Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dobra zaglądam na 3 blogi, na twój Ilonka bo super piszesz, na 2 bo jest naprawdę elegancki i taki dopracowany i na 3 bo zawsze się pośmieję jak można taką masakrę tworzyć:(:(:(:(:(

ten ostatni to ten na który wchodzi większość w tym samym celu :D

też odwiedzam :)

Melcia HEJKA:)

Ann, spoko, dla mnie też świetna sprawa, bo spora oszczędność czasu :yes:.

Mój mały jaki esteta :o. Wpadłl do kałuży, krzyk na całe osiedle, trzeba było wracać i przebierać, a umoczył tylko kawałek rękawa ;).

skoro nigdy wczeniej sie nie ubrudzil/nie mial zezwolenia na taplanie sie w kaluzy, przy jedzeniu buzka wycierana, raczki przy kazdej okazji tez, to sie dziecko najzwyczajniej przerazilo ;) :) oczywiscie troche zartuje :) sama pamietam jak moj synek nie chcial zejsc z kocyka i raczkowac po zielonej trawce, a mlodzinka nie miala zadnych zahamowan :)

Nie, nie, po trawie lata jak dziki. Nic go na kocu nie zatrzyma :no:. Ale spotkanie z kałużą pierwsze. Gdybym wiedziała, że taka będzie reakcja, to bym go uchroniła, a tak sobie pomyślałam: "Niech ma coś z życia!" (lubi wodę) i w ogóle nie zareagowałam, nawet go w kierunku kałuży popchnęłam (pokazałam, że tam może być fajnie ;)).

Ja mam na bloglovin duuużo blogów, ale często czytam tylko tytuł i nawet nie wchodzę, bo już widzę, że mnie to nie interesuje. Mowa zwłaszcza o popularnych blogach. Mam wrażenie, że w pewnym momencie skrzydełka opadają: mam dużo czytelników, to robię na odwal i bez reklamy nie wstaję z łóżka.

Denerwuje mnie też jak ktoś jest specem do wszystkiego i od niczego (Fashionelka: moda, śluby, podróże, wnętrza, a ostatnio nawet fotografia :o), a tak naprawdę jest dzieckiem i mało wie o życiu, a pisze o tym, co tylko pobieżnie liźnięte przy okazji czegoś tam (własnego ślubu, urządzania się, zrobienia trzech zdjęć).