diana_teresa 16.04.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Reni ja umyłam i już wyglądają masakrycznie jakby wcale nie były myte :/Magda my je już mamy jakieś 1,5-2 lata widze już że teraz możnaby to powtórzyć ale się nie wymywają, mimo że ja szczoteczką do zębów je traktuje raz w tygodniu i tym płynem do czyszczenia fug, my mamy sporą powierzchnię w łazience i najpierw chcieliśmy te stare fugi usunąć ale jak zaczęliśmy skropać nawet jakiś specjalny nożyk kupiliśmy do tego okazało się ze wogóle to nie idzie i prędzej się zamęczymy kupiliśmy więc ten refugator i jestem zadowolona, ja jestem w stanie powtarzać to refugowanie co 2 lata ale zdecydowanie wolę to niż białe fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Diana a możesz podlinkować dokładnie o co chodzi?bo w gogle mi nic nie wyskakuje co się nadaje - może firmę pamietasz albo coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.04.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Magda jedyne co pamiętam to to że nazywało się to refugator jak mąż wróci z pracy to go podpytam bo to on to kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2014 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 magda dziś w pracy czy wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 magda dziś w pracy czy wolne w pracy - dziś Młody z nianią dziś wieczorem mąż już będzie . nudy bo dużo osób ma już wolne prawie do maja Diana - podpytaj dokładnie bo refugator jak wpisuje to nic nei wyskakuje - a musiałabym drapać też między mozaiką Dziękuję!!! wczoraj z Młodym byłam u mnie w pracy "przy okazji" i po wyjściu z budynku Młody pyta: - mamo to to jest ta Twoja praca? Ja: tak tutaj pracuję Młody: mamo ale tam nikt nie pracował Ja; bo tam się myśli a nie robi. Młody: to Wy w ogóle nie pracuje - w pracy się robi :jawdrop: i weź tu gadaj z 3 latkiem - jego idolem jest BoB Budowniczy który w pracy haruje jak osioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Diana jeszcze jedno pytanie - zmieniałaś fugi tylko podłogowe czy na ścianach do prostokątów białych też??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2014 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Magda dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 noo jest dość wygadany podsumował nas nieźle hahahah - dziś się śmiałam z tego z moją szefową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.04.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Diana jeszcze jedno pytanie - zmieniałaś fugi tylko podłogowe czy na ścianach do prostokątów białych też??? Tylko na podłodze, na scianach mam białe A Twój syn jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 16.04.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Magda moja mama robiła swoje fugi specyfik nazywa się renowator fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Wróciłam oczywiscie w większości obkupiłam prezentowo dzieci z rodziny ,ale sobie tez nie odmówiłam . Do mojej garderoby mogę dodać spodnie granatowe ,proste i bluzeczkę.Humor poprawiły mi tylko na chwilę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Hej.Niech ktoś poradzi jak zrobić żeby mi sie chciało chcieć!!! Kurczę...w domu syf okna masakra ogólnie pierdolnik na maxa a ja nie mam weny do sprzątania gotowania i całej reszty!!!! Wczoraj młoda miała urodzinki wiec przebimbalam cały dzień dzisiaj rano fitness pózniej fryzjer teraz z paznokci wróciłam i nic mi sie juz nie chce robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Fajna olej system grunt ze Ty będziesz piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Fajna bierz ze mnie przykład ,w domu armagedon a ja olałam wszystko .Nawet ozdób nie wyciągnęłam :lol2:. Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 w sobotę zepsuł się nam tv - jest w naprawie a przed chwilą szlag trafił żelazko :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja w takich sytuacjach czekam aż trzecią rzecz szlag trafi i zawsze trafia .Zawsze mam taka serię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 oby nie pralka...oby nie pralka( a jest już zajechana na maksaaaaa) - odpukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 bedę kciuki trzymać oby nie pralka:D Nasza była juz tak zajechana a rok jeszcze pociągnęła do czasu aż mi ubrań tak nie podarła że nie wiedziałam co to za ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Szukam dla m Kurtko- marynarki ,czy któraś orientuje się gdzie takie coś można nabyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Mirka nie patrzyłam za męskimi w ogóle od grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts