Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Madzia te ?

to thuja szmaragd tak uformowana , kupiłam je o Castoramie

a te

to choinki tez tak uformowane

nie są to rośliny szczepione wiec co jakiś czas z tej nóżki trzeba odciąć jakiś przyrost ale w sumie rzadko się to zdarza żeby coś tam kiełkowało

Edytowane przez Bastki

qrwa zajebiście masz, tak wszystko dopieszczone na zicher, ależ ci zazdroszczę

Reni dokładnie :) ja też zazdroszczę ale powoli dojdę do perfekcji z moim domem :D

Magda to dobrze bo kupiłam brokułowe ale chyba też za mało:bash::bash::bash:

Mięsa mam wymyslone:

- szaszłyki z polędwicy

- te od Reni :D

- roladki schabowe

zrobię jeszcze takie kieszonki z ciasta francuskiego do środka dam kurczaka ,brokuły i pieczarki :)

Edytowane przez mirkamis

zajebiście to Reni ty masz :yes: wszystko , czyściutkie i tak doprecyzowane :rolleyes:

Łazienka no hymmmm.... nie miałam na nią już pomysłu miała być uniwersalna i jeśli zdjęłabym lustro a dała tam coś innego (nad czym ciągle myślę, co?) to zmieni swój look ;) :lol2:

kupiłam takie lustro

http://i1.fmix.pl/fmi917/f99fa9ec001df07b524988bc/zdjecie.jpg

ale z nieco mniejszą średnicą i trochę za małe jest do łazienki , teraz wisi u syna w pokoju na ścianie między obrazkami.

No i podoba mi się jeszcze te z IKEA http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60249960/

ale nie wiem czy ten orzech by mi tam pasił wiec yhm.... dumam dalej, może ktoś ma jakąś propozycję ?

Ja idę na łatwiznę. Będzie grill. Szaszłyki i hamburgery ;). Dzisiaj przygotuję mięso. Jutro męża brocha, żeby wyszło.

Jak zrobię płot i tę altanę mąż postawi to tez tak będę robić:D.Dam i kiełbaskę na patyku do ręki i niech sobie upieką :D .Będą wszyscy mieć frajdę ,że nie grill a po staremu :D

Jak zrobię płot i tę altanę mąż postawi to tez tak będę robić:D.Dam i kiełbaskę na patyku do ręki i niech sobie upieką :D .Będą wszyscy mieć frajdę ,że nie grill a po staremu :D

Ja robię pod dzieciaki. Żeby miały frajdę. Dekoracje też pod dzieci. I zastawa - o ile można tak nazwać papierowe talerze i serwetki :rotfl:.