Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moni te korale są z h&y, to jest cały taki większy sznur, był po 30 zł chyba

magduska moje lampki to light eye z spotline, około 400-500 zl za szt, do salonu moga być w wersji potrójnej lub pojedyńczej czyli takie jak ja mam, czy dają dużo światła? ja mam 3 nad stołem i jest ok jak do posiłku ale jako jedyne oświetlenie to chyba mało

zapomniałam jeszcze o jednej bombce

http://img502.imageshack.us/img502/8840/p1010714w.jpg

Reni ja jestem u Ciebie głównie podglądaczem, masz piękny dom, delikatny, kobiecy i ...... słów brak.

To nie są co prawda moje klimaty ale i tak za każdym razem jak coś pokazujesz to dech zapiera :)

Wszystko co robisz i czego dotkniesz ma styl i klasę :)

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

(a ostatnia bombka WOW! )

Edytowane przez mugatka

Reni, zdradzisz skąd ta podświetlana półeczka? Coś mi się tłucze po głowie, że ikea miała takowe, ale nie mogłam znaleźć na ich stronie :p

Swoją drogą witam się u Ciebie :) - przyznaję, iż regularnie podglądam od początku ;). Nie będę oryginalna, ślicznie u Ciebie...A taras to mistrzostwo świata :D

mugatka witam u siebie i tym bardziej cieszę się że ci się podoba, mimo iż nie twoje klimaty,

justyna witam a półki świetlne są z allego i dawno kupione, ale mam na stychu 2 szt lub nawet 3 szt po 60 cm, nówki i chętnie odsprzedam, kupiłam do łazienki ale nie chciał mi ich nikt zamontować w lustrze

Oo, to ja poproszę więcej info na ich temat :) - głębokość, grubość, co tam za świetlówka w środku siedzi (na zasilacz, czy 230V), ramka -alu? :) Ceną też nie pogardzę ;) - może być na priw.

A i jakby jeszcze fotki jakieś były inne...chyba, że wstecz do we-wątku mnie odeślesz :D

Witaj!

Czy mogłabym sie wprowadzić z Nowym Rokiem do WAS?? ;))))

Idę czytac te 151 stron, mam nadzieję, ze dowiem sie co nieco o płytkach łazienkowych, pięknej kuchni...i reszcie, jak nie..będę pytac..

W zwiazku z tym, ze ja mam parterówkę, mam zboczenie chyba odnosnie schodów, podobaja mi sie schody takie "kosmiczne".., a Ty takie masz..piekniaste..i te przeszklenia i elewacja...i..i..ide czytac!

Wszystkiego Dobrego w nadchodzącym Roku!!!