mirkamis 06.04.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Yendrek pisze wyżej , złamała nóżkę bidulka:(.Moja tez tak wchodzi i czekam aż coś narobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.04.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 czy to u wszystkich tak sie weekend zaczal??!! u nas jeszcze gorzej!!! ;-( ;-( ;-( moja kochana mala młodzinka ma zlamana noge!! ;-( min. 3 tyg w gipsie! caaala nozka!! nie ma prawa stanac na ta nozke bo to zlamany piszczel i strzalkowa!! u starszego dziecka zawsze taki uraz konczy sie operacja i srubami!! do tego zona brata wujka mojego meza zlamala kregoslup (rusza sie, ale dobrze to nie brzmi!)...w wieku prawie 70lat...kolegi synek spuchnieta cala buzia bo cos z zebem (lat 6), sasiad reka na temblaku...masakra!! Jezu Ann, no masakra . Strasznie współczuję Maleńkiej . Bidulinka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.04.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 czy to u wszystkich tak sie weekend zaczal??!! u nas jeszcze gorzej!!! ;-( ;-( ;-( moja kochana mala młodzinka ma zlamana noge!! ;-( min. 3 tyg w gipsie! caaala nozka!! nie ma prawa stanac na ta nozke bo to zlamany piszczel i strzalkowa!! u starszego dziecka zawsze taki uraz konczy sie operacja i srubami!! do tego zona brata wujka mojego meza zlamala kregoslup (rusza sie, ale dobrze to nie brzmi!)...w wieku prawie 70lat...kolegi synek spuchnieta cala buzia bo cos z zebem (lat 6), sasiad reka na temblaku...masakra!! O rany boskie!!!:oTo sie porobiło....Nieszczęścia chodzą parami jednak.Bedzie dobrze głowa do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.04.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ann masakra! współczuję Kochana :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 06.04.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ohh shit, Anka sorry nie doczytalem slepy jakis dzis chodze. I starsznie wspolczuje. :jawdrop: trzymam kciuki zeby mala sie szybko wylizala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.04.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ohh shit, Anka sorry nie doczytalem slepy jakis dzis chodze. I starsznie wspolczuje. :jawdrop: trzymam kciuki zeby mala sie szybko wylizala Poki co trzyma sie niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.04.2014 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Hejka!! Biedactwo małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.04.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Aniuuu jak Gosienka noc zniosla? udalo sie pospac? Biedna myszeczka Ciocia...dzidzi musi miec skarpetki... tak moja mlodsza powiedziala Starsza jej odp ze dzidzi nie moze bo nie da rady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.04.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 dzidzi zawsze bez skarpetek lata na szczescie przesypia noc ladnie, ze dwa razy sie przebudzila ale od razu zasnela...no troche jej niewygodnie dzielnie to znosi...mamy na podlodze placyk zabaw - ksiazeczki, klocki, kolorowanki, flamastry no i bajeczki nas ratuja najgorsze ze jestem uziemiona bo zepsul nam sie duzy wozek :/ wiec na spacer najwczesniej jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 helloł laski ann współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ja też współczuję - ale makaron jest, więc jest dobrze . Reni, tak na szybko, jeszcze nie skończone, bo tam gdzie ta poprzeczna bela będą wisiały zioła w kieszonkach i... pewnie jeszcze coś wykombinuję. Mężowi nie podoba się żagiel, więc pewnie też do zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.04.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Cześć http://www.edziecko.pl/rodzice/1,79361,12721827,Jestescie_gotowi_na_dziecko___HIT_SIECI_.html na wesoło - o dzieciach :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Cześć http://www.edziecko.pl/rodzice/1,79361,12721827,Jestescie_gotowi_na_dziecko___HIT_SIECI_.html na wesoło - o dzieciach :lol2: Nosz kurcze, cała prawda . Zwłaszcza te nocki - dla mnie było zaskoczenie, a to jednak standard wnioskując z testu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.04.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Cześć http://www.edziecko.pl/rodzice/1,79361,12721827,Jestescie_gotowi_na_dziecko___HIT_SIECI_.html na wesoło - o dzieciach :lol2: :rotfl: powiem tak: NO WAY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.04.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ilona, podoba mi sie!! taras! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.04.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 fajnie napisane no nie? najbardziej podobało mi się "wyjście do pracy" hahaha i bałagan Ilona taras fajny - może ten żagiel po prostu nie nadaje się na taką konstrukcję? w sensie. ze lepiej wygląda jak jest go więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 fajnie napisane no nie? najbardziej podobało mi się "wyjście do pracy" hahaha i bałagan Ilona taras fajny - może ten żagiel po prostu nie nadaje się na taką konstrukcję? w sensie. ze lepiej wygląda jak jest go więcej? A mnie do łez rozbawiła koza na zakupach i fragment o samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.04.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ooo koza też dobra hahah auto.... no cóż moje prałam regularnie -tzn fotele ( fotelik to standard prawie co tydz w sezonie letnim)..... teraz zamieniłam się z mężem autem bo sa plamy nie do wyprania ( np po soku z aronii...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 fajnie napisane no nie? najbardziej podobało mi się "wyjście do pracy" hahaha i bałagan Ilona taras fajny - może ten żagiel po prostu nie nadaje się na taką konstrukcję? w sensie. ze lepiej wygląda jak jest go więcej? A możliwe. Według mnie jest ok, mężowi coś nie "leży", ale mówię: olać, ważne, że daje cień. Sorry, że zdjęcie z małym, ale nie mogę go spuścić z oczu, bo pożera kamienie, więc musiał być na tarasie (fotce) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.04.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 wg mnie też ok - grunt, ze cień daje po prostu zazwyczaj żagiel widziałam na innej (większej) konstrukcji. Musze mojego dziecko pochwalić - jest całkowicie odpieluchowany ( mówię o nocy bo dzień to już bardzo dawno) - zostało jedynie picie mleka z butelki na noc ( ma nutramigen...cud, ze pije) to chyba czas poczytać, z 10 x ten tekst co wkleiłam i myśleć "co dalej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts