mirkamis 16.04.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 My ostatnio patrzymy i nic takiego nie rzuca nam się w oczy .Za to facetów w takich kurtkach widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.04.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Hej.Niech ktoś poradzi jak zrobić żeby mi sie chciało chcieć!!! Kurczę...w domu syf okna masakra ogólnie pierdolnik na maxa a ja nie mam weny do sprzątania gotowania i całej reszty!!!! Wczoraj młoda miała urodzinki wiec przebimbalam cały dzień dzisiaj rano fitness pózniej fryzjer teraz z paznokci wróciłam i nic mi sie juz nie chce robić. To u mnie na odwrót i wiesz co? Zazdroszczę Ci! Miałam przed świętami zaliczyć fryzjera i nie ma szans, żebym zdążyła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Jak ja sie cieszę ze nie jestem sama.:wiggle:Myslalam ze tylko ja taki leniwiec.;)Ale zawzięłam sie i cała gore posprzatalam gruntownie.Jutro dół i mam czysto!!!! :)Tylko okien nie myje- chrzanie to najwyżej bluzki sobie odmowie i jakiejś Swietlanie dam zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 16.04.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 w sobotę zepsuł się nam tv - jest w naprawie a przed chwilą szlag trafił żelazko :bash: nieszczęścia chodzą parami niestety Szukam dla m Kurtko- marynarki ,czy któraś orientuje się gdzie takie coś można nabyć??? ja ostatnio fajne widziałem w C&A i niedrogie Jak ja sie cieszę ze nie jestem sama.:wiggle:Myslalam ze tylko ja taki leniwiec.;)Ale zawzięłam sie i cała gore posprzatalam gruntownie.Jutro dół i mam czysto!!!! :)Tylko okien nie myje- chrzanie to najwyżej bluzki sobie odmowie i jakiejś Swietlanie dam zarobić U mnie po malowaniu to perfekcyjną bym zaprosił z rękawiczką ............. na kanapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja w takich sytuacjach czekam aż trzecią rzecz szlag trafi i zawsze trafia .Zawsze mam taka serię U mnie to juz standard.:DPodobnie mam z kosmetykami jak sie kończą to wszystkie naraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 16.04.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 U mnie to juz standard.:DPodobnie mam z kosmetykami jak sie kończą to wszystkie naraz. o to to to to u mnie tak z perfumami............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.04.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 U mnie to juz standard.:DPodobnie mam z kosmetykami jak sie kończą to wszystkie naraz. Haha, u mnie też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 :rotfl:Miałam nic nie gotować na święta.Ta....juz listę zakupów na dwie strony zrobiłam i myśle co by tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 16.04.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 :rotfl:Miałam nic nie gotować na święta.Ta....juz listę zakupów na dwie strony zrobiłam i myśle co by tu jeszcze? ja jutro i w piątek robię pasztet, schab ze śliwką, kurczaka w galarecie i sernik........ to tak na początek edit: i dziś zaniosłem znajomemu schab do wędzienia.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.04.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 SZACUN Lolek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.04.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Helloł jest Ilona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.04.2014 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.04.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 qrka dalej nie wiem co na te urodziny tzn już nie na ciepło ale na zimno2 sałatki, jakieś coś tam z łososia i co jeszcze? nienawidzę...gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.04.2014 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ja mam fajną sałatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.04.2014 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 a kiedy robisz te urodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.04.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Helloł jest Ilona? Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.04.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 HejkaMasz dwie sałatki masz coś na ciepło, co ci jeszcze trzeba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.04.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 w niedzielę wielkanocną ( każdy obiad je u siebie a później na 15.30 u mnie od tortu się zaczyna bo wiadomo.... dziecko czeka hahha) mam tort i inne słodyczepóźniej na ciepło : mieso i te sprawy z surówką drugie z przepisy okrasy w orzeszkachpóźńiej na zimno dwie sałatki : z roszponki i ta serowo-winogronowa, do tego roladki z łososia z serkiem z chrzanemi co jeszcze mam mieć? może skoro Wielkanoc wypadałoby jajka? hahahha Ilonka - sama robiłaś na urodziny te wykałaczki? i skąd te małe butelki miałaś szklane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.04.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Wydaje mi się że masz tego dużo. Jak miałam w Wielkanoc urodziny to jajka zrobiłam i żurek. Możesz cos z ciasta francuskiego, siostra zawsze jakies grzanko zapiekanki ma, ka jak mam checi robie rulosy z tortilli zapiekane w piekarniku. Jak lubisz szpinak to ciasto francuskie z szpinakiem jest pycha, farsz dzień wcześniej lepiej zrobić do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.04.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Butelki miała z ikei:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts