Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Reni,

Właśnie dziś skończyłam czytać te 151 stron i muszę powiedzieć, że jesteś niesamowitą osobą, konsekwentnie dobierającą każdy szczegół w pięknym, nowoczesnym, eleganckim domu.

Musze przyznać, że gusta mamy podobne...nawet bardzo:) Ja niestety jestem na razie na etapie adaptacji projektu, ale podpatruje już rozwiązania, które chciałabym znaleźć w swoim domku.

Stąd moje pytanie, odnośnie schodów... czy w trakcie wykańczania mieliście zamontowane jakieś zastępcze stopnie? czy za nimi naklejona jest jakaś tapeta? a i pytanie odnośnie kosztu, mogę wiedzieć ile Was wyniosły w całości???

Ech, piękne są....

Pozdrawiam

Dorota ja nic nie mam na łóżku

Justynko dosyć

norka witam serdecznie, wangi do ktorych potem są spawane stopnie montuje sie na etapie tynków, miałam schody a raczej drabine zrobioną z desek w okresie przejsciowycm, koszt około 18 tyś bez balustrady

tatridung witam u siebie , szkoda ze w takich okolicznościach sie poznalismy, mój leżak jest z DLh, to teak i stal nierdzewna i bardzo porządnie jest wykonany, niestety Dlh juz nie będzie sprzedawac mebli ogrodowych mi udało się kupic stół i leżanke na wyprzedaży tego lata,kamyczki, to ja nie mam z nimi problemu, dzieciaki nie wpadaja na pomysł zabrania do domu, owszem młodszy syn bawi się nimi na trasie ale to nie problem, potem wystarczy zmiotką zmieść i tyle, dzieki bogu moje dzieci szanują to ze mama w domu lubi mieć czysto i jako tako nie robią mi szczególnie na zlość, oczywiście w swoich pokojch mają różnie ale to tylko zabawki, na kawusię zapraszam serdecznie w podgrzanych filiżankach:D

dziewczyny kurczę po 3 latach zrobiłam sobie dzis pierwszy raz latte,pyszne i jak z reklamy, piękne trzykolorowe

:) To ja musze mieć wybitnie złośliwe dzieci, gonię je i gonię a one i tak bałaganią buuu, ale jak ja mam od dzieci wymagać jak M. jeszcze gorszy. Już mu powiedziałam, że garderobę mu zrobię w garażu aby na ten bałagan nie patrzeć. Bo zawsze jest tak, że zapieram się że mu nie uporządkuje ubrań aż sam się nie wkurzy ale po miesiącu krew mnie zalewa i sprzątam. To sie chyba nazywa niekonsekwencja :D.

Kawiarkę obowiązkowo chce mieć tylko nie wiem jaka ;) za duży wybór i kompletnie nie wiem na co zwracać uwagę. Do tej pory mieliśmy taki tygielek na gaz czy jak tam się to nazywa, ale smak takiej kawy właśnie hmm latte, cappuccino ehhh. Twoja mieli sama kawę??

Oo, to ja poproszę więcej info na ich temat :) - głębokość, grubość, co tam za świetlówka w środku siedzi (na zasilacz, czy 230V), ramka -alu? :) Ceną też nie pogardzę ;) - może być na priw.

A i jakby jeszcze fotki jakieś były inne...chyba, że wstecz do we-wątku mnie odeślesz :D

czy to "ogłoszenie" jest nadal aktualne?

poprosze odp na privka jakby co:)

Dzieki z góry

Aniu, a no nie wszystkie mają ;)

Ale to co... Sypaną kawę się do nich sypie? Kurcze, w życiu takiego nie widziałam. Zawsze tylko albo na kapsułki, albo "normalne" na kawę ziarnistą... No, są jeszcze takie małe domowe ekspresy z filtrami i do nich rzeczywiście mielona idzie, ale w takich to latte się nie zrobi więc o nich chyba nie piszemy...