mirkamis 22.04.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja jeden dzień u teściów na obiedzie ,wczoraj u mamy na kawie i kolacji .Nawet obiadu świątecznego nie gotowałam ,m wczoraj o 12 zjadł śniadanie a młodej się placków ziemniaczanych zachciało więc mama 5 ziemniaków obrała i zrobiła:). Ja swoje dwa lata temu w święta robiłam i z jednej strony masakra a z drugiej fajnie bo jeden dzień w domu siedzę a tak ciągle u kogoś. Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.04.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) tak Reni ale wydaje mi się, że święta jako tako nie wymagają tyle latania co urodziny dziecka :bash:15 dorosłych 4 dzieci - dobrze, ze pogoda była huśtawka i zjeżdżalnia zamontowane w święta zaprosiłabym na kawę i 2 sałatki i tyle impreza trwała 15-22 Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 a chyba ze tak ja zaprosiłam w swięta na obiad, potem deser i kolacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.04.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 czeka mnie dziś malowanie tego placu zabaw mini jest zjeżdżania, domek ale bez dachu i ten wiklinowy bujaczek zamiast huśtawki ale tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.04.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 U nas ok 17 pokazują deszcz to tak ku przestrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.04.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 masakra bo cały tydz ma lać i weekend majowy też niezbyt a chyba tydz wolnego będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.04.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) ja słyszałam ,że ciepło ma być w tym tygodniu:) Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.04.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam sie poświąteczne.;)U mnie święta w szpitalu ale nawet nie chce mi sie rozpisywać...:(Dziewczyny potrzebuje szpilki w kolorze limonkowe żółtym gdzie takich szukać? Przewertowalam Zalando i nie ma....Cos jak te na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.04.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 matko co się stało? eobuwie jeszcze luknij i sarenza Fajna tam większy wybór niż zalando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.04.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Szkoda gadać...Byłam z młoda w czwartej na szczepieniu przeciwko śwince odrze rozyczce.W piątek obudziła sie z wysypka na twarzy i uszach.Podalam jej calcium i zyrtek ale nie przeszło.W sobotę rano wysypalo ja jeszcze dodatkowo na przedramionach to stwierdziłam ze nie ma żartów jadę do szpitala.No i zostawili ja na oddziale.Podlaczyli kroplówki i dożylnie dostawała jakieś leki.Wczoraj wszystko pięknie zeszło i wypisali nas po południu do domu.Dzisiaj rano sie budzi cała wysypania aż po same palce u stop.Spowrotem do szpitala.Tym razem pojechałam do innego.W gabinecie u dermatolog dziecięcej popłoch ściągnęła z oddziału dermatologów alergologa i dwóch lekarzy zakaźnych.Masakra w pewnym momencie w gabinecie było przy niej 5 lekarzy!!! Znowu chcieli ja zostawić na oddziale ale sie juz nie zgodziłam.Wypisali leki i jeśli do czwartku nie pomogą mam wracać z nią do szpitala....Cholera wie co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.04.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Sprawdziłam i na Sarenzie i na Eobuwie.Nie ma....Kumpela mówi ze widziała kiedyś w Aldo ale oni chyba nie maja strony internetowej? Kurczę potrzebuje na 4 maja chrzciny mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.04.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Kurcze fajna, niefajnie . To szczepienie przed nami (za miesiąc dokładnie) . Słyszałam, że tak się czasami zdarza, że po kolei wszystkie trzy choroby dziecko przechodzi, ale objawy nie są silne, tylko właśnie wysypka, powiększone węzły chłonne, itp. Masakra . Mój mały też nie najlepiej . Właśnie wróciłam od lekarza. Myślałam, że zaraziłam, bo ma całe oczy podpuchnięte, mnóstwo ropy, katar, kaszel. Bez temperatury. Okazało się, że "zdrowy", tzn. kaszel przez spływającą ropę z nosa i teraz nie wiadomo, być może pyłki. Wygląda jak królik . Straaasznie mi go żal, bo nic na oczy nie widzi i nie chce jeść, tylko popłakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.04.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Fajna w aldo śle tam ceny maja masakra dla mnie. A gino rossi albo Kazar? Tam były kolorowe szpilki. Z Mala masakra jakaś oby to nic groźnego nie było w szoku jestem jaka reakcja poszczepienna! Tym bardziej ze moj na wszystko dodatkowe szczepiony w tym ospa.Zdrowia dużo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.04.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Ilona bieeeedny Twój maluszek....:hug:Ewidentne reakcja alergiczna na pyłki- oczy podpuchniete i wyciek z nosa.Kiedy okazało sie pare lat temu ze mój syn ma alergie na pyłki wycielismy pół ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.04.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Wróciłam właśnie z CH byłam w Gino Rossi nie ma...w Kazarze są ale nie dam rady ustac na 15 cm obcasie i jeszcze z dzieckiem 13 kg na rękach.:lol2:W Prima modzie 90% to baleriny tylko?W ostateczności pójdę w nude. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.04.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Ilona bieeeedny Twój maluszek....:hug:Ewidentne reakcja alergiczna na pyłki- oczy podpuchniete i wyciek z nosa.Kiedy okazało sie pare lat temu ze mój syn ma alergie na pyłki wycielismy pół ogrodu. no właśnie cały weekend spędziliśmy w ogrodzie, na zewnątrz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.04.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Ilona daj mu jak masz clemastinium w syropie 2,5 ml można- moj musiał na noc brać od pół roku. Chyba ze to na receptę? Przynajmniej w nocy by sie nie męczył Bidulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.04.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Ilona daj mu jak masz clemastinium w syropie 2,5 ml można- moj musiał na noc brać od pół roku. Chyba ze to na receptę? Przynajmniej w nocy by sie nie męczył Bidulek W nocy jest w miarę ok. Zasypia na moich rękach o 20:30, potem przebudza się do 22 co kwadrans/pół godziny, także jestem w pogotowiu. O 22 uspokaja się i usypia na rękach bardzo mocno, potem pobudka o 6, 7, 7:30 i o 8 już tak na dobre. Także noc raczej przespana. Odpukać. Być może to ja go zaraziłam , miałam jakieś bakteryjne zapalenie górnych dróg oddechowych, pocałowałam w oko, przeniosłam bakterie, nie wiem. Ulżyło mi, że drogi oddechowe czyste i nie skończyło się antybiotykiem, ale... No właśnie, może alergia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 23.04.2014 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Hejka!!!! Fajna straszne to co czytam o małej . Ilonka współczuję - katar u małego dziecka to masakra. Magda wczoraj doczytałam i potwierdzam długi weekend deszczowy .Tylko mnie wkurza bo niby pisali ,że 27 st. ma być w tym tygodniu a tu deszcz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2014 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Hejka laski Chorobsk współczuję a faktycznie koniec kwietnia miał być upalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts