mirkamis 11.04.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) właśnie nie wiem czy moge ujawniać Gosia my też wszysko sami ale jeszcze długa droga przed nami- chociaż ostatnio dostaję komplementy od obcych ludzi że mam piękny dom z zewnątrz:D więc się nakręcam z m i dalej na dworze działamy zamiast w środku Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.04.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 gdyby nie święta to robię mojemu tez grilla ale zrobię : to od reni szaszłyki jakieś Ilona u mnie dla dzieci to standard kolorowe papierowe. Rok temu była mania na Kubusia więc wszystko kubusiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 właśnie nie wiem czy moge ujawniać napisz gdzie ty pracujesz to ja napiszę czy to ta miejscowość Gosia my też wszysko sami ale jeszcze długa droga przed nami- chociaż ostatnio dostaję komplementy od obcych ludzi że mam piękny dom z zewnątrz:D więc się nakręcam z m i dalej na dworze działamy zamiast w środku Mnie sąsiadka pytała, czy jestem architektem zieleni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.04.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja na razie minimalnie w krzaczki i choineczki idę ,trochę przed wejściem porobiłam .Nad resztą popracuję jak już płot będzie:D Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 gdyby nie święta to robię mojemu tez grilla ale zrobię : to od reni szaszłyki jakieś Ilona u mnie dla dzieci to standard kolorowe papierowe. Rok temu była mania na Kubusia więc wszystko kubusiowe. Ja mam sówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.04.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Mój dwunastolatek dzisiaj robi impre dla kolegów i chcą tylko pizze, cole i popcorn a ja się bardzo z tego cieszę bo ....nic nie muszę robić za to jutro buuuu.... rodzina i tez musi być full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.04.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 gdyby nie święta to robię mojemu tez grilla Ja miałam na swoje zamiar grilla zrobić tydzień temu pokazywali że będzie 20 st a teraz już że tylko 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.04.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Moja w Figloraju w tym roku sobie zażyczyła:) .Ja zadowolona ,dzieci 2h zabawy i do domu a ja w swoim bez strat i bałaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.04.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzisiaj ani Meliski nie ma .Mirela to już chyba zniknęła na zawsze Idę sprzątać i w masterchefa się zamieniam Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.04.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Dzisiaj ani Meliski nie ma .Mirela to już chyba zniknęła na zawsze Melisa pewnie się pakuje jutro jedzie do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.04.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 A mną się nikt nie przejmuje jak mnie kilka dni nie ma wstretne baby. U nas przedogrodek jest coraz ladniejszy ale cały efekt psuje brak płotu i podjazdu....to samo z tyłu. Całość inaczej.by wyglądała z tarasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.04.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 A nie wiedziałam ,no to ma dużo pracy Ania ja tam z Tobą na FB gadam tam jak Cę nie widzę to się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.04.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Jestem jestem.....ale od rana cos... jutro wyjazd,a ja nawet nie spakowana... szukalam bajek na dvd do auta... pije kawe..moze jakos mnie natchnie na to pakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 11.04.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ja mam dziś gości i też przy kawie odwleekam moment kiedy trzeba się będzie zabrać za sprzątanie. No nie chce mi się okrutnie:sick: Ale dziś pobiłam własny rekord w przygotowaniu tiramisu 15 minut włącznie ze studzeniem kawy;) Mam nadzieję, że będzie jadalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.04.2014 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 A komuś wiadomo co z mirelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.04.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Reni mi nic w tej sprawie nie wiadomo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.04.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Bastki, wysłałabyś na priv zdjęcia ogrodu? Ja maniaczka ogrodowa, chętnie zobaczę i odgapię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.04.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 A komuś wiadomo co z mirelka W ogrodzie dziewczyna się zaszyła Pozdrawiam koleżanki i kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Hej, hej! Została mi jeszcze podłoga na dzisiaj. I mięso . Jeszcze wypadałoby zadbać o siebie przed jutrzejszym dniem, a ja jak zwykle siedzę przed kompem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.04.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja tez właśnie usiadłam mięsa przygotowałam i ogarnęłam parter .Teraz kolacja i ogarniam piętro:D.Nie lubię takich imprez bo z młodą mało czasu wtedy siedzę ,ale pochwalę ją nadziewała szaszłyki Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts