drugiego..starsza wybiegla przede mna na schody i wchodzac sobie po nich wywinela orla takiego ze pod kolanem dziura wbita a i warga od uderzenia w schodek przygryziona i zab naruszony, ze krew poleciala.. i tyle z mojego chodzenia :( nawet nie zdazylam isc butow przymierzyc zeby moc zamowienie zrobic :(

A taka niunia szla radosna, ze idziemy tez kupic prezent koledze na urodziny.. i klapa :(

schody betonowe i zakanczane jakims metalem, wiec i tak cud ze nic bardziej gorszego sie nie stalo...a tlumila w sobie placz...nie chciala ludziom pokazac ze boli...dopiero jak zapytalam czy wszystko w porzadku to lezki poplynely i prosila do domku..

ehhh.. no to siedzimy :(