Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja swoj dostalam rok temu..wszystko z nim ok... :lol2:

tak jakos wyskoczylam z tematem...no dobra soorki ;)

Siedze i mysle...kombinuje co zrobic..na wyjazd na zakupy juz za pozno... jak ja kocham byc ograniczona czasem przez dzieciaki moje :bash:

Ostatnio u Asiazett dawalam fotki wizek mojej kuchni... usunelam je bo temat na chwile sie zatrzymuje... zamowienie mielismy robic pod koniec maja, zeby na lipiec mozna bylo montowac..ale nici z tego :(

pompe trzeba kupic najpierw i ja uruchomic, wygrzac podlogi, sprawdzic czy nie ma gdzies przeciekow i wtedy zrobic podlogi i sciany, wiec w miesiac nie wyrobimy sie z tym wszystkim :bash::cry:

przez to, wszystko stracilo dla mnie sens... buuuuuuu

Meli głowa do góry:). Co się odwlecze to nie uciecze :) .

Ja teraz uruchamiam motorek w moim tyłku ,do 12.30 muszę dom ogarnąć i obiad przygotować :D:D.

Dzisiaj moja gwiazda kończy 6 lat :D popołudniu impreza dla koleżanek i kolegów :D dobrze ,że w krainie rozrywki :D

O aucie nawet nie wspomnę :D,jak 11 czerwca wypali to wtedy kupimy drugie :D gruchot zostanie dla mnie :D

-rukola

-sałata lodowa ( pół na pól z rukolą)

-1 duzy pomidor ,pokrojony w kosteczkę

- 1 nieduża czerwona cebula

-pęczek rzodkiewki

-kiełki lukrecji

-słonecznik z dynią- uprażone na patelni

-1 opakowanie fety

-kasza gryczana - 1 niecały woreczek

-sos vinegret- koleżanka dawała gotowy z butelki,chyba z ziołami

Przyniosła wymieszaną ,u mnie dopiero sos dodawała :) Wszyscy się zajadali i zgodnie stwierdzili ,że juz dawno tak dobrej sałatki się nie jadło :)