Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyłaczam się do życzeń, wszystkiego na,j naj, naj.....

Reni mam pytanie odnośnie listew przypodłogowych. Jakie masz listwy w holu gdzie jest gres jaśniutki i ciemne drzwi? Masz w kolorze gresu? Białe?

Ja w holu mam gres kremowy i chyba będą dwrzi ciemne z przeszkleniem , ściany śmietankowe i nie wiem jaki kolor mają mieć listwy :confused:

Masz moze fotkę tam gdzie są ciemne drzwi i gres?

Edytowane przez adriado

Dziękuję wszystkim za życzenia, urodzinki miałam wczoraj i niestety już 32 wiosenki sobie liczę

moni mialam wypuszczony przewód i wlaczanie mam pstryczkiem, ale te moje dodatkowo miały pstryczek pod spodem

sharlotka moje drzwi w łazience to Modern z Pol skone

ariado na dole mam biały gres, białe listwy i czarne drzwi

Dziękuję wszystkim za życzenia, urodzinki miałam wczoraj i niestety już 32 wiosenki sobie liczę

moni mialam wypuszczony przewód i wlaczanie mam pstryczkiem, ale te moje dodatkowo miały pstryczek pod spodem

sharlotka moje drzwi w łazience to Modern z Pol skone

ariado na dole mam biały gres, białe listwy i czarne drzwi

reni100 lat!!!!!!

alez ty dziecko jesteś!!!!!

Reni, ja też troszkę spózniona:) Wszystkiego, wszystkiego Najlepszego!

http://images46.fotosik.pl/1251/d7b9bfd670aa112a.jpg

Dziekuje Ci-wiesz za co.Nie odpisałam od razu, bo bylismy u rodzinki w Tychach i głupio mi było tam na necie siedziec...:D caly czas gryziemy sie z tematem ale po tym, co napisalas - szala przechyliła sie na strone drewna:yes:

Uff, no to przebrnęłam przez cały wątek, więc najwyższa pora się przywitać :-) To przebrnięcie zajęło mi co prawda trochę czasu (dobrze, że tyle dni wolnych ostatnio ;-))

... przepięknie urządzony dom, gustownie i co ważne bardzo konsekwentnie.

Przybiegłam tu śladami Ilony Agaty z jej wątku i nie zawiodłam się, na prawdę jest czym oczy nacieszyć:-)

Ps:

Tak a`propos to ja też Koza i na dodatek teraz okazało się, że w tym samym dniu urodzona:-) co za zbieg okoliczności...

Reni wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, jeżeli taki piękny domek należy do koziorożca to może mój też taki będzie:)

Mam pytanie odnośnie płyty -masz ją pod oknem, powiedz czy dałabyś następnym razem też pod okno?jak to jest z chlapaniem, parowaniem itp.?

Ja też koza,ale z wczoraj :)

lolek dziękuję

haneczka witam u siebie i milo że Ci się podoba, wow też 3 no to faktycznie :D

Barbara witam i dziękuje za życzenia, płytę dałabym pod oknem, chlapie się podobnie jak na płytki czy lacobel, nie ma większego problemu, z całego serca moge powiedzieć że zrobiła bym tak samo