Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No Reni ja Twój rocznik :D jakoś mnie ta 4 dobiła :D

do stycznia daleko:d i ja mam młodszego męża :D

A to przepraszam bo mnie mój wiek też dołuje :D

Dziewczyny ja Was proszę ! ja się lepiej czuję teraz niż jak miałam 22 ;) na 30ste mam zamiar lepiej wyglądać niż na 18 :lol2:

Haha, Magda będzie stała przy garach :rotfl:.

Zawsze można kupić rolmopsy i zagryźć snikersem ;).

Ilona fajne przepisy te zawijane - :) dzięki

Wiecie co sie stało...Znajomym urodziło sie dwa miesiące temu dziecko teraz jest w szpitalu- rak nadnerczy....:cry:Masakra jakaś, skąd u tak małego dziecka???????

:jawdrop:

[

dla dorosłych:

melon przekrojony na pół (koniecznie z lodówki) wydrążamy miąższ i wkładamy spowrotem do łupinki i zalewamy winem porto do tego słomka i hamak.....

aaaa Lolek masakra - chrzanię urodziny zrobię sobie to w weekend :)

Cześć WaM:)

london :wave: :wave: :wave:

Ale mam dzisiaj masakryczną migrenę :sick:, a tyle roboty, bo jutro urodziny młodego: muszę posprzątać chatę, wyprasować i zawiesić firany, upiec biszkopt, zrobić zakupy i przygotować (zmielić, przyprawić, nadziać na szaszłyki) mięso. Od dwóch godzin zmuszam się do śniadania (suchy chleb pomaga na migrenę :yes:), ale prędzej puszczę pawia niż to przełknę, do tego głowa :sick:. Nienawidzę moich migren :bash:.

nie, nie pracuję :)

tzn skończyłam

zamówiłam te buty co wczoraj wkleiłam za 100 zł się udało ;)

do tej cholernej ikea muszę jechać w końcu po te doniczki.. ostatnio nie było a nie znalazłam innych tak wysokich.

i ogólnie lenia już mam ...dobrze, że 13

Edytowane przez Magda_lena85