aneta s 04.01.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 sto lat, sto lat, sto lat... spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.01.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 O ja..........niegrzeczna:) Przepraszam, nie złożyłam życzeń, tylko od razu poleciałam z pytaniem.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 04.01.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Przyłaczam się do życzeń, wszystkiego na,j naj, naj..... Reni mam pytanie odnośnie listew przypodłogowych. Jakie masz listwy w holu gdzie jest gres jaśniutki i ciemne drzwi? Masz w kolorze gresu? Białe? Ja w holu mam gres kremowy i chyba będą dwrzi ciemne z przeszkleniem , ściany śmietankowe i nie wiem jaki kolor mają mieć listwy Masz moze fotkę tam gdzie są ciemne drzwi i gres? Edytowane 4 Stycznia 2012 przez adriado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.01.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dziękuję wszystkim za życzenia, urodzinki miałam wczoraj i niestety już 32 wiosenki sobie liczę moni mialam wypuszczony przewód i wlaczanie mam pstryczkiem, ale te moje dodatkowo miały pstryczek pod spodem sharlotka moje drzwi w łazience to Modern z Pol skone ariado na dole mam biały gres, białe listwy i czarne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ooo i ja spóźnione życzonka:D http://images.pictureshunt.com/pics/h/happy_birthday_confetti-2009.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.01.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 urodzinki miałam wczoraj i niestety już 32 wiosenki sobie liczę Czyli dobrze pamiętałam . Wiekiem się nie przejmuj, nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beta1986 04.01.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Reni, proszę powiedz mi ile metrów ma twoja kuchnia ??? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.01.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dziękuję wszystkim za życzenia, urodzinki miałam wczoraj i niestety już 32 wiosenki sobie liczę moni mialam wypuszczony przewód i wlaczanie mam pstryczkiem, ale te moje dodatkowo miały pstryczek pod spodem sharlotka moje drzwi w łazience to Modern z Pol skone ariado na dole mam biały gres, białe listwy i czarne drzwireni100 lat!!!!!! alez ty dziecko jesteś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.01.2012 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 jeszcze raz dzięki dziewczynki beta 11 m2, witam u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatriciaAnne 04.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ReniI ja chciałabym złożyć życzenia. Spóźnione ale szczere: Zdrówka, szczęścia, spokoju ducha oraz spełnienia wszelkich marzeń ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.01.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Reni, ja też troszkę spózniona:) Wszystkiego, wszystkiego Najlepszego! http://images46.fotosik.pl/1251/d7b9bfd670aa112a.jpg Dziekuje Ci-wiesz za co.Nie odpisałam od razu, bo bylismy u rodzinki w Tychach i głupio mi było tam na necie siedziec... caly czas gryziemy sie z tematem ale po tym, co napisalas - szala przechyliła sie na strone drewna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.01.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dziękuję wszystkim za życzenia, urodzinki miałam wczoraj i niestety już 32 wiosenki sobie liczę i Kobiety są jak wino:wiggle: Renatko to jeszcze ja spóźnialska biegnę z życzeniami, Najlepszego Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.01.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Wszystkiego Najlepszego, spełnienia marzeń, wiele miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 niestety już 32 wiosenki sobie liczę reniu, podobno życie zaczyna się po czterdziestce więc nie narzekaj, nie narzekaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.01.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 reniu, podobno życie zaczyna się po czterdziestce więc nie narzekaj, nie narzekaj... mówisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 05.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Reni najlepszego z okazji urodzin, niestety nie było mnie pare dni na forum i przeapiłem.... w sumie to Ty jesteś młoda laska (2 lata młodsza ode mnie) hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.01.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ty jesteś młoda laska Reni, tego się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haneczkakrk 06.01.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Uff, no to przebrnęłam przez cały wątek, więc najwyższa pora się przywitać To przebrnięcie zajęło mi co prawda trochę czasu (dobrze, że tyle dni wolnych ostatnio ) ... przepięknie urządzony dom, gustownie i co ważne bardzo konsekwentnie. Przybiegłam tu śladami Ilony Agaty z jej wątku i nie zawiodłam się, na prawdę jest czym oczy nacieszyć Ps: Tak a`propos to ja też Koza i na dodatek teraz okazało się, że w tym samym dniu urodzona:-) co za zbieg okoliczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.01.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Reni wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, jeżeli taki piękny domek należy do koziorożca to może mój też taki będzie:) Mam pytanie odnośnie płyty -masz ją pod oknem, powiedz czy dałabyś następnym razem też pod okno?jak to jest z chlapaniem, parowaniem itp.? Ja też koza,ale z wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.01.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 lolek dziękuję haneczka witam u siebie i milo że Ci się podoba, wow też 3 no to faktycznie Barbara witam i dziękuje za życzenia, płytę dałabym pod oknem, chlapie się podobnie jak na płytki czy lacobel, nie ma większego problemu, z całego serca moge powiedzieć że zrobiła bym tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts