Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No to jest szczyt, że te dzieci w dodatku w tym nie chodzą, haha! Ale w sumie takie blogerskie dziecko "nie może" dwa razy w tym samym ;), więc na co te ciuchy trzymać :rotfl:. Pamiętam, jak były afery, że jedna blogerka kupiła w second handzie za 5 zł, a sprzedała za 50 zł albo sprzedaje używane ciuchy drożej niż nowe w sklepie, ale to akurat nie jej wina, że baby to kupują? Swoją drogą niezły biznes, chyba lepszy, niż na reklamach?

Ilona bo matki patrzą na logo

jak sprzedawałam ubranka małego z Zary które na promocji kupiłam w 99% sprzedały się drożej niż kupiłam mimo, że używki :)

mam koleżankę (młoda i ma czas) chodzi po lumpach i szuka np next i później na all ładnie wypierze i wyprasuje zrobi dobrą fotę i sprzedaje dużo drożej :)

Magda, dopiero zobaczyłam, że dopisałaś.

Ja nie siedzę na modowych ostatnio :no: (a o parentingowych szykuję wpis, może się uda przed majem). Ale te dobre znasz :yes:. Na inne szkoda czasu.

Tutaj jest poznanianki, ale dziewczynka: http://lunawchmurach.com/, nie wiem, czy Cię to interesuje. Fajne książki pokazuje, lalki, ubranka te, co wszędzie. I jeszcze tu lubię: http://www.petitbackstage.com/ (konkurentka Kaszki, poszło między nimi na noże, hihi).

ja nie uciekłam , czytam i ciągle się zastanawiam czemu lubi się te blogi:o:o:o:o bo ja jakoś nie lubię a czytam jeden, Ilonka twój:rolleyes:

Bo to kwestia przywiązania/przyzwyczajenia. Jakbyś zaczęła czytać inne (z jakiegoś powodu wróciła dwa/trzy/pięć razy) to potem już po prostu musisz sprawdzić, co słychać na tym blogu ;).

Dobra, spadamy dalej i tym razem omijamy kałuże ;).