Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam Wszystkich i zalozycielke tegoz forum przyznaje bez bicia ogromny poklon za aranzacje domu,zapewne wiele znjadzie sie rezlizacji i w moim domku. podloga drewniana w lazience -cudo.

Najmocniej przepraszam za wdarcie sie na sam koniec tematu,mam nadzieje ze nie sprawi to klopotu jesli zapytam Wlascicielke tegoz pieknego domu czy posiadane w kuchni okno narozne jest wysokoscia 60 cm czy 80cm i czy sa to okna stale czy tylko i wylacznie uchylne ?? :)Jesli jest mozliwosc napsiania jakie to okna to byla bym bardzo wdzieczna.Jestesmy na etapie zamawiania i niewiem czego mam oczekiwac po zamontowaniu ich w otworach naroznych.Jeszcze raz przepraszam i i z gory dziekuje za wiadomosc .

Pozdrawiam

Kamila

tak.. tym razem autem :rolleyes:

jechalismy na zmiany.... ostatnie 60km drogi to modlilam sie i mowilam sobie w kolko: oby dojechac, oby dojechac, oby dojechac... jeszcze troszke, juz prawie...

dmuchalam sobie w oczy zeby mi sie nie kleily.. zwidy na maxa... az w jednym momencie urwal mi sie filmik:sick: ale ocknelam sie szybko...

oj powrot to koszmar...

do PL bylo znacznie lepiej jechac.

Sssssanie????!!!! No Lolek ....nie znałam cie z tej strony.:rotfl:

:lol2::lol2::lol2:

ja jak czuje ze mnie spanie bierze to na CPN i 20 minut spanie i potem jest ok

tez tak robilismy tym razem... na parkingach zatrzymywanie czesciej jak do PL... bo wtedy 2 razy, a teraz jakies 5.

ale jak ja juz bylam wyspana po poltorej godz to powiedzialam ze mozemy sie zamienic...

niestety po 20minutach jazdy zmeczenie zrobilo swoje... na szczescie juz w domku cali, zdrowi i szczesliwi :D

aaaaa teraz zdrowko! :D:D

Mmel organizmu nie oszukasz.Ja nie wierze w takie drzemki na stacjach po 20 minut.To sie mogło złe skończyć.Lepiej nie ryzykować życie jedno tylko niestety...:rolleyes:

Oczywiście że nie jest to rozwiązanie jak się ma 300 km jeszcze do domku, ale na ostatnie kilkadziesiąt km zdaje egzamin,

Poza tym wg statystyk najwięcej wypadków zadziewa sie niedaleko od miejsca docelowego, niby juz jesteśmy w domku, taki ogólny luz i pewność siebie.....