Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

czy to u wszystkich tak sie weekend zaczal??!! u nas jeszcze gorzej!!! ;-( ;-( ;-( moja kochana mala młodzinka ma zlamana noge!! ;-( min. 3 tyg w gipsie! caaala nozka!! nie ma prawa stanac na ta nozke bo to zlamany piszczel i strzalkowa!! u starszego dziecka zawsze taki uraz konczy sie operacja i srubami!! :-(

do tego zona brata wujka mojego meza zlamala kregoslup (rusza sie, ale dobrze to nie brzmi!)...w wieku prawie 70lat...kolegi synek spuchnieta cala buzia bo cos z zebem (lat 6), sasiad reka na temblaku...masakra!!

Jezu Ann, no masakra :(.

Strasznie współczuję Maleńkiej :(. Bidulinka :hug:.

czy to u wszystkich tak sie weekend zaczal??!! u nas jeszcze gorzej!!! ;-( ;-( ;-( moja kochana mala młodzinka ma zlamana noge!! ;-( min. 3 tyg w gipsie! caaala nozka!! nie ma prawa stanac na ta nozke bo to zlamany piszczel i strzalkowa!! u starszego dziecka zawsze taki uraz konczy sie operacja i srubami!! :-(

do tego zona brata wujka mojego meza zlamala kregoslup (rusza sie, ale dobrze to nie brzmi!)...w wieku prawie 70lat...kolegi synek spuchnieta cala buzia bo cos z zebem (lat 6), sasiad reka na temblaku...masakra!!

O rany boskie!!!:o:oTo sie porobiło....Nieszczęścia chodzą parami jednak.Bedzie dobrze głowa do góry!!! :hug:

dzidzi zawsze bez skarpetek lata :)

na szczescie przesypia noc ladnie, ze dwa razy sie przebudzila ale od razu zasnela...no troche jej niewygodnie ;)

dzielnie to znosi...mamy na podlodze placyk zabaw - ksiazeczki, klocki, kolorowanki, flamastry :) no i bajeczki nas ratuja ;)

najgorsze ze jestem uziemiona bo zepsul nam sie duzy wozek :/ wiec na spacer najwczesniej jutro ;)

fajnie napisane no nie?:)

najbardziej podobało mi się "wyjście do pracy" hahaha i bałagan :)

Ilona taras fajny - może ten żagiel po prostu nie nadaje się na taką konstrukcję? w sensie. ze lepiej wygląda jak jest go więcej?

A mnie do łez rozbawiła koza na zakupach i fragment o samochodzie.

fajnie napisane no nie?:)

najbardziej podobało mi się "wyjście do pracy" hahaha i bałagan :)

Ilona taras fajny - może ten żagiel po prostu nie nadaje się na taką konstrukcję? w sensie. ze lepiej wygląda jak jest go więcej?

A możliwe. Według mnie jest ok, mężowi coś nie "leży", ale mówię: olać, ważne, że daje cień.

Sorry, że zdjęcie z małym, ale nie mogę go spuścić z oczu, bo pożera kamienie, więc musiał być na tarasie (fotce) ;).

wg mnie też ok - grunt, ze cień daje :)

po prostu zazwyczaj żagiel widziałam na innej (większej) konstrukcji.

Musze mojego dziecko pochwalić - jest całkowicie odpieluchowany ( mówię o nocy bo dzień to już bardzo dawno) - zostało jedynie picie mleka z butelki na noc ( ma nutramigen...cud, ze pije) :D to chyba czas poczytać, z 10 x ten tekst co wkleiłam i myśleć "co dalej" :lol2: