mirkamis 05.04.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Aż mnie zabolalo, biedna.Ja dziś mega len, nic nie robię, głowa boli ,słońca brak i zero poweru w ciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 05.04.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Melcia to fajne zakupy:eek: Obiecane fotki:) wybacz jakośc ,robione tel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 05.04.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) A drzwiczki nie są skręcone:lol2: trzeba złapac na górze panelu na środku i z całej siły pociągnąc:p Jak widzisz moja też mokra:lol2: górna półka na sztucce jest plastikowa:) reszta metalowa:) Reni wybacz wykasuję pózniej:hug: Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Londi dziekuje!! :hug::hug: skoro drzwiczki mokre to zmywarka byla tez testowana w koncu wiem jak wyglada w rzeczywistosci, a nie na komputerowym upiekszonym obrazku ale fajnie hihi...kiedy bedzie proba uruchomienia? Reniu pewnie nie pogniewasz sie co? bo ja pamietam, ze pisalas, ze mozemy sobie pisac o czym chcemy do woli tutaj... tak wiec piszemy w ramach zdrowego rozsadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Dzwonilam do domu i dzieki instrukcji obslugi otwierania udalo sie... wszystko z opisu tak jak u Ciebie Londynka.. musialam tupnac nozka zeby szarpneli za te drzwiczki bo by nie otworzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.04.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Hejka!!! Czy ktoś widział słońce???? Znowu ktoś posty kasuje i sprząta po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.04.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Mirka u mnie słońce i ciepło zaraz idziemy na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.04.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 U mnie tez powoli coś się przebija więc może dojdzie piękna pogoda:),niby tydzień ma byc ciepły . Moja robi zaproszenia na urodziny i wszystko sama pisze i ozdabia:D na rower później się wybieramy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.04.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 U mnie byle jak i mokro wesole miasteczko mamy i kurde nijak w taka pogode isc z dziecmi poszalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.04.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 U nas się rozpogadza, super, bo taras zaolejowany, dzisiaj myjemy i wystawiamy mebelki ogrodowe, wieszamy żagiel, huśtawkę i gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.04.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Super, to dzisiaj relaks:), czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.04.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Super, to dzisiaj relaks:), czekam na zdjęcia No właśnie śmierdzi tym olejem, dziwne, bo wczoraj olejowaliśmy. Może przez słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.04.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Jestem wykończona, mam zakwasy na rękach po wczorajszej robocie, ale do świąt zostało mi tylko jedno okno + drzwi na górze i posprzątane. Jeszcze roczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.04.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Mnie wczoraj olśniło ,że w sumie mam tylko jeszcze ten tydzień na porządki i mycie okien.Zostałam sama ,mąż poszedł pobiegać a młoda z nim na rowerze trasę mu wyznacza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.04.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Mnie wczoraj olśniło ,że w sumie mam tylko jeszcze ten tydzień na porządki i mycie okien. Zostałam sama ,mąż poszedł pobiegać a młoda z nim na rowerze trasę mu wyznacza:D Mnie też wczoraj olśniło. Przyszły weekend odpada, bo urodziny x2 (u nas, następnego dnia jedziemy do teściów), a w tygodniu niewiele zrobię, bo jestem z dzieckiem, które teraz śpi godzinkę/dwie w ciągu dnia, czyli akurat, żeby popracować na blogu i nic więcej. No ale wyrobiłam się ze wszystkim, to jedno okno spokojnie machnę w czasie drzemki, a na drzwi też znajdę czas np. wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.04.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 No ja też ciężki tydzień ale jakoś muszę dać radę i urodziny i jak znam to w ten dzień ktoś wpadnie z życzeniami a imprezę robię w weekend .Na dodatek m na 14 do pracy więc szybko obiad a popołudniami mam młodą więc jakoś muszę jej czas poświęcić tym bardziej ,że tatę widzieć będzie tylko z rana przed przedszkolem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.04.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 :welcome:A ja ze wszystkim w proszku.:lol2:Teraz to juz myśle ze nie zdążę przed świętami wiec po co w ogóle sprzątać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.04.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ja ogólnie posprzątałam w garderobie i w szafie ,łazienki robie non stop więc ich nie wliczam ,została kuchnia i okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.04.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ilonka.. dziennik usunelas ????? a ja tam lajcik.....jedziemy do PL w sobote wiec jak juz to poudaje, ze mamie pomagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.04.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Mnie też w święta nie ma ale kuchnia to mus nad musy i tak przed urodzinami chciała ją mieć zrobioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts