reni1980 11.04.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Goska zdjęcie z miłorzębem wymiata, czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Bastki, tzn. Gosia , i czego Ty się boisz? Na dupę dostać powinnaś, o! Że takie cudowności przed nami ukrywałaś! Taras . Jadalnia . Przedpokój . Koza z jeleniem . Dawaj mnie tu szybko salon! To już w ogóle szczena opadnie poniżej poziomu podłogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.04.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Wow Gosia taką chatę przed nami ukrywasz Ja padam ale za to pogoda u mnie super i wszystkie okna umyłam Fajna nawet mi się w głowie nie mieści co przeżywają teraz rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.04.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Madzia te ? to thuja szmaragd tak uformowana , kupiłam je o Castoramie a te to choinki tez tak uformowane nie są to rośliny szczepione wiec co jakiś czas z tej nóżki trzeba odciąć jakiś przyrost ale w sumie rzadko się to zdarza żeby coś tam kiełkowało Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Łazienka nie w moim guście . Nie leży mi "glamour" . Ale to moje osobiste wrażenie. A poza tym - cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.04.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Goska zdjęcie z miłorzębem wymiata, czad Reni aż se musiałam w gogle zobaczyć o co ci kaman taka ze mnie ogrodniczka :rotfl: na razie u mnie tylko trawa i świerki wysadzone po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.04.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 te drugie takie potrzebuję właśnie kilka sztuk no to wiem gdzie szukac :* dzięki i pewnie mimo, ze szczepione na pniu to zimują bez "okrycia" ? edit doczytałam, ze nie szczepione ok:) bo szczepione niby powinno się okrywać parę pierwszych sezonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.04.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 dzięki dziewczynki Madzia NIE szczepiona tylko tak przycięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.04.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 ok ok doczytałam edytowałam wyżej mam kupon jakiś do Leroy za 300 zł może starczy na 2 szt:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.04.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Hejka dziewczyny:) Gosia piękny dom super:) Ja dziś pracuję ,umyłam okna na parterze,załatwiłam zakupy i się wkurzyłam bo za mało tego sera niebieskiego i nie było kiełków słonecznika:(.Mogę je zamienić innymi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.04.2014 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 qrwa zajebiście masz, tak wszystko dopieszczone na zicher, ależ ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.04.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Mirka ja daję obojętnie jakie kiełki bez różnicy Reni nooo racja - ogród bomba jak jeszcze napisze, że wszystko sami robili to http://www.emotikony.friko.pl/emots/1/ok.gifhttp://www.emotikony.friko.pl/emots/szok.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ogród piękny . Wstyd, bo my mamy takie maleństwo, a wszystko w opłakanym stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.04.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) qrwa zajebiście masz, tak wszystko dopieszczone na zicher, ależ ci zazdroszczę Reni dokładnie ja też zazdroszczę ale powoli dojdę do perfekcji z moim domem Magda to dobrze bo kupiłam brokułowe ale chyba też za mało:bash::bash: Mięsa mam wymyslone: - szaszłyki z polędwicy - te od Reni - roladki schabowe zrobię jeszcze takie kieszonki z ciasta francuskiego do środka dam kurczaka ,brokuły i pieczarki Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ja idę na łatwiznę. Będzie grill. Szaszłyki i hamburgery . Dzisiaj przygotuję mięso. Jutro męża brocha, żeby wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.04.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 zajebiście to Reni ty masz wszystko , czyściutkie i tak doprecyzowane Łazienka no hymmmm.... nie miałam na nią już pomysłu miała być uniwersalna i jeśli zdjęłabym lustro a dała tam coś innego (nad czym ciągle myślę, co?) to zmieni swój look kupiłam takie lustro http://i1.fmix.pl/fmi917/f99fa9ec001df07b524988bc/zdjecie.jpg ale z nieco mniejszą średnicą i trochę za małe jest do łazienki , teraz wisi u syna w pokoju na ścianie między obrazkami. No i podoba mi się jeszcze te z IKEA http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60249960/ ale nie wiem czy ten orzech by mi tam pasił wiec yhm.... dumam dalej, może ktoś ma jakąś propozycję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Dokładnie Gosia . Też pomyślałam, że poszłaś nie w swoją stronę z braku laku. Po zmianie lustra będzie git. Ale też nie patrz na mnie. To Tobie ma się podobać! Ja nie lubię takiego stylu z zawijaskami, ale to nie znaczy, że jest zły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.04.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ja idę na łatwiznę. Będzie grill. Szaszłyki i hamburgery . Dzisiaj przygotuję mięso. Jutro męża brocha, żeby wyszło. Jak zrobię płot i tę altanę mąż postawi to tez tak będę robić.Dam i kiełbaskę na patyku do ręki i niech sobie upieką .Będą wszyscy mieć frajdę ,że nie grill a po staremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.04.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Dziewczynki robię sama z mężowatym, który połknął bakcyla. Mirka jak to nie tajemnica to gdzie? w jakiej firmie robi twój mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Jak zrobię płot i tę altanę mąż postawi to tez tak będę robić.Dam i kiełbaskę na patyku do ręki i niech sobie upieką .Będą wszyscy mieć frajdę ,że nie grill a po staremu Ja robię pod dzieciaki. Żeby miały frajdę. Dekoracje też pod dzieci. I zastawa - o ile można tak nazwać papierowe talerze i serwetki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts