Mmelisa 12.04.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 jestem jestem... na promowisku moze uda mi sie jeszcze zajrzec bo biore modem od neta juz prawie wszystko przygotowane Reni witaj Ann a co ty masz na mysli : szerokosci? :lol2: ide dalej ogarniac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.04.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 szerooookiej droooogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.04.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 aaaa no to ok bo ja nie to ze ten tego sobie o czyms pomyslalam:rolleyes:...ale pomyslalam jednak o czyms innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.04.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 nooo...po swietach jest szansa ze jakies 'szerokosci' tu i owdzie sie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.04.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Renia woalowe zasłony wiszą? Zaczęłam moje prasować ale schowaliśmy spowrotem- nie mam nerwów na nie:) siedzę właśnie u fryzjers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.04.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Magda : masz fryzurkę Kozuchowskiej ???:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.04.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Mirka, jak impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.04.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.04.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Tak! O ja cię . I co? I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.04.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 I jeszcze doszłam do wniosku ze miało być krócej bo narazie bardziej podobne do okupnik haha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.04.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 I jeszcze doszłam do wniosku ze miało być krócej bo narazie bardziej podobne do okupnik haha:) Ja też muszę iść do fryzjera. Moja fryzura tylko przez pierwszy tydzień była tym, co chciałam. Ale to tak jest niestety z krótkimi włosami - podcięcie co trzy tygodnie, żeby się układały. Przynajmniej moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.04.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Moje tez b. Szybko jakbym nie obcinala od dzis to w wigilie mam przed ramiona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.04.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) Ilonka - ogólnie udana pojedli i pojechali chyba smakowało ,bo mówili ,że objedzeni:DA Wasza?? Magda mam nadzieję ,że się zaprezentujesz oczywiście podawszy godzinę prezentacji i dzień co nie przegapię Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.04.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) A nasz grill - fajnie . Mały przeszczęśliwy, jeszcze nigdy nie był tak radosny jak dzisiaj, zwłaszcza jak rozpakowaliśmy prezenty i ruszył z dzieciakami do zabawy nową kolejką . Zjadł swoją zupkę, potem hamburgera, szaszłyka, kawał tortu, chleb, sałatkę. Pokazał dzieciom, jak się je (one - niejadki do potęgi). Tylko mama się pochorowała. Pamiętacie wczorajszą migrenę? No była to zapowiedź czegoś grubszego niestety . Od rana mam temperaturę, jestem na lekach, żeby jakoś się trzymać... I się nie trzymam. Więc wszystko (włącznie z sałatkami, częścią tortu, sprzątaniem po) robił mąż. Ja na siedząco układałam sztućce . A jutro jedziemy do teściów . Trzeba jeszcze coś ugotować, bo teściowa nie ma teraz do tego głowy . Ale, ale - z teściem już lepiej, w szpitalu nagadali, że to rak płuc (obustronny), szykowaliśmy się na najgorsze, okazało się, że to guz nierakowy, z którym można żyć . No ale rekonwalescencja trochę potrwa . Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.04.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Ilona cieszę się ,że z teściem dobrze :hug: No jak gwiazda urodzinowa zadowolona to i impreza udana:D Nawet nie gadaj mnie od rana tak głowa boli ,że masakra tabletki zażyłam i pomogły na chwilę teraz znowu boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.04.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Ilona cieszę się ,że z teściem dobrze :hug: No jak gwiazda urodzinowa zadowolona to i impreza udana:D Nawet nie gadaj mnie od rana tak głowa boli ,że masakra tabletki zażyłam i pomogły na chwilę teraz znowu boli. Może to stres Mirka? Jutro będzie lepiej . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.04.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 no stresu ostatnio znowu mamy pod dostatkiem , więc może to to. Ale zrobiłam roladki ze schabu - wyszły pyszne - do środka dałam pieczarki ,paprykę i ogórek konserwowy , opanierowałam i upiekłam mnie bardzo smakowało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.04.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Hej hej! Wróciłam właśnie z zakupowej akcji rabatowej :DA miałam cały dzień ogarniać dom przed świętami.:mad:Nic nie ruszone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.04.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Ha ha m mi mówi ,że to wina tego że nic nie piłam %:D Zmykam i idę się położyć może przejdzie do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.04.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Oooo odczytałam Ilona ze z teściem wszystko dobrze.:hug:Lekarze potrafią podnieść ciśnienie ludziom:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts