Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam zaczyna sie od postu 1224 u mnie 62 strona chyba

dziękuję ;)

mam pytanie: z tego co wyczytałam to modrzew masz z tartaku ze Śremu (nie wiem jak to się odmienia?) - znalazłam na allegro: http://allegro.pl/deska-tarasowa-modrzew-syberyjski-taras-i2003451210.html czy to ten tartak? Pytanie: zamawiałaś z transportem? Jaki jest koszt za km?

by the way - taras cudowny ;)

Witaj reni1980

Od jakiegoś czasu przeglądam forum ponieważ poszukuję inspiracji co do kolorystyki i wystroju wnętrza domu oraz przydatnych informacji i uwag dotyczących całej reszty związaną z budową/ wykańczaniem domu. Nie będę dłużej zanudzać i przyznam, że Twój dom oraz Twoja osoba zasługują na mój pierwszy post - między innymi dlatego zdecydowałam założyć konto :) Cały wątek przeczytany. Niestety nie w jeden wieczór, dlatego niektórych interesujących mnie kwestii już nie pamiętam, ale postaram się odszukać, bądź w potrzebnym czasie przyjdę prosić o konkretne wskazówki :) .

Dom - przepiękny, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Po prostu wszystko w nim zachwyca!

Ty - szczera, ciepła i otwarta - takich ludzi się ceni!

Pozdrawiam, Patrycja

magduska tak ,to dokładnie ta deska , po deske jechalam sama bo duzo mi powiedzieli za transport a ponadto mąż mógł deski poprzebierać a tak nie miałabym na to wpływu, za transport powiedzieli mi okolo 800 zl, do poznania mam okolo 500 km

yy.., ja mam około 350km do Śremu, więc pewnie stanie tak jak u Ciebie - swój transport ;)

Jaka długość jest tych desek, bo chyba nie pisałaś.. i jeszcze jedno: czy zostały olejowane z dwóch stron? jeden czy dwa razy?

..nie wiem, czy w te wakacje uda mi się zorganizować ten taras, ale będę mieć taki taras NA PEWNO ;)

yy.., ja mam około 350km do Śremu, więc pewnie stanie tak jak u Ciebie - swój transport ;)

Jaka długość jest tych desek, bo chyba nie pisałaś.. i jeszcze jedno: czy zostały olejowane z dwóch stron? jeden czy dwa razy?

..nie wiem, czy w te wakacje uda mi się zorganizować ten taras, ale będę mieć taki taras NA PEWNO ;)

a całego serca moge ci polecić taki taras, chodzenie gołą stopą boskie uczucie, deski kupowałam 4 metrowe, chciałam 5 ale nie mieli właśnie na stanie, tak więc przed salonem mam całe długości, przed wykuszem jadalni tez ale przed samą jadalnią mam łączone, olejowałam z jednej strony dwukrotnie , a potem jeszcze dwukrotnie olejowalam , czyli jak taras mam od czerwca to już 3 razy, trochę pracy trzeba włozyć ale efekt warty pracy, ja jestem niesamowicie zadowolona i bardzo się ciesze że kupiłam duzo tańszy modrzew, chciałam bankire ale ze względu na cenę kupiłam modrzew i narazie nie załuję, nawet gdybym co 10 lat miała wymieniać deski to i tak będzie taniej