Ilona Agata 24.04.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Haha, na priv może być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 No to jest szczyt, że te dzieci w dodatku w tym nie chodzą, haha! Ale w sumie takie blogerskie dziecko "nie może" dwa razy w tym samym , więc na co te ciuchy trzymać . Pamiętam, jak były afery, że jedna blogerka kupiła w second handzie za 5 zł, a sprzedała za 50 zł albo sprzedaje używane ciuchy drożej niż nowe w sklepie, ale to akurat nie jej wina, że baby to kupują? Swoją drogą niezły biznes, chyba lepszy, niż na reklamach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Oj elaborat musialabym napisac moze kiedys jak blogi przestana istniec . W kazdym razie sa mniej i bardziej wiarygodne inspiracje. Ja często nie rozpoznaje czy dziec ubrany w sieciowce czy nie bo baaardzo rzadko robie zakupy ubraniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ilona bo matki patrzą na logo jak sprzedawałam ubranka małego z Zary które na promocji kupiłam w 99% sprzedały się drożej niż kupiłam mimo, że używki mam koleżankę (młoda i ma czas) chodzi po lumpach i szuka np next i później na all ładnie wypierze i wyprasuje zrobi dobrą fotę i sprzedaje dużo drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Słyszałam, że Zara chodzi najlepiej, lepiej niż hand made. Kurcze, też miałam posprzedawać ciuchy małego, ale ciągle nie mam czasu do tego przysiąść . A jak jest czas, to siedzę na FM . Ja na zakupy nie chodzę w ogóle, ale w necie przeglądam coraz częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 grunt to ładne zdjęcie:) chociaż ja dużo po koleżankach - wręcz dzwonią same i pytają co mam np na lato na 86 u nas też dużo w necie dla Młodego - przy okazji w CH. Wczoraj za duże sandałki mu kupiłam i jutro muszę jechać zwrócić - 1 raz pomyłka od 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Magda, dopiero zobaczyłam, że dopisałaś. Ja nie siedzę na modowych ostatnio (a o parentingowych szykuję wpis, może się uda przed majem). Ale te dobre znasz . Na inne szkoda czasu. Tutaj jest poznanianki, ale dziewczynka: http://lunawchmurach.com/, nie wiem, czy Cię to interesuje. Fajne książki pokazuje, lalki, ubranka te, co wszędzie. I jeszcze tu lubię: http://www.petitbackstage.com/ (konkurentka Kaszki, poszło między nimi na noże, hihi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 dzięki - chociaż na modowych to samo.Ostatnio mam fazę na Pannę i jej zabawki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Aaa, jeszcze http://maledranie.blogspot.com/. Fajnie ubrane dzieciaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Drani znam:) fajny ten Rysiu - Słodziak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Taaak, boski jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 wszystkie nie mało-dzieciate uciekły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.04.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ilonka - zapomnialam ci na blogu podziekowac ale gdyby nie ty to pewnie do tej pory bym nie znala bloglovinu!! zawsze mialam problem z zapamietywaniem fajnych stron teraz juz po problemie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ooo i zakładka sklep jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ja nie uciekłam , czytam i ciągle się zastanawiam czemu lubi się te blogi:o:o:o:o bo ja jakoś nie lubię a czytam jeden, Ilonka twój:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 a ostatni wpis o mężu super, właśnie o to chodzi, nie czy podobni czy różni, ważne tak samo myśleć i mieć ten sam cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Czesc wszystkim Wstapilam dac znac ze dzisiaj o 4:15 dojechalismy na miejsce ufff... podroz dluuga i meczaca, ale dalismy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ann, spoko, dla mnie też świetna sprawa, bo spora oszczędność czasu . Mój mały jaki esteta . Wpadłl do kałuży, krzyk na całe osiedle, trzeba było wracać i przebierać, a umoczył tylko kawałek rękawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ja nie uciekłam , czytam i ciągle się zastanawiam czemu lubi się te blogi:o:o:o:o bo ja jakoś nie lubię a czytam jeden, Ilonka twój:rolleyes: Bo to kwestia przywiązania/przyzwyczajenia. Jakbyś zaczęła czytać inne (z jakiegoś powodu wróciła dwa/trzy/pięć razy) to potem już po prostu musisz sprawdzić, co słychać na tym blogu . Dobra, spadamy dalej i tym razem omijamy kałuże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 dobra zaglądam na 3 blogi, na twój Ilonka bo super piszesz, na 2 bo jest naprawdę elegancki i taki dopracowany i na 3 bo zawsze się pośmieję jak można taką masakrę tworzyć:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts