Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

200 ale za grube dresowe spodnie albo bluzy

leginsy za ok 119 w normalnej cenie ( masakra to Nosweet ma ceny jak na zwyklaka polskiego !!!!!)

a w czerwcu będą za 75 :D

te bym chciała: http://galazki.pl/chlopcy/spodnie-i-spodenki/mini-rodini-biale-spodnie-w-zolte-pytony.html ale zaczekam na jakiś kupom -30% albo wyprzedaż

Reni - miskanty póxno odbijają, to ich największa wada. Trzcinniki się szybciej, a sa równie urokliwe.

Późnym latem dopiero są ładne. Nie wiem kiedy je sadziłaś, ale jakikolwiek efekt zobaczysz w trzecim roku po posadzeniu.

Jakiego masz miscanta ?

Nie wróciłam, czasami może wpadac będę....

200 ale za grube dresowe spodnie albo bluzy

leginsy za ok 119 w normalnej cenie ( masakra to Nosweet ma ceny jak na zwyklaka polskiego !!!!!)

a w czerwcu będą za 75 :D

te bym chciała: http://galazki.pl/chlopcy/spodnie-i-spodenki/mini-rodini-biale-spodnie-w-zolte-pytony.html ale zaczekam na jakiś kupom -30% albo wyprzedaż

Magda, ja kupuję taniej dla siebie specjalistyczną odzież sportową (Adidas, Nike). Dla mnie wytłumaczenie, że to jest dres, jest żadne.

A legginsy noszę za 35 zł :rotfl:.

adidas i nike to dla mnie jak HM :)

te całe Mini Rodini chyba jest traktowane jako odzież ekologiczna? albo mi się wydaje:)

śmiać mi się chce Ilona, że te firmy polskie wylansowane w trakcie boom makóweczek np Zezzulla, Nosweet i inne polskie mają takie kosmiczne ceny!

Akurat Nosweet miałam rok temu żukowy tank top... sorry ale bawelna cienka jak ta majtkowa:lol2:

a cena? masakra

Dziwie się, ze to ludzie kupują - chyba firma ma dobre lobby

Mirka ja hestia - ale dom, auta i wszystko tam mamy i może dlatego? aha i załatwiałam to w trakcie brania kredytu przez bank może dlatego?

miałam o tym pisać

nie widziałam na ulicy ani 1 dziecka w tych strojach a zwracam uwagę na każde.

Mało tego dla większości rodziców przykładowy HM jest markowy i drogi - nie twierdzę, ze to zle ( też tam kupuję).

Ale tych sklepów netowych z ubrankami jest od groma i co chwile nowy sklep nowa marka.

Nie widzę takiego sklepu u mnie tzn. zbytu.

Dlatego inwestują w blogerów. Wysyłają im ciuchy w paczkach, mamy to potem oglądają i nie mogą się powstrzymać. Co więcej - takie blogerki są dużo tańsze niż jakakolwiek reklama czy nawet sklep stacjonarny, bo robią reklamę za ciuchy (dla firmy koszt żaden) albo zaproszenie na event.

hmm powiem tak, ja kupuję ciuchy najczęsciej w zarze, są drogie ale zawsze kupuję na sale, mam 2 dzieci i koszt ich ciuchów i butów jest czasami przerażający, nie wyobrażam sobie kupić spodni dresowych za 200 zł, bo gdzie reszta??????? za 200 zł na sale w zarze mam 5 bluzek, getry i jakąś apaszkę a za 500 zł wynoszę 2 wielkie siatki ciuchów

hmm powiem tak, ja kupuję ciuchy najczęsciej w zarze, są drogie ale zawsze kupuję na sale, mam 2 dzieci i koszt ich ciuchów i butów jest czasami przerażający, nie wyobrażam sobie kupić spodni dresowych za 200 zł, bo gdzie reszta??????? za 200 zł na sale w zarze mam 5 bluzek, getry i jakąś apaszkę a za 500 zł wynoszę 2 wielkie siatki ciuchów

Reni ja robię podobnie :lol2:

Renia ja też kupuję na promocjach w większośći młodemu - ale są rzeczy pojedyńcze sztuki które w normalnej - bo wpadły w oko:)

ale 90% to wyprzedaż.

Szkoda, ze butów porządnych na wyprz nie da się upolować przed sezonem - bo albo w rozm, ciężki trafić albo ceny obłędne.

Edytowane przez Magda_lena85