Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

HAHAHAHA!!! no byłam w CH też - fajne rzeczy kupiłam w Kappahl na promocji np sweter z 149 na 40 zł :)

ale najlepsze to że w przedszkolu przyjęli z rocznika Młodego tylko 15 osób - a 26 odrzucili....

mojego przyjeli :D

przywiózł kurier te buty oleksy co wylicytowałam nówki - faaaaaaaaaaaaajne warto było:)

Edytowane przez Magda_lena85

Nawet nie gadaj o tych kłodach ja też na ten rok coś chciałam i teraz człowiek nie wie czy dobrze zrobi.

Pierwsze pytanie to czy za stara juz nie jestem ,ale patrząc na sis ona pierwsze miała mając 35 więc nie jest źle ze mną:D.

Po drugie m ma pracę powiązaną z górnictwem i jak to wszystko szlag trafi to te firmy na dno pójdą .

O opiece i innych rzeczach już nie wspominam .

Ale z drugiej strony ludzie mają gorsze sytuacje ,maja 3 dzieci i są szczęśliwi.

Edytowane przez mirkamis

pokusiło mnie o białe fugi.... masakra są szare i nei da się domyć

jakbym je chciała zmienić na 111 to jak? muszę wydrapać wszystko czy tylko trochę i na to nowe nakładać?

robiła któraś coś takiego?

Hej, musisz wydrapać wszystko... My mieliśmy problem z fugami. Zamiast ciemne ( oficjalnie czekoladowe,według opisu) wyszły beżowe... Podejrzewam, że nasz pierwszy wykończeniowiec nie oczyścił spoin z kurzu i tynku. Kolejny wykończeniowiec (równie inteligentny) zaproponował nawierzchniowe starcie i położenie świeżej fugi. Ładnie było przez tydzień (nowa fuga po prostu zmywała się w kontakcie z mopem)... Na pewno jest lepiej niż na początku, ale mam plan za jakiś zetrzeć wszystko i położyć fugi sama.

pokusiło mnie o białe fugi.... masakra są szare i nei da się domyć

jakbym je chciała zmienić na 111 to jak? muszę wydrapać wszystko czy tylko trochę i na to nowe nakładać?

robiła któraś coś takiego?

Zobacz jeszcze mleczko cif może da radę u mnie nawet takie ciężkie czarne rysy od podeszwy od butów zeszły.

A jak nie to zobacz w jakiejś drogerii lub sklepie z mat. budowlanymi są specjalne wybielacze do fug.

propozycja pani TUTAJ

i jeszcze TUTAJ