women.beauty 09.04.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 U mnie też zimno:( qrka sciełam włosy...masakrycznie krótko mi zrobiła:( Ha ha ja ściełam tydzień temu ledwo je spinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.04.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Fajna ta fryzurka fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.04.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 :lol2: rano fajnie nic nie muszę robic:yes: mam troszkę krócej od niej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.04.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 hmm ja się zastanawiam ciągle - mam dziewczynę w pracy ścieła z takich do pasa na ala kożuchowska. Bosko wygląda - taka zadziorna teraz:) ehhhh Londonka a masz dużo włosów? bo ja mam duuuużo i fryzjerka mówi, ze zrobi ale boki i tyl musi wygolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.04.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ann, szkoda malutkiej (ale śliczna jest ). Ilona, macie zajebiaszczy ten taras,my kombinujemy nad jakąś prowizorką. Codziennie plewię co trochę, kręgosłup wysiada a z małym się nie da bo mi chwasty rozrzuca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.04.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ann, szkoda malutkiej (ale śliczna jest ). Ilona, macie zajebiaszczy ten taras,my kombinujemy nad jakąś prowizorką. Codziennie plewię co trochę, kręgosłup wysiada a z małym się nie da bo mi chwasty rozrzuca . Z moim też nie da, bo jak tylko się odwracam, pakuje kamienie do buzi. Piasek, trawa - przeboleję, ale kamienie (boję się, że połknie). Nauczyłam go, że jak znajdzie kamyczka, to ma dać mamusi, teraz chodzi po domu i to samo robi ze wszystkimi paproszkami . Tylko jak nie patrzę, to cwaniak od razu zjada. Więc nie spuszczam z oczu. Ale pochwalę go: skarpetka spadła dzisiaj z suszarki, podniósł ją i zaniósł do kosza na brudy . Wykapana matka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.04.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Magda dużo raczej nie ..ja mam bardzo cienkie włosy;) ale troszkę mi ciachała i tez golarką tył mam:yes: Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.04.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 A co tu taka cisza, he?Wszystkie fitnesują się w łóżku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.04.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ja sie wyfitnesowalam rano.:DFitnesowanie łóżkowe mi nie grozi dzisiaj bo lecze sie z zapalenia dróg moczowych.Bol jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.04.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 A co tu taka cisza, he? Wszystkie fitnesują się w łóżku? Hej laski, Ja bede mieć od jutra fitnes na drabinie ...... Farby przyszły teraz tylko przygotowania i w sobote malowanie pokoju (niestety nie poddasza jeszcze) w piątek ma być zmywarka a jutro marynarka fiu ...... sie porobiło...... a chwaliłem sie że do Japan lece?? :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.04.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Hej laski, Ja bede mieć od jutra fitnes na drabinie ...... Farby przyszły teraz tylko przygotowania i w sobote malowanie pokoju (niestety nie poddasza jeszcze) w piątek ma być zmywarka a jutro marynarka fiu ...... sie porobiło...... a chwaliłem sie że do Japan lece?? :o O kurcze, lolek :wave: . To reakcja na Japonię, nie farby, zmywarkę i marynarkę . Chociaż cieszę się, że zakupy poczynione i udane . Opowiadaj, co z tą Japonią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.04.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Opowiadaj, co z tą Japonią . no niestety ale to służbowy wyjazd na 9 dni (mam nadzieje ze weekend będzie wolny na zwiedzanie). i nietety nie Tokyo a Osaka. choć oni mają szybkie pociągi więc zobaczymy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.04.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 no niestety ale to służbowy wyjazd na 9 dni (mam nadzieje ze weekend będzie wolny na zwiedzanie). i nietety nie Tokyo a Osaka. choć oni mają szybkie pociągi więc zobaczymy....... Kurcze, zazdroszczę . Podróż do Japonii to moje marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.04.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Kurcze, zazdroszczę . Podróż do Japonii to moje marzenie! obiecuje że bedą foty w moim wątku tylko że wylot w 2 połowie maja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.04.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Zazdroszczę....Nie żeby Japonia była moim marzeniem ale wyjazd w takie miejsce robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.04.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 obiecuje że bedą foty w moim wątku tylko że wylot w 2 połowie maja..... To już niedługo! Miesiąc i lecisz! Suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.04.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Zazdroszczę....Nie żeby Japonia była moim marzeniem ale wyjazd w takie miejsce robi wrażenie. no ja też mam wielkie nadzieje i nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Pamietam jak mój ojciec opowiadał jak umówił sie z gosciem( Japończykiem) na spotkanie biznesowe w Tokjo dwa tygodnie przed na konkretna godzinę i w konkretnym miejscu( jakiś malutki bar na rogu) i ten tam faktycznie był!!! To było w czasach kiedy jeszcze nie było tel komórkowych.Japonczycy to bardzo mili ludzie podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.04.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Fajna, Moi znakomi z pracy byli już na szkoleniu wcześniej i ponoć w jeden dzień mieli jechać busem na jakieś zwiedzanie i bus spóźnił sie 2 minuty. Ponoc japończyk który opiekował się grupą, jakby mu dać bicz to by się na śmierć pochlastał....... Kilku japończyków znam osobiście i fakt są to mili judzie alczkolwiek mentalność całkiem inna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.04.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 :lol2:Nie wiem czy śmiać sie czy podziwiać ale to prawda.Ja juz niektórych faktów nie pamietam co ojciec opowiadał ale ten zapamietalam dobrze.:rolleyes:Moj ojciec to był taki bawidamek troche i pamietam ze często wspominał jeszcze gejsze które były często na spotkaniach biznesowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts