Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nas też pewnie nie będzie w święta. Ale ja w sumie nie sprzątam na święta, tylko tak wiosennie. Wiecie, taka mobilizacja, żeby dwa razy do roku porządnie posprzątać chatę, nie codzienne porządki, ale wymyć wszystkie szafy w środku, sprawdzić co do wyrzucenia, itp. Niby dbam o porządek na co dzień, ale zawsze coś się nazbiera (zwłaszcza w kuchni - kurz wewnątrz szuflad, itp.).

Tak lepiej..biega... ale jak miala zjesc bulke to powiedziala, ze nie da rady bo ja zabek boli... dodam ze to gorna jedynka...

ona jeszcze ma mleczaki...

strasznie mi sie forum zawiesza...albo to wina neta... klikam z tabka, wiec to tez mi nie ulatwia w szybkosci odp :lol2:

A u mnie lipa ze spacerowaniem...zaliczylysmy jeden sklep... chcac isc dalej do drugiego..starsza wybiegla przede mna na schody i wchodzac sobie po nich wywinela orla takiego ze pod kolanem dziura wbita a i warga od uderzenia w schodek przygryziona i zab naruszony, ze krew poleciala.. i tyle z mojego chodzenia :( nawet nie zdazylam isc butow przymierzyc zeby moc zamowienie zrobic :(

A taka niunia szla radosna, ze idziemy tez kupic prezent koledze na urodziny.. i klapa :(

schody betonowe i zakanczane jakims metalem, wiec i tak cud ze nic bardziej gorszego sie nie stalo...a tlumila w sobie placz...nie chciala ludziom pokazac ze boli...dopiero jak zapytalam czy wszystko w porzadku to lezki poplynely i prosila do domku..

ehhh.. no to siedzimy :(

czy to u wszystkich tak sie weekend zaczal??!! u nas jeszcze gorzej!!! ;-( ;-( ;-( moja kochana mala młodzinka ma zlamana noge!! ;-( min. 3 tyg w gipsie! caaala nozka!! nie ma prawa stanac na ta nozke bo to zlamany piszczel i strzalkowa!! u starszego dziecka zawsze taki uraz konczy sie operacja i srubami!! :-(

do tego zona brata wujka mojego meza zlamala kregoslup (rusza sie, ale dobrze to nie brzmi!)...w wieku prawie 70lat...kolegi synek spuchnieta cala buzia bo cos z zebem (lat 6), sasiad reka na temblaku...masakra!!

o cholera...no to AnnNS przytulam mocno i zycze zeby niuni nozka dobrze sie zagoila i nie bolala:( :hug::hug::hug:

moja jak skonczyla lat 5 zlapal stan zapalny zeba... pojechalam z nia na pogotowie dentystyczne i coz... pierwsza wizyta zaliczona usunieciem zeba... o matko jaka to byla trauma i szok dla niej :( bo na sile zrobili jej znieczulenie i zanim zaczelo dzialac rwali jej...

przy drugim stanie zapalnym, najpierw podano jej do wypicia lek tzn glupi jas... nic nie pamieta :) czekamy az zaczna jej rosnac, ale ponoc nie tak szybko :rolleyes:

oj Ann współczuję:( :hug::hug: Co zrobiła ??Biedactwo:(

Moja po pierwszym borowaniu ma taką traumę ,że do dentysty nie wejdzie a niestety trzeba .Ile ja już gabinetów zwiedziłam - masakra,teraz mam namiar do jakieś rewelacyjnej babki .

Jak tak czytam o tych gipsach to mieszkam na takiej małej bocznej drodze i są tu 4 domy łącznie z naszym i w 3 w jednym czasie ktos o kulach chodził .Nawet chcieli fan club kul założyć .Jeden facio ( mój m) i dwie babki :D

no KÓZKA moja mala wchodzila tam gdzie jej nie wolno (na parapet) patrzac czy dziadzia juz jedzie ;) (ja sie ubieralam w lazience, brat z mlodsza w pokoju) wlazila tam juz ze sto razy (a ja ze 105 jej mowilam zeby tam nie lazla bo spadnie) i sama tez schodzila ale tym razem cos nie poszlo i stalo sie tak jak sie stalo :-(

no KÓZKA moja mala wchodzila tam gdzie jej nie wolno (na parapet) patrzac czy dziadzia juz jedzie ;) (ja sie ubieralam w lazience, brat z mlodsza w pokoju) wlazila tam juz ze sto razy (a ja ze 105 jej mowilam zeby tam nie lazla bo spadnie) i sama tez schodzila ale tym razem cos nie poszlo i stalo sie tak jak sie stalo :-(

i jaki efekt koncowy Anka? cala jest?