Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mam Mirka ale sama sobie robiłam więc takie nijakie.

Wkleję Ci na prv po urodzinach młodego jakieś sensowne.

a to "mięso" od Reni to jak dokładnie? kupujecie pierś i formujecie małe kotlety?

czy kupuje się gotowe np w biedrze z indyka te takie kotleciki??

Edytowane przez Magda_lena85

Hej, hej, ja dzisiaj do dziesiątej spałam :oops:. Pierwszy raz od roku spałam do woli i obudziłam się sama!

Wstałam o siódmej z małym, wypiłam coś na gorączkę i nie wiem kiedy padłam. Zeszłam na dół o dziesiątej, mąż powiedział, że wziął wolne (coś kojarzę, że po 8 przyniósł mi dziecko do łóżka, ale byłam nieprzytomna, więc stwierdził, że zostaje w domu).

Mały dostał jeździk na urodziny. Najlepsza zabawka dla roczniaka! Pierwsza, która mu się podoba (dotychczas zamiast zabawek wolał np. puste plastikowe butelki, łyżeczki, kapcie), a teraz drugi dzień zasuwa na jeździku, a ile ma radości!

Oj Ilonka ,ale się doprawiłaś :(, życzę szybkiego powrotu do zdrowia:hug:

Ja jeździka na święta kupiłam i też wzbudził furorę :D na roczek dostał rowerek i na dworze najlepsza zabawka.Po wizycie u cioci dziadek zaczyna walczyć z domkiem :D bo młodemu tak się spodobało ,że do domu nie chciał iść :D

Edytowane przez mirkamis

O, mój mały to w ogóle "ruchowy" jest - podejrzewam, że rowerek biegowy to będzie kolejny hit. No i piłki. Ma taką frajdę z samego puszczania po pokoju piłki i gonienia za nią :rolleyes:. Ja tata mu pokazał, jak się piłę kopie, to siedział i klaskał z zachwytem.

Niestety - żadne klocki, książki, zabawki interaktywne nie zdają egzaminu :no:. Tylko coś za czym można pobiec (raczkować ;)).