london23 10.04.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ilonka kilera się boję,że moje koana nie przetrwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.04.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 No tak ale teraz jakoś tak bardzo sztucznie ten blond wyglada.:oNienaturanie. utleniony blond nigdy nie wygląda naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ilonka kilera się boję,że moje koana nie przetrwają Skalpel bardziej obciąża kolana . Killer jest fajny - trzy zestawy, przy pierwszym jest ok, drugi to hardcore, ale jak przetrwasz, to latasz ze szczęścia, a przy trzecim już powoli do mety, koniec, radość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 My na fitnessie ćwiczymy elementy killera i skalpela Ćwiczę 3 razy w tygodniu i czuje ze za mało...myśle jeszcze nad aqua aerobicem raz w tygodniu przynajmniej.Chodziłam jeszcze dwa razy w tygodniu na spinning ale kręgosłup mi siadl- chyba coś złe robiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 każdy blond chyba jest ciut sztuczny - no ok....poza moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Nie wszystko pasuje blond.Ciezko dobrać chyba odpowiedni odcień? Nie wiem bo ja bruneta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.04.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Dajcie spokój z tymi ćwiczeniami bo kompleksów dostanę właśnie pije kawę i jem Michałki białe moje ulubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.04.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Skalpel bardziej obciąża kolana . Killer jest fajny - trzy zestawy, przy pierwszym jest ok, drugi to hardcore, ale jak przetrwasz, to latasz ze szczęścia, a przy trzecim już powoli do mety, koniec, radość . Hyy... mówisz:rolleyes: oki to jutro KILLER:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 blond ogólnie podkreśla różowy odcień skóry a ciemne kolory wydobywają barwę tęczówki mnie teraz kusi ciemne hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.04.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Women ja pochłaniam czrewoną paprykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Hyy... mówisz:rolleyes: oki to jutro KILLER:p Londonka, nie musisz wszystkich ćwiczeń wykonywać. Jak jest za ciężko, rób w tym czasie coś, co pamiętasz ze Skapela. Zobaczysz, że szybciej będą efekty . Tydzień ćwiczeń i już widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.04.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Dobra Ilonka :yes: trzeba podnosic poprzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ćwiczenia to połowa sukcesu ważna jest tez dieta ale nie w sensie odchudzania tylko zbilansowany sposób odżywiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.04.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Skalpel bardziej obciąża kolana . Killer jest fajny - trzy zestawy, przy pierwszym jest ok, drugi to hardcore, ale jak przetrwasz, to latasz ze szczęścia, a przy trzecim już powoli do mety, koniec, radość . eee...najlepsze jest 'turbo spalanie' i ta rozgrzewka https://www.youtube.com/watch?v=TuPGsW2aQRM&list=PLf4dafjvaVWfMli-RdQfkXG5wm2pG0Ztp&index=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2014 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 wy sobie ćwiczcie a moja dupa nadal siedzi;);) Magda i oprócz mojego blond;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 laski kupiłam buty za pobraniem do paczkomatu inpost, i komu płacę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.04.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Nie mam pojęcia:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.04.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 laski kupiłam buty za pobraniem do paczkomatu inpost, i komu płacę? Powinnaś dostać info gdzie masz opłacić Jakie buty:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.04.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Reni dla ciebie10. Jak wygląda proces opłacania paczki za pobraniem? Po otrzymaniu wiadomości sms i e-mail odbiorca powinien uregulować płatność za paczkę u naszego Partnera bądź w innym wyznaczonym do tego celu miejscu. Dokładny adres oraz godziny otwarcia podane są w smsie oraz e-mailu jaki otrzymuje odbiorca paczki. Odbiorca paczki przekazuje operatorowi terminalu POS numer telefonu komórkowego oraz kod płatności, które operator wprowadza do terminala a następnie otrzymuje kwotę jaka powinna zostać zapłacona za paczkę. Jeżeli kwota ta zostanie zaakceptowana terminal drukuje paragon z kodem otwarcia skrytki. Aby odebrać paczkę z paczkomatu wystarczy podać numer telefonu komórkowego oraz wpisać uzyskany kod otwarcia lub zeskanować kod kreskowy widoczny na paragonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Mnie tez zastanawiają te paczkomaty? Nie wiem jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts