Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni ja umyłam i już wyglądają masakrycznie jakby wcale nie były myte :/

Magda my je już mamy jakieś 1,5-2 lata widze już że teraz możnaby to powtórzyć ale się nie wymywają, mimo że ja szczoteczką do zębów je traktuje raz w tygodniu i tym płynem do czyszczenia fug, my mamy sporą powierzchnię w łazience i najpierw chcieliśmy te stare fugi usunąć ale jak zaczęliśmy skropać nawet jakiś specjalny nożyk kupiliśmy do tego okazało się ze wogóle to nie idzie i prędzej się zamęczymy kupiliśmy więc ten refugator i jestem zadowolona, ja jestem w stanie powtarzać to refugowanie co 2 lata ale zdecydowanie wolę to niż białe fugi

magda dziś w pracy czy wolne

w pracy - dziś Młody z nianią

dziś wieczorem mąż już będzie .

nudy bo dużo osób ma już wolne prawie do maja :)

Diana - podpytaj dokładnie bo refugator jak wpisuje to nic nei wyskakuje - a musiałabym drapać też między mozaiką :bash: Dziękuję!!!

wczoraj z Młodym byłam u mnie w pracy "przy okazji" i po wyjściu z budynku Młody pyta:

- mamo to to jest ta Twoja praca?

Ja: tak tutaj pracuję

Młody: mamo ale tam nikt nie pracował

Ja; bo tam się myśli a nie robi.

Młody: to Wy w ogóle nie pracuje - w pracy się robi :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

i weź tu gadaj z 3 latkiem - jego idolem jest BoB Budowniczy który w pracy haruje jak osioł:rolleyes:

Hej.Niech ktoś poradzi jak zrobić żeby mi sie chciało chcieć!!! :confused: Kurczę...w domu syf okna masakra ogólnie pierdolnik na maxa a ja nie mam weny do sprzątania gotowania i całej reszty!!!!:sick: Wczoraj młoda miała urodzinki wiec przebimbalam cały dzień dzisiaj rano fitness pózniej fryzjer teraz z paznokci wróciłam i nic mi sie juz nie chce robić.