Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ale Ilona bedziesz polecać blogi dla ciebie konkurencyjne?

A czemu nie? Też byłam polecana :yes:. To działa trochę inaczej niż prawdziwa konkurencja na rynku. Nie jest odbierane jak konkurencja :no:.

Polecasz, jesteś polecana, nie żyjesz dobrze z blogerami, nie ma Cię ;).

Ale przede wszystkim myślę, że o kilku po prostu warto wspomnieć. Przecież nie zabiorą mi czytelników :), ewentualnie czytelnik będzie miał co robić (nadmiar blogów :bash:).

Dziękuje juz dobrze.Ale nie uwierzysz co jej było.Okazało sie ze uczulil ja kwas formaldehydowy.Przedwczoraj po wyjściu ze szpitala nic nie miała na skórze wszystko pięknie zeszło.Polozyla sie spać i rano wstaje znowu cała wysypania i opuchnięta.Ledwo na oczy widziała.Dałam jej encorton( steryd) calcium i claritine i pomału pomału zaczęło schodzić.Nie jechałam muz do szpitala bo bałam sie ze znowu zostanie na oddziale.Zaczelismy z mężem sie zastanawiać o co chodzi? W ciagu dnia jest dobrze a po nocy wstaje rano i masakra!!!maz mówi do mnie - a ty jej pościeli nie zmieniłaś? No jasne ze zmieniłam w czwartek! Na zupełnie nowa kupiłam w Jysku.Wczoraj pościel poszła do prania młoda spała dzisiaj ze mną i rano budzi sie i nic nie ma!!! Skóra czysta bez żadnych wykwitow.Mialam dzisiaj kontrolna wizytę w szpitalu i powiedziałam lekarce o tej pościeli a ona do mnie- No to jesteśmy w domu!!! To formaldehyd czyli kwas mrowkowy dodawany do ręczników i pościeli.A ja głupia nigdy nie piore pościeli przez pierwszym użyciem.Teraz juz wiem ze to konieczność!!!! :yes:

Magda, strona to samoróbka mężowska. Ja wybierałam tylko kolor ;) (kurde, dwa tygodnie szukałam, a teraz widzę go na co drugim blogu o dzieciach :mad:, na jednym w połączeniu z fioletem w logo, co wygląda tragicznie :sick:).

Mąż zabrał wózek w bagażniku. Nudzimy siem.

aa bo fajnie - widać profesjonalną rękę. Chyba str bym sama nie dała rady robić - musiałabym na blogspocie

Denerwuje mnie też jak ktoś jest specem do wszystkiego i od niczego (Fashionelka: moda, śluby, podróże, wnętrza, a ostatnio nawet fotografia :o), a tak naprawdę jest dzieckiem i mało wie o życiu, a pisze o tym, co tylko pobieżnie liźnięte przy okazji czegoś tam (własnego ślubu, urządzania się, zrobienia trzech zdjęć).

oj mnie też i brak krytyki i pyskówka w komentarzach bo nawet nie, ze negatywnym komentarzu ale nawet po prostu neutralnym.

O czym jest ten 2????

serio nie wiecie?

o wnętrzach .... :lol2: tak obstawiam, ze Reni go miała na myśli

A 2? Dalej nie wiem :).

j.w :D

Dziękuje juz dobrze.Ale nie uwierzysz co jej było.Okazało sie ze uczulil ja kwas formaldehydowy. To formaldehyd czyli kwas mrowkowy dodawany do ręczników i pościeli.A ja głupia nigdy nie piore pościeli przez pierwszym użyciem.Teraz juz wiem ze to konieczność!!!! :yes:

aaa masakra!!!!

ja wszystko piorę przed ubraniem i wszystko co kupię - wszystko, wszystko bez wyjatku.

Dobrze, że się wyjaśniło.

Edytowane przez Magda_lena85