Ilona Agata 07.04.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ooo koza też dobra hahah auto.... no cóż moje prałam regularnie -tzn fotele ( fotelik to standard prawie co tydz w sezonie letnim)..... teraz zamieniłam się z mężem autem bo sa plamy nie do wyprania ( np po soku z aronii...) Haha, to już wiem, dlaczego nigdy nie mogłam jeść w samochodzie, jak byłam mała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.04.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 hahaha a miałam Cię o to pytać hehe teraz tyle młody ze mną nie jeździ ale jak do roku byłam w domu to codziennie... ostatnio chce siedzieć na przednim siedzeniu bo tam czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 wg mnie też ok - grunt, ze cień daje po prostu zazwyczaj żagiel widziałam na innej (większej) konstrukcji. Musze mojego dziecko pochwalić - jest całkowicie odpieluchowany ( mówię o nocy bo dzień to już bardzo dawno) - zostało jedynie picie mleka z butelki na noc ( ma nutramigen...cud, ze pije) to chyba czas poczytać, z 10 x ten tekst co wkleiłam i myśleć "co dalej" Nooo, Magda - już wiesz, z czym to się je . Ja przez cały weekend nieśmiało powtarzałam mężowi, że chciałabym mieć drugą dzidzię (mały cudownie się rozwija ostatnio, chyba znalazłam "klucz" do jego marudkowania - lepiej późno niż wcale - albo po prostu on dorasta i więcej/dłużej wytrzymuje bez zmęczenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.04.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 i co maż na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 i co maż na to? Udawał, że nie słyszy. Albo powtarzał: dobra, ale ty wstajesz w nocy i przez pierwszy rok się zajmujesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.04.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ja dziś narobiłam bałaganu w domu a miałam mieć wolne popołudnia dla córki a tu taki sajgon :/ ale za to szafki w kuchni na błysk Wczoraj widziałam naszą dzidzię - je i śpi- nie wiedziałam ,że są takie dzieci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.04.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 mój mnie o drugie nie pyta - tzn jak zapytał kiedyś to powiedział "rozmawialiśmy na ten temat" oczywiście chce - ale za rok... od 2011 roku chcę za rok :lol2: Mirka - jak Malutka ma na imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ja dziś narobiłam bałaganu w domu a miałam mieć wolne popołudnia dla córki a tu taki sajgon :/ ale za to szafki w kuchni na błysk Wczoraj widziałam naszą dzidzię - je i śpi- nie wiedziałam ,że są takie dzieci:D Podobno są . Moje drugie takie będzie . A tak serio: znajomym urodziło się dziecko. Jedno już mają. Byli zdziwieni, że przy noworodku tak mało się śpi, jest tyle roboty i dziecko potrafi tak płakać . Podobno pierwsze - niemal bezobsługowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.04.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 widziałyście reklamę golf 7 ? występuje na końcu Dave Gahan z Depeche Mode - masakraaaaaa jak on tam świetnie wygląda :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.04.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.04.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) myślalam, że ktoś kosi trawę w firmę - patrzę przez okno a tam taki widok:rotfl: 3 dyndających się na linie... Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.04.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Dyndający są the best:) Martusia Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.04.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 masakra a ja od rana tylko "qrwaaaaaaaa ile można trawnik kosić " :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.04.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2014 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 jestem w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.04.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Reni Ty coś ostatnio zapracowana:) Ale dziś super na dworze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.04.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Cześć Dziewczyny piękna pogoda dziś się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.04.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Kurde, no mój telefon codziennie zmienia zeznania. Tzn. dzisiaj miało lać, a jest pięknie i wg niego będzie pięknie już do wieczora. Więc nie wiem: co z sobotą? Bo raz widzę deszcz, raz słońce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2014 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 hejka tak dzis pięknie ale od jutra na śląsku deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.04.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 hejka Piękna ,ale deszcz już dziś w nocy ,mozliwe burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts