fajna kobieta 04.04.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Chyba zmykam sobie kąpiel zrobić.Matka mnie dzisiaj wykończyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.04.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 jak to odpadła? pod prysznicem byłam i takie wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 A dziękuje dziękuje.Nie omieszkam zajrzeć . no ba i bedzie fajne spotkanko zaliczone... Nooo ja tez musze pod prysznic... horror sie zaczyna... mam chec go obejrzec wiec myku myk do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ale wiesz ze nie spodziewałam sie.:eek:Myślałam ze jeszcze faceci bedą chcieli popatrzeć na nią a tu kicha.Do domu. tez myslalam ze tak bedzie...aleee widocznie nie chca ogladac sztywnej lali..widzialas jak ona juz na sam koniec tanczyla kiedy Stefano spiewal Volare... no sztywna jak kolek... Jan nie mogl jej obkrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ona tylko wygląda.Póki sie nie poruszy i nie odezwie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 :lol2::lol2: mialas juz isc :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.04.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 :rotfl:No idę idę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 a ja juz wrocilam ogladam Zmierzch... juz widzialam..ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.04.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Czekam jeszcze na siore żeby pogadać muszę ja przygotować na jutrzejszy przyjazd mamuśki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.04.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ja czekam na Drogówkę ma być na Cyfrze.Zmierzch juz....zmierzchl:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.04.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 ja czytam i idę lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Zmierzch juz....zmierzchl:lol2: :lol2::lol2: ciekawe jak ty ta siostre przygotujesz :rotfl: Magdalena...ja chyba powinnam zaczac czytac ta ksiazke, bo poki co, to cos mi slabo to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.04.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 No i przygotowana.:lol2:Psychicznie przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.04.2014 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Hejka!!! Normalnie jak piątek i TZG to nawet forum ożywa:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ba tematy jak zawsze w piatek wieczor U mnie od rana deszczowo buuuu mysle zabrac dziewczyny do centrum i polazikowac po galerii... jak beda podle to za fraki do domu i kara na caly dzien milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ale ciiisza. Jak to w weekend . Ja dzisiaj wymyśliłam sobie generalne porządki na wiosnę (jak co roku ) i od rana bobruję w szafach: wywalam, myję, układam. Zostały jeszcze dwa okna do wymycia, drzwi wewnętrzne na piętrze i zewnętrzne, schody przed domem, taras do zaolejowania, meble tarasowe . Jak o tym pomyślę, to mi słabo . Dobra, spadam. Jeszcze jabłecznik muszę upiec i zrobić dekoracje na urodziny młodego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 A u mnie lipa ze spacerowaniem...zaliczylysmy jeden sklep... chcac isc dalej do drugiego..starsza wybiegla przede mna na schody i wchodzac sobie po nich wywinela orla takiego ze pod kolanem dziura wbita a i warga od uderzenia w schodek przygryziona i zab naruszony, ze krew poleciala.. i tyle z mojego chodzenia nawet nie zdazylam isc butow przymierzyc zeby moc zamowienie zrobic A taka niunia szla radosna, ze idziemy tez kupic prezent koledze na urodziny.. i klapa schody betonowe i zakanczane jakims metalem, wiec i tak cud ze nic bardziej gorszego sie nie stalo...a tlumila w sobie placz...nie chciala ludziom pokazac ze boli...dopiero jak zapytalam czy wszystko w porzadku to lezki poplynely i prosila do domku.. ehhh.. no to siedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts