reni1980 24.04.2014 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 helloł meli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 dobra zaglądam na 3 blogi, na twój Ilonka bo super piszesz, na 2 bo jest naprawdę elegancki i taki dopracowany i na 3 bo zawsze się pośmieję jak można taką masakrę tworzyć:(:( ten ostatni to ten na który wchodzi większość w tym samym celu też odwiedzam Melcia HEJKA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.04.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ann, spoko, dla mnie też świetna sprawa, bo spora oszczędność czasu . Mój mały jaki esteta . Wpadłl do kałuży, krzyk na całe osiedle, trzeba było wracać i przebierać, a umoczył tylko kawałek rękawa . skoro nigdy wczeniej sie nie ubrudzil/nie mial zezwolenia na taplanie sie w kaluzy, przy jedzeniu buzka wycierana, raczki przy kazdej okazji tez, to sie dziecko najzwyczajniej przerazilo oczywiscie troche zartuje sama pamietam jak moj synek nie chcial zejsc z kocyka i raczkowac po zielonej trawce, a mlodzinka nie miala zadnych zahamowan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.04.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ja tez nie czytam blogow jedynie je przegladam w wolnej chwili a ten caly bloglovin ulatwia sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nie, nie, po trawie lata jak dziki. Nic go na kocu nie zatrzyma . Ale spotkanie z kałużą pierwsze. Gdybym wiedziała, że taka będzie reakcja, to bym go uchroniła, a tak sobie pomyślałam: "Niech ma coś z życia!" (lubi wodę) i w ogóle nie zareagowałam, nawet go w kierunku kałuży popchnęłam (pokazałam, że tam może być fajnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.04.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 dobra zaglądam na 3 blogi, na twój Ilonka bo super piszesz, na 2 bo jest naprawdę elegancki i taki dopracowany i na 3 bo zawsze się pośmieję jak można taką masakrę tworzyć:(:( a ktore to, ktore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ten ostatni to ten na który wchodzi większość w tym samym celu też odwiedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2014 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 a ktore to, ktore? no pierwszy to Ilonki a reszta przecie znajoma:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 no pierwszy to Ilonki a reszta przecie znajoma:lol2::lol2: rodzima produkcja wręcz :lol2: Ilonka a kto Ci stronę blogową zakładał? profesjonalnie zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.04.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 rodzima produkcja wręcz :lol2: Ilonka a kto Ci stronę blogową zakładał? profesjonalnie zrobiona aaa...to wiem, tylko linka do tego ostatniego zawsze gdzies gubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2014 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 a to chyba niewielka strata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 2 to który bo 3 mam cichą chociaż płonną nadzieję, że nie mój. A trochę mi przykro, że do mnie Reni nie zaglądasz, ale przeżyję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Magda, strona to samoróbka mężowska. Ja wybierałam tylko kolor (kurde, dwa tygodnie szukałam, a teraz widzę go na co drugim blogu o dzieciach , na jednym w połączeniu z fioletem w logo, co wygląda tragicznie ). Mąż zabrał wózek w bagażniku. Nudzimy siem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 yoka a wiesz , ze własnie sie wybieram bo dużo dobrego słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.04.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja czytam dwa blogi od Yokasty i Ilonki Reni ten Twój numer 2 i 3 też chętnie bym poznała :) Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 to w takim razie powiem, że na 3 też zaglądam hahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ja mam na bloglovin duuużo blogów, ale często czytam tylko tytuł i nawet nie wchodzę, bo już widzę, że mnie to nie interesuje. Mowa zwłaszcza o popularnych blogach. Mam wrażenie, że w pewnym momencie skrzydełka opadają: mam dużo czytelników, to robię na odwal i bez reklamy nie wstaję z łóżka. Denerwuje mnie też jak ktoś jest specem do wszystkiego i od niczego (Fashionelka: moda, śluby, podróże, wnętrza, a ostatnio nawet fotografia ), a tak naprawdę jest dzieckiem i mało wie o życiu, a pisze o tym, co tylko pobieżnie liźnięte przy okazji czegoś tam (własnego ślubu, urządzania się, zrobienia trzech zdjęć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2014 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 mirka z 2 się nie śmieję, wręcz podziwiam jego wygląd, a 3 to kompletna pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.04.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 no wiem, źle to napisałam ,ale poczytałam bym jeszcze jakiś blog warty uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Mirka, u mnie będzie zestawienie w przyszłym tygodniu . Ale raczej tylko parenting. Postaram się wybrać najlepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts