Ilona Agata 27.04.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 coś Ty ona zwykłą bawełnę - tą dostępną na stronach co Diana polecała. groszki, zygzag, paski - na bawełnie... no max 20 zł m - więc nawet jakby 140 wyszedł materiał to i tak ponad połowę taniej. Ok, ja kiedyś trafiłam na taką fajną stronę (chyba narendil polecała) i ceny były zabójcze . Tylko jakie piękne wzory . Dla dzieci oczywiście - jakieś zwierzaki, auta kolorowe, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.04.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Magda, no ja za pościel biorę minimum 200 zł ale uszycie pościeli z ładnym wykończeniem w środku nie jest takie hop-siup. Ale jak dla siebie to nie musisz miec doskonale szpilkami pospinasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.04.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Magda, no ja za pościel biorę minimum 200 zł ale uszycie pościeli z ładnym wykończeniem w środku nie jest takie hop-siup. Ale jak dla siebie to nie musisz miec doskonale szpilkami pospinasz. Yoka a wklej jakieś fotki albo link do sklepu znalazłam na ogrodowisku takie sposób odzdzielenie trawnika http://www.ogrodowisko.pl/watek/615-przycinanie-kanty-brzegi-trawnika nie trzeba z kostki wybierać, kosiarka fajnie kosi - chyba się skuszę na to urządzenie. Bardzo elegancko i tak "czysto" to wygląda - i nie trzeba tego robić co chwile, trawa nie przerasta.... zresztą poczytajcie:) CZEŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.04.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Hejka!!! MAGDA kupowałaś coś do tych fug??? Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.04.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 nie, czyścilam je 3x szczoteczką do zębów i sodą z octem.... są śnieżnobiałe już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.04.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ja mam zamiar dzisiaj za fugi się brać ,ale mam kremowe więc śnieżnobiałe nie wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.04.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Magda, mój mąż zwykłą łopatą tak zrobił . Wygląda równie dobrze i robi się równie łatwo . Mówię o trawniku, haha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.04.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ilonka ja nie mam łopaty wąskiej nawet dopiero przed weekendem pojadę po jakiś "osprzęt" bo no nie umiałam wczoraj leżeć na słonku jak widziałam ile do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Dzien doberek Gdzie to nasza gospodyni przebywa? czyzby juz zaczela urlop majowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.04.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Aha, to kup zwykłą łopatę zamiast takiego urządzenia. Faktycznie wygląda estetyczniej z tym rowkiem. Znowu mój sąsiad ma takie plastikowe obrzeża i to wygląda jeszcze ładniej (teraz bym w to inwestowała, bo ma ogród jak od linijki): https://www.google.pl/search?q=plastikowe+obrze%C5%BCa+trawnika&client=firefox-a&hs=lgi&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=-xFeU7X5NMePOMDKgcgO&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1093&bih=446 Żadne tam kostki granitowe, itp. Te obrzeża wyglądają najładniej, bo ich nie widać, a jaki efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.04.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 a mi się ekobordy nie podobają - tym bardziej czytałam na ogrodowisku, że trawa przerasta i łatwiej ciąć później na "ostrą" krawędź tym urządzeniem czy łopatą bez niż z ekobordem. Ja zrobię bez:) urządzenie zakupię bo drogie nie jest, a mam do zrobienia dość dużo...no i 2x w roku trzeba a łopatą tak równiutko od linijii się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.04.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 U nas się dało, ale mamy mały ogródek . Ja ogólnie zawsze zanim coś kupię patrzę, czy nie da się zastąpić czymś, co mamy . Nie lubię zbierać, gromadzić, itp. To broszka mojego męża . U sąsiada nic się nie dzieje od dwóch lat, trawa jak od linijki, będę dalej obserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.04.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Miałam ambitne plany ,i na nich sie skończyło:lol2::lol2::lol2:. Poumawiałam się na długi weekend ze znajomymi teraz menu muszę zaplanować .Ktoś coś doradzi co podać ??Ja myślałam nad tartą i tymi rolsami z tortilli i może coś z ciasta francuskiego ze szpinakiem i brokułami bo jedna osoba mięsa nie jada.Tylko problem taki ,że ci drudzy to zero takiego dziwnego jedzenia tylko tradycyjna kuchnia i mięsa - jak to rozgryźć żeby wszystkich zadowolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 hejka laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.04.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 zrób kotlety ale sojowe:lol2::lol2: a grill nie wystarczy? trochę mięska trochę warzyw grillowanych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.04.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ma padać w długi weekend więc planuję w domu.Może zrobię szaszłyki i mini tarty i te rollsy ,jedna z tych co przychodzą zaproponowała ,że zrobi sałatkę więc ja juz sałatek nie zrobię tylko jakieś ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 kurna ma padać, a ja miałam plana oczywiście na grilla ale też czyszczenie mebli i tarasu a potem olejowanie:mad::mad: cały weekend ma lać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 u mnie slonecznie az do 6tego maja...bo tyle mi pokazuja na necie w weekend lekkie zachmurzenie bez opadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.04.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Jedni mówią ,ze ma padać drudzy ,że nie :D więc ja wybieram opcje impreza w domu:D .Drugim powodem imprezy w domu jest brak ogrodzenia i to ,że wiecznie wszyscy się gapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 moja impreza, to sie bawie.... a ze ktos sie gapi... niech sobie tez cos u siebie zorganizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts