Ilona Agata 24.04.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 200 nooo. Zerknęłam, i takie ceny też mają: http://cocoshki.pl/pl/p/Spodnie-CHERI/1362http://galazki.pl/marki/mini-rodini/mini-rodini-niebieskie-spodenki-w-slonie.htmlhttp://galazki.pl/ajax/index/options/product_id/1943/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 200 ale za grube dresowe spodnie albo bluzy leginsy za ok 119 w normalnej cenie ( masakra to Nosweet ma ceny jak na zwyklaka polskiego !!!!!) a w czerwcu będą za 75 te bym chciała: http://galazki.pl/chlopcy/spodnie-i-spodenki/mini-rodini-biale-spodnie-w-zolte-pytony.html ale zaczekam na jakiś kupom -30% albo wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.04.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Reni - miskanty póxno odbijają, to ich największa wada. Trzcinniki się szybciej, a sa równie urokliwe. Późnym latem dopiero są ładne. Nie wiem kiedy je sadziłaś, ale jakikolwiek efekt zobaczysz w trzecim roku po posadzeniu.Jakiego masz miscanta ? Nie wróciłam, czasami może wpadac będę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 24.04.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Hejka laseczki Super pogoda za oknem Magda fajne te ciuszki szkoda że mi już nie potrzebne Reni ubezpieczenie coś ok.350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 200 ale za grube dresowe spodnie albo bluzy leginsy za ok 119 w normalnej cenie ( masakra to Nosweet ma ceny jak na zwyklaka polskiego !!!!!) a w czerwcu będą za 75 te bym chciała: http://galazki.pl/chlopcy/spodnie-i-spodenki/mini-rodini-biale-spodnie-w-zolte-pytony.html ale zaczekam na jakiś kupom -30% albo wyprzedaż Magda, ja kupuję taniej dla siebie specjalistyczną odzież sportową (Adidas, Nike). Dla mnie wytłumaczenie, że to jest dres, jest żadne. A legginsy noszę za 35 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.04.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 wy wszystkie ubezpieczenie ok 300 a ja aż tyle ???:bash::bash: Co pokrywa Wasze ubezpieczenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 adidas i nike to dla mnie jak HM te całe Mini Rodini chyba jest traktowane jako odzież ekologiczna? albo mi się wydaje:) śmiać mi się chce Ilona, że te firmy polskie wylansowane w trakcie boom makóweczek np Zezzulla, Nosweet i inne polskie mają takie kosmiczne ceny! Akurat Nosweet miałam rok temu żukowy tank top... sorry ale bawelna cienka jak ta majtkowa:lol2: a cena? masakra Dziwie się, ze to ludzie kupują - chyba firma ma dobre lobby Mirka ja hestia - ale dom, auta i wszystko tam mamy i może dlatego? aha i załatwiałam to w trakcie brania kredytu przez bank może dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 A właśnie mi się Nosweet podoba i jest tańsze . Pamiętaj, że to że z zagranicy nie znaczy, że lepsze - po prostu przelicznik z euro robi cenę . Chociaż ja nie mam doświadczenia, bo jeszcze takich ciuchów nie kupowałam . Teraz coś tam kupiłam na lato, będziemy testować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 tańsze ale ciut ciut - wg mnie spodnie u nich powinny być za 50 zł, topy za 30.... a nie powyżej 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.04.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 No ja tez Hestia i auto i dom 1000 zł .Tak co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ja kupiłam spodnie Zezzuzule za 50 zł (była promocja), dla mnie to tanio jak na dresy. Tak czy siak - wtarta marchewka tak samo będzie wyglądać na grubej jak i na cienkiej bawełnie. No tak, H&M też ma teraz linię sportową i ceny porównywalne z Adidasem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 no te z HM sportowe fajne wg mnie:) qrka trzeba szukać szwaczki i założyć firmę odzieżową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Koniecznie dla dzieci . Ale tak czasami się zastanawiam - czy ludzie to rzeczywiście kupują? Wiesz, na ulicy nie widzę dzieciaków w Mini Rodini. Dla większości już Zara jest droga. Ja osobiście nie znam nikogo, kto ubierałby dziecko gdzieś poza sieciówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 miałam o tym pisaćnie widziałam na ulicy ani 1 dziecka w tych strojach a zwracam uwagę na każde.Mało tego dla większości rodziców przykładowy HM jest markowy i drogi - nie twierdzę, ze to zle ( też tam kupuję). Ale tych sklepów netowych z ubrankami jest od groma i co chwile nowy sklep nowa marka.Nie widzę takiego sklepu u mnie tzn. zbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.04.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) U nas tez takich nie ma ,nawet Wójcika brak - kiedyś był i padł .Dla dorosłych tez brak sklepów o jakich Wy piszecie jak już chce taki odwiedzić to w auto i Katowice witajcie Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dlatego inwestują w blogerów. Wysyłają im ciuchy w paczkach, mamy to potem oglądają i nie mogą się powstrzymać. Co więcej - takie blogerki są dużo tańsze niż jakakolwiek reklama czy nawet sklep stacjonarny, bo robią reklamę za ciuchy (dla firmy koszt żaden) albo zaproszenie na event. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.04.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 No, ja kolejny etap mam za sobą- podanie złożone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2014 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 hmm powiem tak, ja kupuję ciuchy najczęsciej w zarze, są drogie ale zawsze kupuję na sale, mam 2 dzieci i koszt ich ciuchów i butów jest czasami przerażający, nie wyobrażam sobie kupić spodni dresowych za 200 zł, bo gdzie reszta??????? za 200 zł na sale w zarze mam 5 bluzek, getry i jakąś apaszkę a za 500 zł wynoszę 2 wielkie siatki ciuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 24.04.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 hmm powiem tak, ja kupuję ciuchy najczęsciej w zarze, są drogie ale zawsze kupuję na sale, mam 2 dzieci i koszt ich ciuchów i butów jest czasami przerażający, nie wyobrażam sobie kupić spodni dresowych za 200 zł, bo gdzie reszta??????? za 200 zł na sale w zarze mam 5 bluzek, getry i jakąś apaszkę a za 500 zł wynoszę 2 wielkie siatki ciuchów Reni ja robię podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Renia ja też kupuję na promocjach w większośći młodemu - ale są rzeczy pojedyńcze sztuki które w normalnej - bo wpadły w oko:) ale 90% to wyprzedaż. Szkoda, ze butów porządnych na wyprz nie da się upolować przed sezonem - bo albo w rozm, ciężki trafić albo ceny obłędne. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts