Ilona Agata 10.04.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ja właśnie nad nią się zastanawiam i nad tą drugą od Meliski . Obydwie są fajne . Druga raczej nie w guście dzieci , ale dla dorosłych - jak najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Aaaa, jeszcze kiedyś MagdaZZZ podawała przepis na fajowską sałatkę z winogronami i serem, Ania podała przepis na blogu: http://www.boodzik.pl/?p=522. Dziwnie brzmi (winogrona, ser, czosnek ), ale jest pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.04.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Nad kuskusem z warzywami myślałaś???Ja ostatnio się tym objadam i na imprezę też mam zamiar zrobić. No tez nad nią się zastanawiałam ,może trochę do posmakowania zrobię . Tylko u nas wszyscy na diecie i jak widzą majonez i żółty ser to nie jedzą Zobaczę jutro co kupie w sklepie ,chce tylko do biedry jechać na więcej sklepów ochoty nie mam Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 ja robię tą z roszponką - no i zawsze każdy lubię zwykłą grecką. Cholercia mam dość serków wiejskich z jajkiem i pomidorem do pracy... z czym jeszcze innym jecie wieśniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.04.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 tradycyjnie ze szczypiorkiem i rzodkiewką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Mirka no właśnie nie jem tych dwóch rzeczy myślałam o wersji z mięsem hahhah... nie jadam prawie w ogóle mięsa i chyba trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 a na słodko się da? np jabłko pieczone z cynamonem? cholercia... może to jednak lepiej z owsianką niż wieśniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.04.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 My mięsożerni więc u nas kanapeczki sałata lodowa ,szyneczka,papryczka na porządku dziennym Da się a kupowałaś te musli do pracy do tego jogurcik i gotowe??Siostra na diecie owsiankę robiła z owocami .Płatki zalewała gorąca wodą ,dodawała miód i różne owoce i bakalie.Ja ostatnio do diety wprowadziłam ale wytrzymałam tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 tak cały ubiegły tydz to musli z owocami +jogurt naturalny ale obrzydło tak samo jak wieśniak. No nic wrócę do jabłek:lol2::lol2: na kanapki nie mam czasu - chociaż jak mój jest i mi zrobi to są wyśmienite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 ja robię tą z roszponką - no i zawsze każdy lubię zwykłą grecką. Cholercia mam dość serków wiejskich z jajkiem i pomidorem do pracy... z czym jeszcze innym jecie wieśniaka? Grecka będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ilonka wymyśl mi coś fit ale wersja do pracy do pojemniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.04.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Mój jak na rano chodzi to nie bierze jedzenia bo i tak nie ma kiedy zjeść .Teraz na 14 chodzi to go rozpieszczam . A jakąś sałatkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 no sałatki są dobre jak rano robione - to odpada bo kocham spać dobrze, ze niedługo sezon ogórkowo-pomidorowy jak to nie je caly dzień? aaaa masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.04.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) On w pracy wiecznie w biegu i non stop na telefonie nawet jak wraca do domu.Przed wyjściem zjada jedna kanapkę i później do 15 nic ,chyba że sobie coś kupi jak znajdzie czas .Najbardziej to mnie wkurza ,że nic nie pije . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2014 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Mirka kurna chata czy ty chyba trochę nieprzesadzasz, ja w styczniu koncze 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.04.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 No Reni ja Twój rocznik jakoś mnie ta 4 dobiła do stycznia daleko:d i ja mam młodszego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 A to przepraszam bo mnie mój wiek też dołuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.04.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Magda, może jakieś tortille z warzywami? Takie zawijane. Z ogórkiem, papryką, sałatą. Może być jeszcze z kurczakiem, serkiem. Z lodówki na zimno drugiego dnia jest ok . Można w ten sposób też nasmażyć naleśników dla dziecka i dla siebie, i coś tam powkładać na następny dzień - z panierką (taką jak do schabowego) lub bez. Można też w papier ryżowy (taki do sajgonek) w ten sam sposób zawijać, wtedy najlepiej sałata, papryka, ogórek i serek typu Almette, żeby się trzymało w kupie . Tarta z warzywami na zimno jest dobra - z poprzedniego obiadu . A masz gdzie odgrzewać? Może zupy kremy z grzankami, itp. Albo kuskus, kasza z warzywami (groszek, marchewka, brokuł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Aaa, doczytałam, że nie masz czasu na kanapki. Ja mojemu często z obiadu pakuję na drugi dzień, żeby nie było roboty. Ale on w pracy do 17, więc raczej tam je luncho-obiad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts