reni1980 24.04.2014 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ale Ilona bedziesz polecać blogi dla ciebie konkurencyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ale Ilona bedziesz polecać blogi dla ciebie konkurencyjne? Czasem trzeba i warto . W sumie te, na które zaglądam - nie ma dwóch identycznych tylko tych stricte modowych nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.04.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ilonka zaglądam systematycznie więc przeczytam z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ale Ilona bedziesz polecać blogi dla ciebie konkurencyjne? A czemu nie? Też byłam polecana . To działa trochę inaczej niż prawdziwa konkurencja na rynku. Nie jest odbierane jak konkurencja . Polecasz, jesteś polecana, nie żyjesz dobrze z blogerami, nie ma Cię . Ale przede wszystkim myślę, że o kilku po prostu warto wspomnieć. Przecież nie zabiorą mi czytelników , ewentualnie czytelnik będzie miał co robić (nadmiar blogów ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dokładnie, lepiej bym tego nie napisała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 24.04.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Reni, weź zdradź tą owianą tajemnicą 3, bo mnie skręca z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 A 2? Dalej nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.04.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 O czym jest ten 2???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 O czym jest ten 2???? O! Tak będzie łatwiej odgadnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Bo 3 to o wnętrzach? Czy jednak ze mnie lejecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 24.04.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 o wnętrzach?! -.0 Wszystkie wiedzą, ale żadna nie jest pewna . Yokasta, nikt nie leje z Boodzika... No weź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 No wiesz, różne gusta są, c'nie? O wnętrzach to za dużo powiedziane, racja. Ale nie wiem czy o to chodzi, może Reni napisze jakimś szyfrem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.04.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Reni podsyciłaś ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.04.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Któraś szukała butów na imprezę - natknełam sie na limonkowe: http://www.stilago.pl/fashion/kobieta/buty-z-niska-cholewka-137074/czolenka-137162/women-pumps-kiwi-black-9649937.html Hej hej!!! Ja szukałam i juz znalazłam ale dziękuje za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.04.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Fajna , jak córeczka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.04.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dziękuje juz dobrze.Ale nie uwierzysz co jej było.Okazało sie ze uczulil ja kwas formaldehydowy.Przedwczoraj po wyjściu ze szpitala nic nie miała na skórze wszystko pięknie zeszło.Polozyla sie spać i rano wstaje znowu cała wysypania i opuchnięta.Ledwo na oczy widziała.Dałam jej encorton( steryd) calcium i claritine i pomału pomału zaczęło schodzić.Nie jechałam muz do szpitala bo bałam sie ze znowu zostanie na oddziale.Zaczelismy z mężem sie zastanawiać o co chodzi? W ciagu dnia jest dobrze a po nocy wstaje rano i masakra!!!maz mówi do mnie - a ty jej pościeli nie zmieniłaś? No jasne ze zmieniłam w czwartek! Na zupełnie nowa kupiłam w Jysku.Wczoraj pościel poszła do prania młoda spała dzisiaj ze mną i rano budzi sie i nic nie ma!!! Skóra czysta bez żadnych wykwitow.Mialam dzisiaj kontrolna wizytę w szpitalu i powiedziałam lekarce o tej pościeli a ona do mnie- No to jesteśmy w domu!!! To formaldehyd czyli kwas mrowkowy dodawany do ręczników i pościeli.A ja głupia nigdy nie piore pościeli przez pierwszym użyciem.Teraz juz wiem ze to konieczność!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.04.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dobrze ,że to tak się skończyło a nie poważniej . Ja zawsze piorę a teraz to mam już potwierdzone ,że to konieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Haha, nawet kiedyś tu była dyskusja o tym praniu . Ja małemu piorę, był moment przerwy, ale bodziaki czy pościel prałam, teraz z powrotem wszystko. Ok, kurtek nie. Nam - niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.04.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgadza się , było już o tym a teraz widać jak to ważne Ja mam w pralce opcję "5 koszul" ,pranie trwa 20 min. więc wykorzystuje to prania nowo kupionych ubrań .Pościel, ręczniki i bieliznę piorę na normalnym programie - zawsze i nam i młodej . Kurtek też nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.04.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Magda, strona to samoróbka mężowska. Ja wybierałam tylko kolor (kurde, dwa tygodnie szukałam, a teraz widzę go na co drugim blogu o dzieciach , na jednym w połączeniu z fioletem w logo, co wygląda tragicznie ). Mąż zabrał wózek w bagażniku. Nudzimy siem. aa bo fajnie - widać profesjonalną rękę. Chyba str bym sama nie dała rady robić - musiałabym na blogspocie Denerwuje mnie też jak ktoś jest specem do wszystkiego i od niczego (Fashionelka: moda, śluby, podróże, wnętrza, a ostatnio nawet fotografia ), a tak naprawdę jest dzieckiem i mało wie o życiu, a pisze o tym, co tylko pobieżnie liźnięte przy okazji czegoś tam (własnego ślubu, urządzania się, zrobienia trzech zdjęć). oj mnie też i brak krytyki i pyskówka w komentarzach bo nawet nie, ze negatywnym komentarzu ale nawet po prostu neutralnym. O czym jest ten 2???? serio nie wiecie? o wnętrzach .... tak obstawiam, ze Reni go miała na myśli A 2? Dalej nie wiem . j.w Dziękuje juz dobrze.Ale nie uwierzysz co jej było.Okazało sie ze uczulil ja kwas formaldehydowy. To formaldehyd czyli kwas mrowkowy dodawany do ręczników i pościeli.A ja głupia nigdy nie piore pościeli przez pierwszym użyciem.Teraz juz wiem ze to konieczność!!!! aaa masakra!!!! ja wszystko piorę przed ubraniem i wszystko co kupię - wszystko, wszystko bez wyjatku. Dobrze, że się wyjaśniło. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts