Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej.Niech ktoś poradzi jak zrobić żeby mi sie chciało chcieć!!! :confused: Kurczę...w domu syf okna masakra ogólnie pierdolnik na maxa a ja nie mam weny do sprzątania gotowania i całej reszty!!!!:sick: Wczoraj młoda miała urodzinki wiec przebimbalam cały dzień dzisiaj rano fitness pózniej fryzjer teraz z paznokci wróciłam i nic mi sie juz nie chce robić.

To u mnie na odwrót i wiesz co? Zazdroszczę Ci!

Miałam przed świętami zaliczyć fryzjera i nie ma szans, żebym zdążyła :no:.

w sobotę zepsuł się nam tv - jest w naprawie

a przed chwilą szlag trafił żelazko :bash::bash::bash:

nieszczęścia chodzą parami niestety

Szukam dla m Kurtko- marynarki ,czy któraś orientuje się gdzie takie coś można nabyć???

ja ostatnio fajne widziałem w C&A i niedrogie

Jak ja sie cieszę ze nie jestem sama.:wiggle:Myslalam ze tylko ja taki leniwiec.;)Ale zawzięłam sie i cała gore posprzatalam gruntownie.Jutro dół i mam czysto!!!! :)Tylko okien nie myje- chrzanie to najwyżej bluzki sobie odmowie i jakiejś Swietlanie dam zarobić :lol2:

U mnie po malowaniu to perfekcyjną bym zaprosił z rękawiczką ............. na kanapę:lol2:

:rotfl:Miałam nic nie gotować na święta.Ta....juz listę zakupów na dwie strony zrobiłam i myśle co by tu jeszcze?:rotfl:

ja jutro i w piątek robię pasztet, schab ze śliwką, kurczaka w galarecie i sernik........ to tak na początek

edit:

i dziś zaniosłem znajomemu schab do wędzienia..........

w niedzielę wielkanocną ( każdy obiad je u siebie a później na 15.30 u mnie od tortu się zaczyna bo wiadomo.... dziecko czeka hahha)

mam tort i inne słodycze

później na ciepło : mieso i te sprawy z surówką drugie z przepisy okrasy w orzeszkach

późńiej na zimno dwie sałatki : z roszponki i ta serowo-winogronowa, do tego roladki z łososia z serkiem z chrzanem

i co jeszcze mam mieć?

może skoro Wielkanoc wypadałoby jajka? hahahha

Ilonka - sama robiłaś na urodziny te wykałaczki? i skąd te małe butelki miałaś szklane?

Wydaje mi się że masz tego dużo. Jak miałam w Wielkanoc urodziny to jajka zrobiłam i żurek. Możesz cos z ciasta francuskiego, siostra zawsze jakies grzanko zapiekanki ma, ka jak mam checi robie rulosy z tortilli zapiekane w piekarniku. Jak lubisz szpinak to ciasto francuskie z szpinakiem jest pycha, farsz dzień wcześniej lepiej zrobić do tego.