Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

I jeszcze doszłam do wniosku ze miało być krócej ;) bo narazie bardziej podobne do okupnik haha:)

Ja też muszę iść do fryzjera. Moja fryzura tylko przez pierwszy tydzień była tym, co chciałam.

Ale to tak jest niestety z krótkimi włosami - podcięcie co trzy tygodnie, żeby się układały. Przynajmniej moje.

A nasz grill - fajnie :yes:. Mały przeszczęśliwy, jeszcze nigdy nie był tak radosny jak dzisiaj, zwłaszcza jak rozpakowaliśmy prezenty i ruszył z dzieciakami do zabawy nową kolejką :o. Zjadł swoją zupkę, potem hamburgera, szaszłyka, kawał tortu, chleb, sałatkę. Pokazał dzieciom, jak się je :yes: (one - niejadki do potęgi).

Tylko mama się pochorowała. Pamiętacie wczorajszą migrenę? No była to zapowiedź czegoś grubszego niestety :(. Od rana mam temperaturę, jestem na lekach, żeby jakoś się trzymać... I się nie trzymam. Więc wszystko (włącznie z sałatkami, częścią tortu, sprzątaniem po) robił mąż. Ja na siedząco układałam sztućce ;). A jutro jedziemy do teściów :o. Trzeba jeszcze coś ugotować, bo teściowa nie ma teraz do tego głowy :(. Ale, ale - z teściem już lepiej, w szpitalu nagadali, że to rak płuc (obustronny), szykowaliśmy się na najgorsze, okazało się, że to guz nierakowy, z którym można żyć :). No ale rekonwalescencja trochę potrwa :yes:.

Edytowane przez Ilona Agata