fajna kobieta 24.04.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Jak dobrze ze mam tak blisko do Berlina:DTam w outlecie kupuje ciuchy naprawde za grosze w porównaniu z cenami u nas.Firmowe ciuchy.A dla dzieci juz nawet nie wspomnę.Dwa tygodnie temu byłam i dla przykładu crocsy dla młodej 9,90 € sukienka Burberry 29,90€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Dawaj adres do tego outletu . yokasta, no ja mam z dziesięć bodziaków, pięć par spodni, trzy sweterki, ze dwie koszulki z długim rękawem, paczkę skarpetek, trzy czapki na lato i to by było na tyle. Aha, i dwie piżamki na zmianę. Te z których wyrósł popakowane czekają, aż zechcę im zrobić zdjęcia i wystawić na All. Na zaś nie kupuję. Na lato coś kupiłam, ale już w tym dzisiaj chodził (ciepło jest ). U siebie też mam takie podejście, że jak kupuję coś nowego, to robię porządek, stare pakuję i oddaję. Nie cierpię przepełnionych szaf . Nie kupię kolejnej pary dżinsów, jak mam podobne dobre w szafie. Chyba że chcę się ze starymi rozstać. Ostatnio kupiłam torebkę i oddałam trzy. Teraz mam trzy (wielką na spacery z młodym, średnią do miasta i kopertówkę na wieczór) i tak mi dobrze. Jak mąż idzie do pracy, to w jego szafie też robię czystki (przy nim nie mogę, nie pozwoli niczego oddać, a tak to nawet nie zauważa, że ubyło). Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Macham lapka na dobranoc.... moze od poniedzialku uda mi sie byc na biezaco..bo dzisiaj padam na buzke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.04.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ten outlet to B5 Ilona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ilona, młody teraz dostaje ubrania na 92, bo dorównał do kuzyna . Większych rozmiarów mam trochę, bo dostałam od kolegi nie wybrzydzam, wiem ile ubrania kosztują i jak szybko Antoś je niszczy w ogrodzie . To co ma po kuzynie i wyrósł, oddaje od razu a swoje zostawiam dla kolejnego dziecka . Mój mąż nie chce żadnego t-shirtu oddać, przy tych w opłakanym stanie zawsze słysze, że będa do koszenia i plewienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.04.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Mmelisa :hug:Odpoczywaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.04.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ilona, młody teraz dostaje ubrania na 92, bo dorównał do kuzyna . Większych rozmiarów mam trochę, bo dostałam od kolegi nie wybrzydzam, wiem ile ubrania kosztują i jak szybko Antoś je niszczy w ogrodzie . To co ma po kuzynie i wyrósł, oddaje od razu a swoje zostawiam dla kolejnego dziecka . Mój mąż nie chce żadnego t-shirtu oddać, przy tych w opłakanym stanie zawsze słysze, że będa do koszenia i plewienia . Mój przekwalifikowuje na " robocze" tylko niestety w pewnym momencie okazuje sie ze tych roboczych jest wiecej niż normalnych.Zawsze mu szkoda wyrzucić czy oddać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ilona, młody teraz dostaje ubrania na 92, bo dorównał do kuzyna . Większych rozmiarów mam trochę, bo dostałam od kolegi nie wybrzydzam, wiem ile ubrania kosztują i jak szybko Antoś je niszczy w ogrodzie . To co ma po kuzynie i wyrósł, oddaje od razu a swoje zostawiam dla kolejnego dziecka . Mój mąż nie chce żadnego t-shirtu oddać, przy tych w opłakanym stanie zawsze słysze, że będa do koszenia i plewienia . Jezuuu, słyszę dokładnie to samo! Dlatego sama pakuję, wyrzucam, oddaję. Nawet tego nie zauważa . U nas też 92 . Jestem w szoku, jaki jest duży. Dzisiaj w windzie był z dwuletnią dziewczynką i był od niej większy o połowę . Dzięki fajna, muszę się wybrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Mój przekwalifikowuje na " robocze" tylko niestety w pewnym momencie okazuje sie ze tych roboczych jest wiecej niż normalnych.Zawsze mu szkoda wyrzucić czy oddać... Aha, znam to . Jak na początku pozwalałam na takie praktyki, to roboczych były trzy półki, a dobrych jedna. Teraz dla świętego spokoju zostawiam mu jedną roboczą (codziennie w ogrodzie nie robi, spokojnie zdążę przeprać) i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.04.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Wyczekam moment kiedy go nie będzie dłużej zamowi kontener i wypiernicze te jego " robocze":DIlona do tego B5 to na cały dzień trzeba jechać bo to jest takie miasteczko outletowe coś jak Bicestervillage pod Londynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Właśnie opowiedziałam mężowi, o czym piszemy. Zbuntował się: "Nieprawda! Ostatnio zostawiłem w piwnicy tę czarną koszulkę, co jej taki nie lubisz!". Wow. Zostawił w piwnicy (pewnie żebym nie wyrzuciła) koszulkę z liceum, którą nosi w trakcie remontów (wyobraźcie sobie, jak wygląda) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.04.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Wyczekam moment kiedy go nie będzie dłużej zamowi kontener i wypiernicze te jego " robocze":DIlona do tego B5 to na cały dzień trzeba jechać bo to jest takie miasteczko outletowe coś jak Bicestervillage pod Londynem. Ok, super! Do tego Bicestervillage wybieram się i wybieram, ale ciągle za daleko. Nie wiedziałam, że pod Berlinem coś jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.04.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Warto! :yes:Upoluj tani przelot i sie nie zastanawiaj.My w zeszłym roku byliśmy na weekend przelot z hotelem( dwie noce) dwie osoby niecałe 500 zł.:rolleyes:Jak w wakacje nie polecę do siory do NY to znowu sie tam wybiorę ;)Do tego B 5 to najcześciej jeździmy z tymi znajomymi z Poznania właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.04.2014 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Hellloł robocze ubrania mojego Mena mnie też wkur i też przeszkadzały - więc ma szafę w piwnicy koło garażu na nie doczytałam o ubraniach dla dzieci -mój niestety przez swoją mamusię ma zdecydowanie za dużo. Podwójna komoda hemnes + dorosła szafa hemnes wypełniona po brzegi - ale mam wytłumaczenie niania musi mieć ciągle na przebranie, ja w tyg nie mam czasu na pranie więc musi mieć z 10 zestawów.. ok ma z 30:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 25.04.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Hejka!!! Jak tak czytam to dochodzę do wniosku ,że każdy facet ma problemy :D:D.Mój tez zalicza się do tych co chomikują wszystkie ciuchy ,teraz ma szafę w piwnicy i jestem spokojniejsza bo tego nie widzę :lol2:. MELISKA odpoczywaj i wracaj Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.04.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Hej,Pomysł z szafa w garażu genialny.:lol2:Na pewno wykorzystam w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2014 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 hejka tylko nie wstawcie i łóżka dla męża w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.04.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 ja wlasnie zrobilam trylion zdjec ubranek po corci...moze uda mi sie cos sprzedac bo moja szafa ma drugie dno ktore jest wypelnione tymi rzeczami jak na zlosc dookola rodza sie same chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 25.04.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 ANN u nas rodzą się same dziewczynki RENI mój ma i w piwnicy kanapę rozkładaną ,zawsze jak mnie wkurzy mówię mu ,że ma iść tam spać :D:D:D:D- oczywiście w żartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 jest kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts