reni1980 15.04.2014 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 no własnie wiem ale tak długo?:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.04.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Obstawiam ze buszuje w G. H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.04.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 mówisz:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 15.04.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Obstawiam ze buszuje w G. H Ta wersja najbardziej prawdopodobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.04.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) HAHAHAHA!!! no byłam w CH też - fajne rzeczy kupiłam w Kappahl na promocji np sweter z 149 na 40 zł ale najlepsze to że w przedszkolu przyjęli z rocznika Młodego tylko 15 osób - a 26 odrzucili.... mojego przyjeli przywiózł kurier te buty oleksy co wylicytowałam nówki - faaaaaaaaaaaaajne warto było:) Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.04.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Magda to gratulacje ,należysz do grona szczęśliwców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.04.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Magda no to super, ze przedszkole masz z głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.04.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 tak - teraz tylko zorganizować kogoś kto go zaprowadzi bo inaczej na 8 będe musiała jeżdzić albo przejść na 7/8.. albo w ciąże zajść (nierealne) powiem Wam, że chciałoby się drugie ale jakoś w PL kłody rzucają od drogich szczepień po braki w żłobkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.04.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Nawet nie gadaj o tych kłodach ja też na ten rok coś chciałam i teraz człowiek nie wie czy dobrze zrobi. Pierwsze pytanie to czy za stara juz nie jestem ,ale patrząc na sis ona pierwsze miała mając 35 więc nie jest źle ze mną. Po drugie m ma pracę powiązaną z górnictwem i jak to wszystko szlag trafi to te firmy na dno pójdą . O opiece i innych rzeczach już nie wspominam . Ale z drugiej strony ludzie mają gorsze sytuacje ,maja 3 dzieci i są szczęśliwi. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.04.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 moim zdaniem ich nigdy nie trafi - bo nagle byłoby dużo bezrobotnych a nie oszukujmy się ale na typowej kopalni to większość z marnym wykształceniem albo i bez... zarabiąją dużo bo wiadomo "pod ziemią" ...nie odnajdą się bo jak? także śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.04.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) No kopalnie zostaną ,wszyscy się ich boją ( nie wiem dlaczego) ,najpierw ich rozpuścili a teraz ze strachu na wszystko się godzą .Gorzej z tymi co z nimi współpracują. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.04.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 idę fugi szczoteczką do zębów szorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.04.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 A ja mam lenia i nic nie robię ,fugi też muszę czyścić :/ nie wiem co mnie pokusiło na jasne fugi:(.M ostatnio stwierdził ,że do karchera końcówkę dorobi i zobaczy czy nie bryzga po ścianach jak nie będzie to tak je wyczyści:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.04.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Fajna, wszystkie dzieci są ładne . No, prawie wszystkie . Guzik prawda, całe mnóstwo brzydkich dzieci jest, tak jak i dorosłych . Ale dla każdego rodzica (prawie) jego dziecko faktycznie ładne . Dostałaś moją wiadomość na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.04.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Kurcze, doczytałam,że nie. WYsle jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.04.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 pokusiło mnie o białe fugi.... masakra są szare i nei da się domyć jakbym je chciała zmienić na 111 to jak? muszę wydrapać wszystko czy tylko trochę i na to nowe nakładać?robiła któraś coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.04.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Mam ten sam problem z fugami i jak sie pytałam to mi powiedzieli że całe trzeba wydrapać.Najlepsze w tym ,ze te fugi miałam impregnowane a nic to nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 15.04.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 pokusiło mnie o białe fugi.... masakra są szare i nei da się domyć jakbym je chciała zmienić na 111 to jak? muszę wydrapać wszystko czy tylko trochę i na to nowe nakładać? robiła któraś coś takiego? Hej, musisz wydrapać wszystko... My mieliśmy problem z fugami. Zamiast ciemne ( oficjalnie czekoladowe,według opisu) wyszły beżowe... Podejrzewam, że nasz pierwszy wykończeniowiec nie oczyścił spoin z kurzu i tynku. Kolejny wykończeniowiec (równie inteligentny) zaproponował nawierzchniowe starcie i położenie świeżej fugi. Ładnie było przez tydzień (nowa fuga po prostu zmywała się w kontakcie z mopem)... Na pewno jest lepiej niż na początku, ale mam plan za jakiś zetrzeć wszystko i położyć fugi sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 15.04.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 pokusiło mnie o białe fugi.... masakra są szare i nei da się domyć jakbym je chciała zmienić na 111 to jak? muszę wydrapać wszystko czy tylko trochę i na to nowe nakładać? robiła któraś coś takiego? Zobacz jeszcze mleczko cif może da radę u mnie nawet takie ciężkie czarne rysy od podeszwy od butów zeszły. A jak nie to zobacz w jakiejś drogerii lub sklepie z mat. budowlanymi są specjalne wybielacze do fug. propozycja pani TUTAJ i jeszcze TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.04.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Mnie tam się podoba większość dzieci . Tzn. niemowlaków. Czasami są śliczne, czasami mega śmieszne, zawsze pocieszne, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts