london23 10.04.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Fajna hy...do 26 daleko ,może się jeszcze kilka razy zmienic pogoda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) a sorry za głupie pytanie hahah ale nie umiem sobie tego wyobrazić włączasz kompa i ćwiczysz czy jak? bo jak ja tak robię to mój Albik zaraz "mamaaaa nie tańcz" Ja mam internet puszczony do tv. I odtwarzam z Youtube na telewizor . Dzięki temu jak Mały nie śpi, to ogląda panią na ekranie (zawsze go bardziej interesuje niż mama ) i zjada suchary. Po 10-15 minutach ćwiczy ze mną, a po 20-30 ćwiczę z nim na rękach . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Myślę, że jak będę ćwiczyć przy nim, to się przyzwyczai, że to normalne i nie będzie wydziwiać . To samo sprzątanie, gotowanie, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Nie potrafię ćwiczyć w domu.:no:Mialam juz rowerek stepper orbitreka i wszystko służyło prędzej czy pózniej za wieszak na ubrania.:pJak mam karnet to jestem zobowiązana do chodzenia na fitness. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Nie potrafię ćwiczyć w domu.:no:Mialam juz rowerek stepper orbitreka i wszystko służyło prędzej czy pózniej za wieszak na ubrania.:pJak mam karnet to jestem zobowiązana do chodzenia na fitness. Ja tak miałam na początku przygody z ćwiczeniem. Tylko karnet, inaczej nie robiłam nic. Teraz wszystko jedno. Byle się rozruszać. Czasami nie mam wyjścia. Ale też wolę wyjść i zrobić swoje, niż w domu (to jest nudne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 ja w domu nie lubię też...tzn ćwiczę np chodakowską nagle widzę gdzieś kurz i wtedy... chrzanić Chodaka idę po mopa. Orbitrek tak ale oglądam tv jak kręcę ..takie kręcenie dla kręcenia.Na fitt zorganizowany nie bo nie mam z kim młodego zostawić.... ehhh - może jednak to bieganie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 ja w domu nie lubię też...tzn ćwiczę np chodakowską nagle widzę gdzieś kurz i wtedy... chrzanić Chodaka idę po mopa. Orbitrek tak ale oglądam tv jak kręcę ..takie kręcenie dla kręcenia. Na fitt zorganizowany nie bo nie mam z kim młodego zostawić.... ehhh - może jednak to bieganie ? Hahah, też tak mam z tym kurzem. No muszę przerwać i wytrzeć/podnieść/obmyć. Staram się to robić w podskokach i biegiem, żeby nie tracić pulsu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Albo nagle tel zadzwoni albo ktoś do drzwi...nieeeee nie czuje sie komfortowo.:pIde na półtorej godziny i sie wyłączam nic i nikt mi nie przeszkadza skupiam sie tylko na ćwiczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 no właśnie.... a najgorsze ćwiczysz - mamo pić - to sobie weź bierze i wylewa...idę wycierać za chwilę: - mamo siku - to idź zrób umiesz ściągać spodnie - dobrze mamo za chwile: - mamo siusiak posikał mi spodnie idę go przebrać... puls wtedy skacze ale z nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Hahaha...No dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Leci właśnie reklama Play z Przybylska wydaje mi sie ze ma peruke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.04.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Przybylska się utleniła - koszmarnie wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.04.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 My mamy w domu na górze siłownie i mała jest tam z nami, a z Chodakowską też ćwiczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ja to wiąże z choroba...ale mogę sie mylić.nie wyglada korzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.04.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Mi też bardziej podoba się w cemnych włosach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 ona ma blond odkąd reklamuję farbę garnier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 londonka, to czas na "Killera" - "Skalpel" jest nuuuudny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 No tak ale teraz jakoś tak bardzo sztucznie ten blond wyglada.:oNienaturanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Bo jej nie pasuje blond . Nie ten typ urody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts