Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A drzwiczki nie są skręcone:lol2: trzeba złapac na górze panelu na środku i z całej siły pociągnąc:p CAM00047.jpg

CAM00046.jpg

Jak widzisz moja też mokra:lol2: górna półka na sztucce jest plastikowa:) reszta metalowa:)

Reni wybacz wykasuję pózniej:hug:

CAM00047.jpg

CAM00046.jpg

Edytowane przez london23

Londi dziekuje!! :hug::hug::hug::hug:

skoro drzwiczki mokre to zmywarka byla tez testowana :D

w koncu wiem jak wyglada w rzeczywistosci, a nie na komputerowym upiekszonym obrazku :D

ale fajnie hihi...kiedy bedzie proba uruchomienia?

Reniu pewnie nie pogniewasz sie co? bo ja pamietam, ze pisalas, ze mozemy sobie pisac o czym chcemy do woli tutaj... tak wiec piszemy :lol2:

w ramach zdrowego rozsadku :lol2:

Mnie wczoraj olśniło ,że w sumie mam tylko jeszcze ten tydzień na porządki i mycie okien.

Zostałam sama ,mąż poszedł pobiegać a młoda z nim na rowerze trasę mu wyznacza:D

Mnie też wczoraj olśniło. Przyszły weekend odpada, bo urodziny x2 (u nas, następnego dnia jedziemy do teściów), a w tygodniu niewiele zrobię, bo jestem z dzieckiem, które teraz śpi godzinkę/dwie w ciągu dnia, czyli akurat, żeby popracować na blogu i nic więcej. No ale wyrobiłam się ze wszystkim, to jedno okno spokojnie machnę w czasie drzemki, a na drzwi też znajdę czas np. wieczorem.

No ja też ciężki tydzień ale jakoś muszę dać radę i urodziny i jak znam to w ten dzień ktoś wpadnie z życzeniami a imprezę robię w weekend .Na dodatek m na 14 do pracy więc szybko obiad a popołudniami mam młodą więc jakoś muszę jej czas poświęcić tym bardziej ,że tatę widzieć będzie tylko z rana przed przedszkolem .