mirkamis 10.04.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Kuskus z pieczarkami ,marchewka i porem dobry i na zimno:D Brokuł gotowany ,kurczak ,pieczarki i por tez dobre na zimno - już kiedyś przepis podawałam ,do zrobienia dzień przed:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Haha, Magda będzie stała przy garach . Zawsze można kupić rolmopsy i zagryźć snikersem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Witam sie wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Wiecie co sie stało...Znajomym urodziło sie dwa miesiące temu dziecko teraz jest w szpitalu- rak nadnerczy....:cry:Masakra jakaś, skąd u tak małego dziecka??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.04.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Lolek oooołłłaaa.........dżapan:jawdrop: :wave: Ale parszywy dzień buuuu Lolek wow super wyjazd będę niecierpliwie czekać na fotki Heja Banana Lolek - a wrócisz z Japan? dzięki, wrócę do Was zawsze. lolek czad z tą Japonią, a jakie farby w końcu wybrałeś długo się zastanawiałem ale stwierdziłek że BM zdecydowanie za drogi może wart ceny ale..... może następnym razem. Padło jednak na tikkurillę bedzie szaro (RAL 7035 i 7042) Meliska czekam na przepisy ale cos łatwego i coś co szybciej mozna przygotować Zapomniałam LOLEK zazdroszczę podróży Mireli dalej nie ma:( Zawsze możecie ze mną lecieć ILONKA Najlepszego dla Młodego. co do lekkiej sałatki: 0,5 sałaty lodowej 0,5 rukoli (ewentualnie mix sałat) garść pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół 1 mała czerwona cebula pokrojona w cienkie piórka ser feta w kostkę (albo mozarella w kawałki) sos: oliwa z pestek winogron do tego sok z limonki łyżka miodu, łyżka musztardy francuskiej (tej gruboziarnistej) mieszamy i zalewamy pozostałe składniki i razem mieszamy na koniec posypujemy wszystko odrobiną startego parmezanu oraz kilkunastoma ziarnami słonecznika i dyni. wersja 2 sałatka z surowych pieczrek (idealna na grilla u mnie znika w pól godziny) 0,5 kg pieczarek myjemy (ja nie obieram) 1 feta 1 duża albo lepiej 2 garści siekanego koperku Pieczarki kroimy w niezbyt cienkie plastry dodajemy fetę pokrojoną w kostkę, sos: 1 duży jogurt naturalny + 1 łyżka majonezu, do tego 3-4 ząbki czosnku i ten koperek posiekany sos wylewamy na pieczarki z fetą i mieszamy (najlepiej rękami). smakuje super. Fajna strasznie to smutne mnie zawsze takie wiadomości strasznie dołują. Mojej znajomej synek zmarł w wieku 2 lat na neuroblastome. Masakra...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Właśnie teraz odczytałam ze to neuroblastoma....to mnie Lolek pocieszyłes...:cry:To nasi bardzo bliscy znajomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Masakra, że tak małe dzieci chorują . lolek, dziękuję podwójnie - za życzonka i przepisy. Ten pierwszy jest idealny . Już zapisałam mężowi listę składników do kupienia . Pieczarki będą w innej postaci, więc drugą wypróbuję innym razem, bo fajnie brzmi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Właśnie teraz odczytałam ze to neuroblastoma....to mnie Lolek pocieszyłes...:cry:To nasi bardzo bliscy znajomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Fajne te przepisy na sałatki podajecie.:yes:Jutro sobie na spokojnie poprzepisuje bo tez zbliża mi sie impreza w plenerze wiec bedą jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.04.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 [Fajne te przepisy na sałatki podajecie.:yes:Jutro sobie na spokojnie poprzepisuje bo tez zbliża mi sie impreza w plenerze wiec bedą jak znalazł. Miejmy nadzieję że z bejbi będzie dobrze to nie jest wyrok. trzeba gorąco wspierać rodziców. a teraz moja ulubiona sałatka letnia na leżak albo plażę dla dorosłych: melon przekrojony na pół (koniecznie z lodówki) wydrążamy miąższ i wkładamy spowrotem do łupinki i zalewamy winem porto do tego słomka i hamak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Alle mi smaka narobiłeś :yes:Ani melona nie mam ani porto ale czysta z lodem sobie strzele...sytuacja tego wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.04.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Fajna, strasznie przykre w ogóle sobie nie wyobrażam co musza przeżywać. Lolek, uwielbiam melony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.04.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 FajnaTrzymam kciuki za malucha, rodzice przechodzą piekło ale musimy wierzyć że bedzie dobrze. piszę z doskoku bo wynosze wszystko z pokoju (szykuję do malowania)......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.04.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Fajna, strasznie przykre w ogóle sobie nie wyobrażam co musza przeżywać. Lolek, uwielbiam melony No ja też uwielbiam tyle że latem nie mogę jeść bo daje reakcje alergiczne krzyżowe z trawą (a ja jestem alergik......) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.04.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Oooo jako dziecko byłam na trawy uczulone, teraz też ale kontaktowo. Dzisiaj jadłam pierwszy raz w życiu owsiankę może macie jakiś przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Yokastaa chyba żartujesz?????To moje codzienne śniadanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Dwie łyżki płatków gotuje w rondelku z woda jakieś 10-15 minut pod koniec dolewam troszkę mleka ale dosłownie troszkę.Kroje fige śliwki i morele suszone rozgniatam orzechy włoskie jak mam jabłko to tez ścieram na tarce i wszystko razem połączyć wymieszać i wcinać.Pyyyyychaaaa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.04.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Yokastaa chyba żartujesz?????To moje codzienne śniadanie!!! moje też. Płatki owsiane (górskie) plus co tam mam czyli płatki migdałowe + kilka orzechów laskowych + siemie lniane + łyżka musu jabłkowego (własnej roboty) kilka rodzynek i mleko razem zagrzewam w pracy w mikrowelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 No ja też uwielbiam tyle że latem nie mogę jeść bo daje reakcje alergiczne krzyżowe z trawą (a ja jestem alergik......) No Lolek albo melon albo trawka:pMusisz sie zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Jeszcze robię czasami zamiast płatków owsianych kasze jaglaną ale sposób ten sam.;)Kasze trzeba tylko przelać wrzątkiem na sitko wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts