Mmelisa 26.04.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Niby to dlaczego na podmoklym nie zostawiac mirkamis? no przeciez buty sie sciaga, zeby bylo bardziej cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 26.04.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Niby to dlaczego na podmoklym nie zostawiac mirkamis? no przeciez buty sie sciaga, zeby bylo bardziej cool Ha ha dobre tematy macie Na terenie podmokłym nie żeby nie ugrzęznął od nadmiernego bujania :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.04.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Niby to dlaczego na podmoklym nie zostawiac mirkamis? no przeciez buty sie sciaga, zeby bylo bardziej cool Auto może ci się utopić ,przy zbyt gwałtownych ruchach:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Women..a moze chodzi o to by swoimi nozkami nie umazac auta od srodka :lol2: edit...aaaaa no chyba ze tak.... ale po takiej akcji to i power jest w recach, wiec nie trudno bedzie o wyjechanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.04.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Auto może ci się utopić ,przy zbyt gwałtownych ruchach:lol2::lol2::lol2: Dokładnie :lol2: jak nie dasz rady sama wyciągnąć to miny tych co pomóc przyszli są bezcenne :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 kiedys taka jedna dziewczyna z mojej wsi, poszla z chlopakiem do lasu to zrobic. Dwoch mezczyzn akurat chodzilo po tym lesie (jej sasiadow), a ze ciekawosc wziela swoje.. poszli podgladac poczynania tej parki z ich opowiesci myslalam, ze popuszcze w gacie jak to pokazywali i ich odglosy nasladowali tak wiec uwazajcie... jak juz to w tereny nie znane jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.04.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Dobre :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.04.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Haha, yokasta, nie znałam Cię z tej strony Na różne wycieczki się jeździło . Ann, karmię dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.04.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Helloł Melcia odpowiem tu, ze mam i też po to je czytam i Ci wyślę duuuuuuuuuuuuużo Yoka jaką masz maszynę do szycia? kiedyś mi Diana polecała i jeszcze jakiejś szukam do porównania. Chciałabym zacząć szyć : poszewki, pościel itp. przy czym do tej pory szyłam ale zszywaczem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.04.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Magdalena to ja czekam i przebieram nozkami Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.04.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 W Lidlu często jest maszyna do szycia, chyba Singer?Słyszałam, że jeszcze nasz polski Łucznik daje radę. Ale niech może specjalistki się wypowiedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.04.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) W Lidlu jest Silvercest, użytkownicy bardzo sobie chwalą, sama bym ją chciała. Dzisiejsze Singery i Łuczniki są na plastikowych podzespołach, szybciej i częściej się sypią, czasem warto kupić kilkuletnią używaną maszynę . Magda, ja mam w tej chwili Łucznika 432 bo swoją nowsza oddałam mamie, ale firmy tamtej nie apmietam, cośniemieckiego. Właśnie będę szyła wkładki do wózków Bugaboo . Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.04.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Melcia przebieraj..ale w palcach coś a propo szycia to dzięki... ale powiedzcie mi trzeba wszystko fastrygować? odpada u mnie całkiem szycie ręczne ... może zaprasowanie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.04.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Melcia przebieraj..ale w palcach coś a propo szycia to dzięki... ale powiedzcie mi trzeba wszystko fastrygować? odpada u mnie całkiem szycie ręczne ... może zaprasowanie wystarczy? A nie wystarczy spiąć szpilkami? W życiu niczego nie fastrygowałam (nie mam czasu)! Ale też nie jestem mistrzem szycia , chociaż jak trzeba, stanę na wysokości zadania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.04.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Zalezy co chcesz szxyc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.04.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 No same zdolniachy tutaj! Pieka ciasta gotują a teraz jeszcze szyja.No nieee...poddaje sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.04.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 No same zdolniachy tutaj! Pieka ciasta gotują a teraz jeszcze szyja.No nieee...poddaje sie. to nie o mnie - ja i PPD nie idzie w parze:lol2: Yoka z bawełny - pościel, poduszki i np łatwe zasłony bardzo podoba mi się pościel (chyba Margoletki) ale nie dam 350 za pościel... gdzie 1 m materiału kosztuje 16 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.04.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 to nie o mnie - ja i PPD nie idzie w parze:lol2: Yoka z bawełny - pościel, poduszki i np łatwe zasłony bardzo podoba mi się pościel (chyba Margoletki) ale nie dam 350 za pościel... gdzie 1 m materiału kosztuje 16 zł To zależy. Te hamerykańskie materiały się strasznie drogie (tzn. chyba sprowadzanie ich z zagranicy?). Kiedyś obliczałam, że na pościel (sam materiał!) dałabym coś koło 2 stów . Wybrałam materiał z Ikei . Brzydszy, wiadomo, ale czasami nie ma wyjścia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.04.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 ........No i jeszcze pościele szyja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.04.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 coś Ty ona zwykłą bawełnę - tą dostępną na stronach co Diana polecała.groszki, zygzag, paski - na bawełnie... no max 20 zł m - więc nawet jakby 140 wyszedł materiał to i tak ponad połowę taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts