reni1980 25.04.2014 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 tylko zjeżdżajnia i co złego w zielonej, dobrze ze nie kupił rózowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.04.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 wiem wiem co do roślin - ale dziś tam jadę - zazwyczaj kupuję w zwykłych ogrodniczych i ostatnio dosłownie non stop ziemię do czegoś.... chyba taniej wyszłaby paleta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.04.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Hejka wieczorkiem, Ostatnio warcam skatowany że nawet mi się ani czytać ani pisać nie chce..........Widzę że zakupowo było, to ja wpisuję na listę 2 marynarki i 1 spodnie zakupione wczoraj...... To co jak weekend to .......... zdrówko ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Zdrowko zdrowko!! bo mam haha! jak zakupowo to ja nic nie kupilam hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alian-teko 25.04.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich i zalozycielke tegoz forum przyznaje bez bicia ogromny poklon za aranzacje domu,zapewne wiele znjadzie sie rezlizacji i w moim domku. podloga drewniana w lazience -cudo.Najmocniej przepraszam za wdarcie sie na sam koniec tematu,mam nadzieje ze nie sprawi to klopotu jesli zapytam Wlascicielke tegoz pieknego domu czy posiadane w kuchni okno narozne jest wysokoscia 60 cm czy 80cm i czy sa to okna stale czy tylko i wylacznie uchylne ?? :)Jesli jest mozliwosc napsiania jakie to okna to byla bym bardzo wdzieczna.Jestesmy na etapie zamawiania i niewiem czego mam oczekiwac po zamontowaniu ich w otworach naroznych.Jeszcze raz przepraszam i i z gory dziekuje za wiadomosc .PozdrawiamKamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.04.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Hej Mmel jak tam odpoczęłas w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.04.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Hejka Lolek ja tez padam na twarz....cały dzień tylko zakupy gotowanie i jeszcze do pracy wpadłam na chwile.Moze i ja sobie drinka strzele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.04.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Zdrowko zdrowko!! bo mam haha! jak zakupowo to ja nic nie kupilam hahaha Hej Meliska, W końu jesteś :hug: (mogę Cię trochę potarmosić??? :lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Lolek a tarmos mnie jesli chcesz Witaj Fajna odpoczywam wlasnie... jednak jazda przez 22godz jest okropna na nastepny raz pisze sie na powrot samolotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.04.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 To ty autem??????!!!!!!! O matko i córko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 tak.. tym razem autem jechalismy na zmiany.... ostatnie 60km drogi to modlilam sie i mowilam sobie w kolko: oby dojechac, oby dojechac, oby dojechac... jeszcze troszke, juz prawie... dmuchalam sobie w oczy zeby mi sie nie kleily.. zwidy na maxa... az w jednym momencie urwal mi sie filmik:sick: ale ocknelam sie szybko... oj powrot to koszmar... do PL bylo znacznie lepiej jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.04.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 ja jak czuje ze mnie spanie bierze to na CPN i 20 minut spanie i potem jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.04.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Podziwiam i współczuje...No taki kawał drogi to naprawde wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.04.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Sssssanie????!!!! No Lolek ....nie znałam cie z tej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.04.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Sssssanie????!!!! No Lolek ....nie znałam cie z tej strony. no poprawiłem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Sssssanie????!!!! No Lolek ....nie znałam cie z tej strony. :lol2: ja jak czuje ze mnie spanie bierze to na CPN i 20 minut spanie i potem jest ok tez tak robilismy tym razem... na parkingach zatrzymywanie czesciej jak do PL... bo wtedy 2 razy, a teraz jakies 5. ale jak ja juz bylam wyspana po poltorej godz to powiedzialam ze mozemy sie zamienic... niestety po 20minutach jazdy zmeczenie zrobilo swoje... na szczescie juz w domku cali, zdrowi i szczesliwi aaaaa teraz zdrowko! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.04.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Mmel organizmu nie oszukasz.Ja nie wierze w takie drzemki na stacjach po 20 minut.To sie mogło złe skończyć.Lepiej nie ryzykować życie jedno tylko niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.04.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Mmel organizmu nie oszukasz.Ja nie wierze w takie drzemki na stacjach po 20 minut.To sie mogło złe skończyć.Lepiej nie ryzykować życie jedno tylko niestety... Oczywiście że nie jest to rozwiązanie jak się ma 300 km jeszcze do domku, ale na ostatnie kilkadziesiąt km zdaje egzamin, Poza tym wg statystyk najwięcej wypadków zadziewa sie niedaleko od miejsca docelowego, niby juz jesteśmy w domku, taki ogólny luz i pewność siebie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgadzam sie... my nie robilismy drzemek, tylko przerwy na parkingach na wyprostowanie kosci... no ja tam mialam w planie cos jeszcze..ale dzieci :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.04.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 No wiadomo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts