Magda_lena85 17.04.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 miała a jeszcze są? jutro mąż jest w ikea po huśtawkę dziś nie było co to te z tortilli? napisz mi dokładniej Mirka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.04.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Magda, sama. Papier kolorowy (taki gruby, w bloku) z Empiku. Jeszcze na muffinki zatkałam z różnymi napisami, typu: "Zjedz mnie", "Wybierz mnie". Do hamburgerów chorągiewki na patyczkach do szaszłyków. Butelki z Ikei: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40233149/ - dział z dekoracjami, bo to wazony. Podobno nie można myć w zmywarce, ale ja myję i nic się nie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.04.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 U nas w Poznaniu jest ich dużo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.04.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ok dzięki :* w Katow też są to już wiem czemu nigdy ich nie widziałam u nas motyw kiczowaty...Myszka Miki hahah - bo Młody oszalał na pkt... takie hAmerykańskie chce zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.04.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 http://smaker.pl/przepis-kanapeczki-z-tortilly,33386.html te są takie jaki mini kanapki tez już robiłam A te zrobiłam na sylwka tylko w uproszczonej wersji i wszystkim smakowało:) Pokrojona pierś z kurczaka ( drobno ) podpiekłam oczywiście przyprawioną - mozna dzień wcześniek Zeby było szybko dodałam kukurydzy i te sery plus sos z przepisu .Mnie z sosem nie smakowały a mąż stwierdził że lepsze są z sosem bo jemu bez z kolei nie smkowało. Zawinęłam i dałam do piekarnika jak zaczęło się rumienić wyciągasz i kroisz. Druga opcja to też pierś z kurczaka ,papryka pomidory ,pieczarki i kukurydza podpiekasz przyprawiasz wszystko razem czekasz aż woda odparuje ( też zawsze robię dzień wcześniej) i znowu zawijam w te tortille z serami i znowu zapiekam i kroję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.04.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 zawijam też szybciej niz goście przychodzą ,później tylko do piekarnika kroję i gotowe.Teraz mnie opieprzyli bo wszyscy na nie liczyli i na babeczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem a ja nic nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.04.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 okej to już wiem o co chodzi - dzięki zaraz odmałpuję coś - ze wzgl na dzieci - nienawidzę gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.04.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jeszcze kiedyś takie cos robiłam http://www.mojegotowanie.pl/zdjecia/tacos_amigos_tacos_d Te tacos kupisz w lidlu ,możesz nadziać kurczakiem lubi mielonym -Młoda uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.04.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jeszcze jedno - ja to taki leń że z reguły robię jeden farsz nawet do tych tacos daje tego kurczaka z papryka ,pieczarkami itd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.04.2014 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ja chyba spadam do domu, a wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.04.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ja chyba spadam do domu, a wy?:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.04.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Co ja mogę napisać jak ja w nim jestem Masz rację zmykaj:) chyba i tak nie masz po co siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.04.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ja zaraz teżjutro do 10 mąż jedzie do ikea właśnie bo przyszła dostawa bujaczków tych co ma Ilona:)może doniczki mi kupi też 4 i te plastikowe leżanki ikea ps białe do ogródka - bo na razie drewniane odpuszczam póki taras nie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.04.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 :wave: Kurcze, u nas nigdy nie ma dodatkowych dostaw . A wszystko jest wykupywane już w pierwszych dniach. I tak meble do ogrodu trzeba brać w lutym/marcu, czyli zimą - jak tylko się pojawią, bo potem nie dokompletujesz zestawu . Potem nie ma już szans dostać. Nasza bujawa miesiąc temu była dla nas ściągana z ekspozycji, bo więcej nie zamierzają dowieźć. To jest nie fair! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.04.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Ale bez sensu w Katowicach rano nie było dostawa w necie zaznaczona na jutro a o 14 już dzis były:) doniczki 4 tez mam jutro kupie drzewka i buksxpan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.04.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Czyli zakupy udane Ja dalej nie dojechałam do nich żeby krzesełko wymienić :/ miałam w tym tygodniu i nici z tego. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.04.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 witajcie wieczorkiem padam z nóg.... w prac zaj*b a jeszcze gości miałem na kolacji narobię wam smaki.... jak wy mi ostatniodzis było risotto szafranowe nigelli lawson plus polędwica z dorsza..... mega smaczne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.04.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Zjadłabym. Uwielbiam risotto z kurczakiem i białym winem + parmezan. Dzisiaj kupiłam nasiona na kiełki słonecznika, ciekawe czy mi się spodoba hodowla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.04.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Zjadłabym. Uwielbiam risotto z kurczakiem i białym winem + parmezan. Dzisiaj kupiłam nasiona na kiełki słonecznika, ciekawe czy mi się spodoba hodowla . No Yokasta przepis banalny: szalotka na masle plus ryz (arborio) szklanka białegowina ja miałem marsala do tego ok 1 litr bulionu z szafranem (łyżeczka) dodawany po chochelce, sól i pieprz jak ryz dojdzie zdejmujesz z pieca i do tego spora łyzka masła i świeżo tarty parmezan kolor genialny a smak jeszcze lepszy z rybą smakuje jeszcze lepiej miałem dodac jeszcze karmelizowana czerwoną cebulę ale nie zdążyłem....... coś podobnego jadłemw sheratonie w P-niu było obłędnie boskie........ edit: a co to za nowe foto profilowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.04.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Chciałam wszystkim Wam życzyć rodzinnych, pogodnych i zdrowych świąt Wielkanocnych. Moc miłości, spokoju i odpoczynku od codziennych trosk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts