Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja na wigilię u siebie w domu, nikt nie chciał robić u siebie ani mama ani teściowa więc u mnie jesteśmy sami, ja robiłam w zeszłym roku i w tym mi się nie chciało, u mnie skromniutko tzn zaraz będę panierowac karpia i łososia, uszka i pierogi mąż jutro odbiera z cateringu a ciasta to teściowa piecze, u mnie rodzinka zjeżdża sie na 1 dzień świąt a na drugi ja jadę do znajomych do rybnika i po świętach u ciebie jaak znalazł 12 potraw?

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u ciebie jaak znalazł 12 potraw?

Hihi, zawsze (co roku) mówimy, że za rok będzie skromniej, mniej, a potem i tak ponad 12 wychodzi... Ale każdy co innego lubi, każdy co roku na coś czeka i jak tu tego nie zrobić... A ja jeszcze przez ostatnie 3 lata Sylwestra u siebie robiłam więc po tygodniu od świąt powtórka z rozrywk była. Raz dla rodziny i znajomych, potem dwa lata tylko dla znajomych. Zawsze 12-15 osób uzbierałam... Ale w tym roku passuję... Robię 1 dzień świąt i potem drugiego obiad i kawa urodzinowa i do końca roku już tylko leżę i pachnę :lol2:

Dziękuję Wszystkim za życzenia i jeszcze raz życzę Wszystkim Wesołych Świąt,

jeśli kogoś pominęłam to przepraszam ale tyle wklejałam kartek ze już nie wiem kto ma a kto nie

rere dla ciebie życzenia u mnie

Wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego nadchodzącego roku, aby zaowocował chociaż stanem surowym

P1010171.JPG

Spokoju i radości, tylko miłych gości! Smacznej Wigilii i całusów moc - w tę najpiękniejszą w roku noc! Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów! Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku. Przyjaciół jakich mało. Przez życie idźcie śmiało! Niech miłość bez ustanku Was dotyka. A w Nowym roku szczęście spotyka!

życzy Korozja