Justynka 29.12.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Justyna w takim razie jutro je obfocę, zwymiaruję i podam cenę a ty się zastanowisz, u mnie leżą i mogę odsprzedać po atrakcyjnej cenie:D to czekam zatem do jutra na info a ciężkie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norka2 29.12.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witaj Reni, Właśnie dziś skończyłam czytać te 151 stron i muszę powiedzieć, że jesteś niesamowitą osobą, konsekwentnie dobierającą każdy szczegół w pięknym, nowoczesnym, eleganckim domu. Musze przyznać, że gusta mamy podobne...nawet bardzo:) Ja niestety jestem na razie na etapie adaptacji projektu, ale podpatruje już rozwiązania, które chciałabym znaleźć w swoim domku. Stąd moje pytanie, odnośnie schodów... czy w trakcie wykańczania mieliście zamontowane jakieś zastępcze stopnie? czy za nimi naklejona jest jakaś tapeta? a i pytanie odnośnie kosztu, mogę wiedzieć ile Was wyniosły w całości??? Ech, piękne są....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 30.12.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Witaj Reni!!ja sie nieśmiało przypominam o narzute w pokoju córki.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.12.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 reni piękne ozdoby z klasą Najbardziej podobają mi się korale w szklanym świeczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dorota ja nic nie mam na łóżku Justynko dosyć norka witam serdecznie, wangi do ktorych potem są spawane stopnie montuje sie na etapie tynków, miałam schody a raczej drabine zrobioną z desek w okresie przejsciowycm, koszt około 18 tyś bez balustrady tatridung witam u siebie , szkoda ze w takich okolicznościach sie poznalismy, mój leżak jest z DLh, to teak i stal nierdzewna i bardzo porządnie jest wykonany, niestety Dlh juz nie będzie sprzedawac mebli ogrodowych mi udało się kupic stół i leżanke na wyprzedaży tego lata,kamyczki, to ja nie mam z nimi problemu, dzieciaki nie wpadaja na pomysł zabrania do domu, owszem młodszy syn bawi się nimi na trasie ale to nie problem, potem wystarczy zmiotką zmieść i tyle, dzieki bogu moje dzieci szanują to ze mama w domu lubi mieć czysto i jako tako nie robią mi szczególnie na zlość, oczywiście w swoich pokojch mają różnie ale to tylko zabawki, na kawusię zapraszam serdecznie w podgrzanych filiżankach:D dziewczyny kurczę po 3 latach zrobiłam sobie dzis pierwszy raz latte,pyszne i jak z reklamy, piękne trzykolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 30.12.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.12.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 dziewczyny kurczę po 3 latach zrobiłam sobie dzis pierwszy raz latte,pyszne i jak z reklamy, piękne trzykolorowe No nie żartuj... Toż to najbardziej efektowna kawka jak goście przychodzą Pyszna, delikatna, w dodatku pięknie wygląda w szklance. Czemu tak długo zwlekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ania sama nie wiem, logicznie nie da się wyjaśnić, myślałam że nie wyjdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.12.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 myślałam że nie wyjdzie:D No argument nie do zbicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 30.12.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 To ja musze mieć wybitnie złośliwe dzieci, gonię je i gonię a one i tak bałaganią buuu, ale jak ja mam od dzieci wymagać jak M. jeszcze gorszy. Już mu powiedziałam, że garderobę mu zrobię w garażu aby na ten bałagan nie patrzeć. Bo zawsze jest tak, że zapieram się że mu nie uporządkuje ubrań aż sam się nie wkurzy ale po miesiącu krew mnie zalewa i sprzątam. To sie chyba nazywa niekonsekwencja . Kawiarkę obowiązkowo chce mieć tylko nie wiem jaka za duży wybór i kompletnie nie wiem na co zwracać uwagę. Do tej pory mieliśmy taki tygielek na gaz czy jak tam się to nazywa, ale smak takiej kawy właśnie hmm latte, cappuccino ehhh. Twoja mieli sama kawę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_kk 30.12.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Oo, to ja poproszę więcej info na ich temat - głębokość, grubość, co tam za świetlówka w środku siedzi (na zasilacz, czy 230V), ramka -alu? Ceną też nie pogardzę - może być na priw. A i jakby jeszcze fotki jakieś były inne...chyba, że wstecz do we-wątku mnie odeślesz czy to "ogłoszenie" jest nadal aktualne? poprosze odp na privka jakby co:) Dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Reni, smaka tą kawą robisz. Uwielbiam latte, a co za tym idzie poszukuję ekspresu z młynkiem. Mam upatrzony, ale cena zabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 A ja rozumiem, bo latte też zrobiłam tylko kilka razy, a od roku jakoś nie U mnie to wynika z lenistwa, bo nie chce mi się płukać układu mlecznego Za to o latte zawsze proszę, jak jestem w gościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.12.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 reni wkleiłam u siebie kilka fajnych informacji o kawce I okazało się, że nie pijam Caffe Latte, tylko Latte Macchiato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 30.12.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 rere70 a cóż to za sprzęt?? Bo ja własnie taki bym chciała nie na kapsułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 rere70 a cóż to za sprzęt?? Bo ja własnie taki bym chciała nie na kapsułki Są to ekspresy z firmy Delonghi. Pare modeli jest z wbudowanym młynkiem do kawy i robi cuda. Ceny, jak pisałam, nie zachęcają 500-600 Funtów w zwyż. Moje cudo kosztuje ponad 1000F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.12.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Jak z młynkiem do kawy... To nie wszystkie ekspresy mają młynek do kawy? Ja do swojego ziarnistą sypię i jakoś do głowy mi nie przyszło, że mogłoby być inczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Aniu, a no nie wszystkie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.12.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Aniu, a no nie wszystkie mają Ale to co... Sypaną kawę się do nich sypie? Kurcze, w życiu takiego nie widziałam. Zawsze tylko albo na kapsułki, albo "normalne" na kawę ziarnistą... No, są jeszcze takie małe domowe ekspresy z filtrami i do nich rzeczywiście mielona idzie, ale w takich to latte się nie zrobi więc o nich chyba nie piszemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ja właśnie o takich z filtrem piszę. Latte napewno w nich nie zrobisz, ale mleko ubijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts