Magda_lena85 14.04.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 u mnie też leje i wieje.. masakra ale dobrze, neich podlewa - byle w święta byla pogoda bo dzieci mi dom rozniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.04.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 :welcome:U nas tez pada i pada wieje i wieje...w ogóle jakoś tak jesiennie sie zrobiło.:PIlona wrzuć zdjęcie tego jezdzika który Twoj młody dostał na roczek.Za miesiąc mam roczek chrześniaka moze takie coś bym kupiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.04.2014 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 u mnie właśnie słońce się przebija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.04.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 u nas ulewa - nie wiem jak dojdę do auta:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.04.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Fajna, prezent jest naprawdę genialny. Jest dużo różnych jeździków, my dostaliśmy ten (Disney Cars): http://kaspeed.tradoro.pl/rowerki-pojazdy-dla-dzieci-jezdzik-disney-cars-zygzag-mcqueen/p,297321. Fajnie jak ma podparcie z tyłu (rodzic może dzięki temu pchać dziecko, dziecko może trzymać podparcie i iść przed siebie), stymuluje naukę chodzenia (mój młody usiadł na nim i od razu ruszył przed siebie , a ile miał radości, że potrafi sam!). Teraz cały dzień krąży na nim po pokoju i się śmieje. Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.04.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Ilona zdrówkaMoja na rowerze normalnym już tak wymiata codziennie jeździ i taka szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.04.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Dzięki Ilona.:hug:Super ten jezdzik tylko jest jedno ale...mój chrześniak nawet jeszcze nie siedzi a co dopiero mowić o chodzeniu.:sick:Mimo wszystko chyba kupie mu ten jezdzik bo mi sie podoba moze to go zmobilizuje do nauki chodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.04.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Kurde, mój na jeździku nie chce, woli chodzić, czekam na rowerek biegowy. Piłki też kocha (i balony ). Ilona, nie moge Ci wiadomosci z blogu wysłać, wiec tu próbuję. U nas straszna pizgawica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.04.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Tutaj też nic nie dostałam . yokasta, no widzisz, jakie dzieci są różne. Nasz np. nie toleruje koników na biegunach . Dziwne, bo huśtawki lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.04.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Weszłam na Twojego bloga Ilona .:hug:Jaki ten Twój synek jest ładny!!!! :yes:Dlaczego ten mój chrześniak taki brzydki!!???:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.04.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Ilonka podaj przepis na hamburgery patrząc na zdjęcie ślinka mi cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.04.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Fajna, wszystkie dzieci są ładne . No, prawie wszystkie . Mirka, kupujesz mięso wołowe, mielisz, doprawiasz solą i chilli, żółtko, dodajesz drobno posiekaną cebulę, pokrojonego w małą kostkę ogórka kiszonego, formujesz takie bardzo płaskie klopsy (1-1,5 cm grubości) wielkości bułki, smażysz z dwóch stron aż zrobią się ciemne (lub grillujesz ). W tym czasie bułę na pół, smarujesz masłem w środku (i bardzo mało z wierzchu, ale nie trzeba) i do piekarnika (ok. 10-15 minut) aż zrobi się chrupiąca (ja stukam widelcem, czy jest twarda). Można położyć plasterek sera na bułce. Wyjmujesz, kładziesz sałatę, na to usmażone mięso, potem pomidor, ew. plasterki cebulki (można je podsmażyć z mięsem), ketchup, majonez, składasz bułę i gotowe. My bardzo często robimy sobie takie hamburgery . Bardzo szybki obiad. Jak byłam w ciąży, to jeszcze obowiązkowo boczek do tego (cienkie plasterki wytopione przez dziesięć minut w piekarniku obok bułki i potem położone na mięsie). Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.04.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Bez tego ogórka kiszonego też jest ok, ale mięso wołowe jest suche i trochę gorzkie w smaku, a ogórek fajnie to równoważy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.04.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Mnie już takie hamburgery po głowie od dawna chodzą ale jakos mobilizacji brak . Dzięki za przepis:) Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.04.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Mnie już takie hamburgery po głowie od dawna chodzą ale jakos mobilizacji brak . Dzięki za przepis:) Ale mi smaku tymi hamburgerami narobiłyście....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.04.2014 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Hejka!!! U Was tez tak zimno????U mnie pokazuje 4 st. a młoda na wycieczkę jedzie,kurtki zimowe na poddaszu wyssane w worku:bash:.Ubiorę ją na cebulkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.04.2014 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 hejka też zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.04.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Hej hej! U mnie dla odmiany mega słonecznie ale zimno jak cholera i wiatr okropny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.04.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 magda śpisz jeszcze? u mnie słońca niet tylko wiatr i deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.04.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Coś wspominała ze ma wolne to pewnie odsypia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts