Mmelisa 28.04.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Magdalena..nie zalamuj mnie z tym ogrodem... ja juz mojemu mowie, ze bez zabawki w tym stylu ja sie bawic u nas nie bede http://img1.sprzedajemy.pl/540x405_traktor-kosiarka-husqvarna-lth-z-5096636.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Magda wyobraź sobie , ze każda roślinka jest jak jedna para butków:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 laski jak tylko macie fundusze na ogród, to ja chętnie się po nie zgłoszę i wam pokażę jak bacyla się łapie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Taaaa i bedzie je zamiast na ogrodku trzymac to schowa do szafy oki ja zmykam po mlodsza...dzisiaj wizyte mamy u stomatolog na fluorowanie zebow. aaaa wiecie co..robilam wycene kuchni... lakierowana w polysku...Kammodul. matulu... portfela bez dna mi potrzeba:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.04.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 najgorsze, ze 1 ( słownie: JEDNA) wygląda brzydko - żeby było ładnie muszą być w skupiskach.No nic - powoli robię listę co i ile... późńiej będę szukała promocji. Dobrze, że na skarpę potrzeba dużo trzmieliny a ona tania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.04.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ja mój ogród do minimum ograniczam ,od dzieciństwa mam uraz do plewienia .Wszędzie daję folię i kamyki żeby tylko pojedyncze trawki wyrywać.Niestety jedną rzecz zepsuliśmy i teraz z tym walczę . Jak kostkę układaliśmy to na piasku i teraz chwasty z pól w szczelinach rosną .Więc ku przestrodze, jak kogoś czeka układanie kostki to niech pamięta żeby piasek z cementem mieszać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 laski jak tylko macie fundusze na ogród, to ja chętnie się po nie zgłoszę i wam pokażę jak bacyla się łapie:lol2::lol2: ale zglosisz sie, zeby pomoc w aranzacji ogrodu... czy tez po kase, na wykorzystanie jej u siebie i nam pokazanie w jaki sposob sie to robi :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.04.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ja bakcyla czasem chętnie bym oddala. Swiatek piatek, kazda chwila w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.04.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Meli ,byłam u Ciebie i jak zobaczyłam pięknie wyrównany teren to pomyślałam ,że do koszenia traktorek będzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.04.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Mirka nie do kazdej kostki piasku z cementem mozna uzyc . Spryskaj czyms plew i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 oczywiście , ze to drugie:lol2::lol2::lol2::lol2: mój ogród woła o pomstę do nieba to raz, dwa nie mam kasy a trzy to laski chciały aby zobaczyc jak sie do tego zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 randapem spryskaj kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.04.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Spryskałam ,ale w tym roku już widzę ,że powtórka z rozrywki .Ogólnie to za sąsiedztwo mam zaniedbane działki i na naszym pięknym trawniku się też chwasty zalęgły .Dobrze ,ze jak skoszony to z drogi ładnie wygląda :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.04.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ja bakcyla czasem chętnie bym oddala. Swiatek piatek, kazda chwila w ogrodzie Kurde, mnie do ogrodu to najwyżej na huśtawkę można wysłać . Nie pamiętam, kiedy plewiłam. Chyba jak się wprowadziliśmy. Ale dbam o czystość mebli ogrodowych, o! Razem z mężem kombinujemy jak konie pod górkę co zrobić, żeby ogród był mniej ogrodowy, a bardziej tarasowy. Mąż jest za tym, żeby całkowicie pozbyć się trawnika. Już mamy same iglaki (najmniej pracy, zero liści jesienią do grabienia). Zero kwiatów, warzywniak zlikwidowany. Dodam, że nasz ogród nie ma nawet 200 m2 , a i tak jest dla nas problemem (trawnik, bo reszta bezobsługowa raczej). Dobrze, że mały uwielbia tam przebywać, przynajmniej widzę jakiś sens w posiadaniu ogrodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.04.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 laski jak tylko macie fundusze na ogród, to ja chętnie się po nie zgłoszę i wam pokażę jak bacyla się łapie:lol2::lol2: nawet za kasę nie polubię plewienia oczywiście , ze to drugie:lol2::lol2::lol2::lol2: mój ogród woła o pomstę do nieba to raz, dwa nie mam kasy a trzy to laski chciały aby zobaczyc jak sie do tego zabrać no właśnie chciałam zobaczyć jak u Ciebie od strony tarasu bo pewnie marudzisz, ze beee a jest dobrze. Mirka - dlatego ja kostki nie daję - zrobię jak pani z Garderanium poleca od kilku lat - trawnik cięty na ostro + kora 10 cm bez folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ilonka masz tak mało tej trawy, że zostaw ją w spokoju, no bój się boga, mój salon miesi się na twoim trawniku, a jak dziecko lubi to zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 no właśnie chciałam zobaczyć jak u Ciebie od strony tarasu bo pewnie marudzisz, ze beee a jest dobrze. no niestety rozczaruję cię, nie tylko nie jest dobrze, jest fatalnie:sick::sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2014 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 lecę do villeroy zareklamować moje talarze, pękają pod szkliwem:mad::mad::mad::mad::mad::mad:, spoko tylko ze bez problemu kazali przyjechać po nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.04.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ilonka masz tak mało tej trawy, że zostaw ją w spokoju, no bój się boga, mój salon miesi się na twoim trawniku, a jak dziecko lubi to zostaw Kiedyś był taki program: "Ogrody bez wody" na Domo+ i były piękne . Trzeba tylko zmienić myślenie o ogrodach . Dla mnie trawnik jest najtrudniejszą z roślin. Marzą o nim tylko ci, którzy go nie mają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.04.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Wiecie, chodzi o coś takiego:http://static.e-ogrodek.pl/articles/6143f_ogrodek-zdjecia_1_jpg_ogrodek-woda_main.jpg?2 Dla mnie to ładniejsze niż klasyczny ogródek z trawnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts