Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ooo koza też dobra hahah :)

auto.... no cóż moje prałam regularnie -tzn fotele ( fotelik to standard prawie co tydz w sezonie letnim)..... teraz zamieniłam się z mężem autem bo sa plamy nie do wyprania ( np po soku z aronii...)

Haha, to już wiem, dlaczego nigdy nie mogłam jeść w samochodzie, jak byłam mała :rotfl:.

wg mnie też ok - grunt, ze cień daje :)

po prostu zazwyczaj żagiel widziałam na innej (większej) konstrukcji.

Musze mojego dziecko pochwalić - jest całkowicie odpieluchowany ( mówię o nocy bo dzień to już bardzo dawno) - zostało jedynie picie mleka z butelki na noc ( ma nutramigen...cud, ze pije) :D to chyba czas poczytać, z 10 x ten tekst co wkleiłam i myśleć "co dalej" :lol2:

Nooo, Magda - już wiesz, z czym to się je ;).

Ja przez cały weekend nieśmiało powtarzałam mężowi, że chciałabym mieć drugą dzidzię (mały cudownie się rozwija ostatnio, chyba znalazłam "klucz" do jego marudkowania - lepiej późno niż wcale ;) - albo po prostu on dorasta i więcej/dłużej wytrzymuje bez zmęczenia).

Ja dziś narobiłam bałaganu w domu a miałam mieć wolne popołudnia dla córki a tu taki sajgon :/ ale za to szafki w kuchni na błysk :D

Wczoraj widziałam naszą dzidzię - je i śpi- nie wiedziałam ,że są takie dzieci:D

Podobno są :yes:. Moje drugie takie będzie ;).

A tak serio: znajomym urodziło się dziecko. Jedno już mają. Byli zdziwieni, że przy noworodku tak mało się śpi, jest tyle roboty i dziecko potrafi tak płakać :eek:. Podobno pierwsze - niemal bezobsługowe.