Magda_lena85 15.04.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 szorowałam dziś 2x 1. soda+ocet 2. cif z wybielaczem różnica bardzo mała płytki małe kwadraty białe... pasowałaby 110 albo 111 mapei... no nic kupię ten skrobak do fug i zadziałam w któryś weekend - dobrze, ze mało do drapania:bash: a co do dzieci - hmmmmm moje najładniejsze inne mnie nie ruszają, że tak powiem - chociaż zakupoholiczka jestem i patrzę na każde jak ubrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.04.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Ilonka i jak zdrówko?? a ja tych fug mam tak dużo kto mi wydrapie ??? Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.04.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 dzięki Lolek za linki - oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.04.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Ilonka i jak zdrówko?? Ech, ech... Nie najlepiej niestety . Angina albo zapalenie oskrzeli? Kaszlę jak stary gruźlik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.04.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Ilonka jak masz nebulizator to zrób inhalacje solą fizjolog - na oskrzela działa rewelacyjnie ( mnie zawsze oskrzela łapią w zimę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.04.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Oj biedna ,i najlepszy syrop z cebuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.04.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 No nie mam. Leczę się Acodinem. Pomaga, ale na dwie-trzy godzinki. Zmęczenie materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.04.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 E no co wy? Moje dzieciaki najsliczniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 15.04.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 No nie mam. Leczę się Acodinem. Pomaga, ale na dwie-trzy godzinki. Zmęczenie materiału. Ilonka zdrówka, a może do lekarza byś się wybrała co?? samoleczenie nie zawsze dobrze wychodzi !!!! Hej Reni :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 15.04.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 E no co wy? Moje dzieciaki najsliczniejsze:) Ja nie mam swoich ale Ilonki to bedzie łamacz niewieścich serc....... :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Hejka!!! Bo mojej nie widzieliście to jest najpiękniejsze dziecię . Na serio to mnie się dużo dzieci podoba ,ale ostatnio widzę też takie mniej urodziwe nie ma zasady . W każdym razie prawdą jest ,że własne najlepsze,najpiękniejsze,najmądrzejsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.04.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Hejo Co tu takie posuchy ? nie ma co czytać do kawki ? Szalejecie ze sprzątaniem? hahahahaaa mnie w tym roku omija ten szał Wielkanocny, bo wyjeżdżamy na święta w Bieszczady, oby tylko pogoda dopisała Mirelka i jak "Gra o tron" ? pierwszy odcinek tej serii nudnawy ale drugi już lepszy. Mi tam małe dzieciaczki w większości się podobają mogłabym każde zacałować a Antosia od Yokasty to schrupać na śniadanko. No a moje jakie cudowne hahhahaaa że się tak pochwalę Buziaki Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja sie powoli zbieram na zakupy powiedziałam ,że wydam dziś wszystkie swoje pieniądze :D na siebie oczywiście:D. Jak znam życie nic nie kupię - oczywiście sobie,młoda to wystroję Co do Antosia zgadzam się w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Witam sie Ja tylko na chwile...problem z netem..a teraz korzystam z mojego norweskiego:bash: Macham lapka mowiac, ze u nas ok. I tyle w temacie hahaha Nie nadrabiam bo nie jestem w stanie...Milego dnia!!! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Hejka Melisa - miałam właśnie dziś u Asi pytać czy się coś odzywałaś Mirka a gdzie jedziesz do Plazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) I Plaza i Fokus ( napisałam Forum cos mi sie pomyliło ) jadę się pokrzepić,tylko u nas zero jakiś fajnych sklepów , ale co tam chociaz jedna bluzka podniesie na duchu kobietę Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 aaa Forum wczoraj byłam - nie powiem ale całkiem fajne rzeczy widziałam ( oprócz normalnych butów:bash:)to czekam na relacje zakupową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.04.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 pokusiło mnie o białe fugi.... masakra są szare i nei da się domyć jakbym je chciała zmienić na 111 to jak? muszę wydrapać wszystko czy tylko trochę i na to nowe nakładać? robiła któraś coś takiego? Ja zmieniałam w łazience z białych na szare na podłodze, cosiem co sie refugator nazywa, nie trzeba wtedy zdzierać tych starych tylko nakłada się na nie nową wartwe jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2014 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 hejka laski wy tu o zakupach ciuchowych a ja myślę tylko o tym aby jedzenie kupic i dom posprzątać, ale pogoda na okna;););) choć nie wiem co gorsze, nie móc teraz umyć czy mieć umyte i teraz usyfione z tych deszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Diana - a nie wymywają się? może zaryzykuję Reni ja mam pomyte - ale tarasowe muszę znów przetrzeć - nie deszcz ale dziecko... ma lać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts